Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עד 80K: יונדאי I30, סוזוקי SX4 או הונדה אינסייט

יהודהס
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בקשתי עצה בשבוע שעבר והציעו לי יונדאי I30. בינתיים ראיתי שבטווח המחירים ניתן לקנות גם סוזוקי SX4 וגם הונדה אנסייט.

אנחנו משפחה עם שלושה ילדים ומעוניינים ברכב שהוא חסכוני (בצריכת דלק ובטיפולים), אמין (לא מגזים בראיית מוסך מעבר לטיפולים), נוח לנסיעה ובטיחותי. אם אפשר - גם מאובזר היטב.

תודה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסוזוקי מעט צרה ל-3 כסאות תינוק אם בזה מדובר, אך מבחינת צריכת דלק מדובר על רכב שהוא מאוד חסכוני.

הבעיה עיקרית שאני רואה לנכון לשים עליה דגש היא עניין כיסאות הבטיחות. שלושה כיסאות לא יכנסו בקלות ברוחב של משפחתית ממוצעת. מומלץ להגיע ולבחון זאת בפועל על כל הדגמים.

הייתי ממליץ לבדוק גם את הרנו פלואנס, שהיא הגדולה והרחבה בקטגוריית המשפחתיות. מבחינת צריכת דלק היא תראה תוצאות טובות, וגם מבחינת אבזור היא תעלה בכמה רמות על מתחרותיה היפניות והקוריאניות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לנו יש I30 שנת 2009 זוג + 2 קטנים בכסאות, הרכב נוח ואמין מרווח ומאובזר, יש חיבור usb ו- aux ככה שניתן לחבר את האייפוד או אייפון למערכת. יש חיבורי איזופיקס לחיבור הכסאות. אני ממליץ בחום. לגבי צריכת הרכב היא לא מהנמוכות, צורך בערך 1:11 בנסיעה עירונית בלבד.

בגדול אני בטוח שיש רכבים יותר מפנקים מרווחים חסכוניים וכו', אבל מדובר ברכב משפחתי נוח, ייתכן ועם 3 ילדים כדאי לך לשקול את ה- I30CW.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...