Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי צמיגים של קונטיננטל דגם ContiPremiumContact 2,הרכב הוא הונדה סיוויק,לא מחפש להתשגע עם הצמיגים ולא עושה "פתיחות"

זקוק לצמיג טוב שיהיה שקט בנסיעה,שלא יהיה קשה כמו אבן ויסע כמות נכבדת של ק"מ.

המחיר הוא שהציעו לי 1400-1500 ש"ח למידה 195/60/15

מה אומרים ?

Scan Speak

פורסם

צמיג מעולה במחיר סביר לכל מטרה, זוכה בקביעות במקומות גבוהים במבחני צמיגים בחו"ל. יש לי על רכב אחד, לרכב השני היבואן לא מביא את המידה ואני שוקל להביא עבורו סט מגרמניה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

צמיג מעולה מהרבה בחינות.

תבדוק גם מחיר Yokohoma C.Drive שגם שקט מאד עם אחיזת כביש טובה ברטוב ויבש ומחזיק הרבה. (כמובן שצריך לדאוג ללחץ אוויר בכל צמיג כדי לשמור עליו)

מחירו כ 450 שקל לצמיג ואני מאמין שתוכל לקבל רביעיה באותו מחיר שקיבלת את הקונטי.

תתקשר לצמיג ישיר בפ"ת או אנטון ביפו ותברר מחירים.

קובי

:-)

פורסם

זאת הייתה בעיקר ההתלבטות שלי,בין הקונטיננטל לבין ה C.DRIVE 2 יקוהמה.

לפי מה שהבנתי יקוהמה העלו מחירים ולא יודע אם זה יותר שווה מהקונטיננטל.

לגבי לחץ אוויר זה תקף לכל צמיג לא? :-)

Scan Speak

פורסם

סליחה אבל אם זה המחיר לאחד!! אז זה מחיר מטורף!!!

אני משלם על צמיג קונטיננטל RFT 205/55/16 כלומר, משורין ושאפשר להמשיך איתו נסיעה גם ללא לחץ אוויר בצמיג, 750 ש"ח לאחד.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני חושב שהמחיר הוא לרבעייה, זה נשמע הגיוני משום שמדובר במידה דיי נפוצה ויש בה מבחר גדול של צמיגים משלל מותגים ודגמים.

פורסם

שים לב שזה פרמיום קונטקט ולא ספורט קונטקט,צמיג איכותי ליום יום במחיר טוב.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

כן רוני זה הפרמיום.

קובי הצמגים של קונטיננטל דגם כמו שציינתי בהתחלה והמידה.

היום נרכשו,כמה זמן בערך צריך לנסוע איתם שירד להם השכבה? בכל זאת לצמיגים אין חודשיים.

תודה חברה.

Scan Speak

פורסם

כבודם של ה-C.DRIVE במקום מונח, ה-CP2 סט טוב מהותי, בכל אספקט - וגם יקר משמעותית.

למען הסר ספק, היו לי את שניהם. גם את ה-CP1 הקודמים. כיום על CP2 (רכב שני ברציפות עימם) - ומרוצה עד מאוד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
כן רוני זה הפרמיום.

קובי הצמגים של קונטיננטל דגם כמו שציינתי בהתחלה והמידה.

היום נרכשו,כמה זמן בערך צריך לנסוע איתם שירד להם השכבה? בכל זאת לצמיגים אין חודשיים.

תודה חברה.

העיקר שאתה מרוצה :)

קובי

:-)

פורסם
הציעו לי צמיגים של קונטיננטל דגם ContiPremiumContact 2,הרכב הוא הונדה סיוויק,לא מחפש להתשגע עם הצמיגים ולא עושה "פתיחות"

זקוק לצמיג טוב שיהיה שקט בנסיעה,שלא יהיה קשה כמו אבן ויסע כמות נכבדת של ק"מ.

המחיר הוא שהציעו לי 1400-1500 ש"ח למידה 195/60/15

מה אומרים ?

שלום,

כל התגובות מובילות לאותה מסקנה - צמיג מעולה למול המחיר שהוצע.

במקומך - הייתי הולך כל זה.

האם רכשת?

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
  • תוכן חדש...