Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה עם יומני google calendar מרובים בOUTLOOK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לאחר התלבטויות מרובות החלטתי להעביר את צוות המשרד שלי לשימוש בGMAIL. אני פריק של גוגל, וחושב שזוהי צורת העבודה הנכונה והיעילה ביותר.

אממה, המזכירה שלנו מתמרדת. לאחר ניסיון של חודש היא דורשת בתוקף לחזור לניהול יומנים באאוטלוק. לדבריה אין שום בסיס להשוואה בין הנוחות והפשטות של האאוטלוק לשימוש בקלנדר.

מאחר וכולם כבר עברו לקלנדר, ואני לא אפתח עבורה מחדש את השרת אקסציינג, אני מתייעץ איתכם - האם מישהו מכיר דרך לנהל מספר יומנים של google calendar באאוטלוק 2010?

יומן אחד - אין בעיה, יש את calendar google sync המצויינת, אבל איך ניתן לנהל 4 יומנים דרך האאוטלוק?

אשמח לעזרה מהמבינים ממני.

בדגש אם מישהו עובד במשרד עם יומני גוגל ויודע שהמזכירה שם משתמשת באאוטלוק לתיאום פגישות.

תודה,

צביקי

פורסם

לא ניסיתי

http://www.pchelpforum.com/xf/threads/sync-multiple-google-calendars-with-outlook-2010.118280/

אם לא חפש פה

https://www.google.co.il/#hl=iw&site=&source=hp&q=multiple+gmail+calendars+outlook&oq=multiple+gmail+calendars+ou&gs_l=hp.1.1.0i30l3j0i5i30l6.866.21950.0.24872.35.27.4.4.4.0.261.2950.12j14j1.27.0...0.0...1c.1.PKtZMsllf0E&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=23c3fd87de47d3ae&bpcl=38897761&biw=1024&bih=677

אני באמת לא מבין למה עזבת את אקסצינג (כבר היה לך )

אלא אם כן אתה ממש עסק קטן

ואז אם כן הייתי עובר ל 365 של מיקרוסופט

ואני יכול להסכים עם המזכירה שלך שלעבוד עם אוטלוק הרבה יותר נוח למשתמשים כבדים שכל היום נמצאים בדואר

אבל שיהיה בהצלחה

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...