Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע נמצא בלאומי קארד שבו אני משלם 13 שקל דמי חבר לחודש, וכך גם 12.75 אחוז ריבית שנתית על כול עסקת תשלומים שאני עושה.

האם אתם מכירים כרטיס אשראי עם תנאים טובים יותר? 13 שקל דמי חבר מילא, אבל 12.75 ריבית?! ממתי זה גדל ככה?

ולמה לעזאזל אני לא מצליח למצוא מידע על ריבית באתרים של חברות האשראי?( זה שאלה רטורית, אין צורך לענות באמת)

תודה לעוזרים

פורסם

לא הבנתי איך מוציאים בבנק, כרטיס אשראי שהוא חוץ בנקאי, מה האינטרס שלהם להנפיק כרטיס שהוא לא שלהם.

תיגש לסניפי ניו-פארם שם מנפיקים כרטיס אשראי של ויזה + מועדון 365

או לאחד מסניפי מגה שם מניפיקים כרטיסי ויזה+ you

או לאחד מסניפי שופרסל שגם שם יש להם כרטיס אשראי מושלב מועדון.

בשלושת המקומות הנ"ל כרטיס המועדון אומנם עולה כסף (חד פעמי) אבל מקבלים את רובו בחזרה בצורת זיכוי עבור קניות. ובנוסף דמי מנוי לשנה/שנתיים ראשונות לא קיימים.

תבדוק ותתרשם.

פורסם

כמה דברים לחידוד,

בעסקת תשלומים אף פעם לא משלמים ריבית אלא בעסקת קרדיט,

תמנע כמה שיותר בלעשות עסקאות כאלה, כי הריביות שהם לוקחים (לא רק לך אלא לכולם) היא הכי גבוהה בשוק שהחוק מאפשר להם,

עוד דבר, תתקשר לחברת כרטיסי אשראי ותתמקח איתם על הדמי כרטיס שאתה משלם, זה מה שאני עושה כל שנה, וכל שנה אני מקבל זיכוי, תגיד להם שקיבלת הצעה מחברה אחרת שמציעים לך כרטיס אשראי ללא דמי חבר שנתיים.

בהצלחה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

בדרך כלל נותנים שנה ראשונה חינם. עברה שנה? תבטל ותבחר מסלול חדש.

אם לא נותנים פשוט תבקש. בלאומי, נותנים שנה ראשונה חינם.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

1. מה מחזור הפעילות שלך בכרטיס האשראי?

2. באיזה בנק מתנהל חשבונך?

3. האם אתה משתייך (או יכול להשתיייך) למועדון צרכנות כלשהו?

בדרך כלל תנאי השימוש בכרטיס "בית" של הבנק בו מתנהל חשבונך יהיה בעל תנאים יותר טובים, לכרטיס בדרגה יותר נמוכה יהיו דמי שימוש יותר נמוכים, מאידך ריבית יותר גבוהה.

כרטיסים של מועדוני צרכנות (כולל כאלה של מקומות עבודה, ארגוני עובדים ווכו') בד"כ פטורים מדמי מנוי חודשיים למשך 1-3 שנים, ובהמשך יש הנחות או פטור בהתאם לרמת השימוש. כמשתמש בהיקף גדול אני תמיד פטור מדמי שימוש בכרטיסים שהונפקו על ידי הבנק בו מנוהל חשבוני, ואילו בכרטיס מועדון שופרסל דמי המנוי מתגמדים לעומת תלושי ההנחה שאני מקבל כל חודשיים-שלושה.

לגבי הריבית - היא שונה מאוד מכרטיס לכרטיס יש לי שני כרטיסי "בית" של הבנק (הפועלים - כרטיסי מאסטרכרט זהב-ביזנס ואמקס זהב ביזנס, שניהם מקושרים למועדון של ארגון העובדים) - הריבית באמקס נמוכה משמעותית מזו של ה-MC. עם זאת - ב-30 שנים בקרוב שיש לי כרטיסי אשראי השתמשתי בקרדיט רק פעם אחת, וגם זאת בגלל טעות, כך שאינ ירגיש לריבית זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

משתמש ב2 כרטיסי אשראי חוץ בנקאיים, אחד מהעבודה הנוכחית ואחד מהקודמת. הנחות,טרקלין דן, פטור מדמי שימוש חודשיים וכל מיני דברים נוספים שמקבלים רק בהתארגנויות גדולות. את הכרטיס הבנקאי אני משאיר רק כדי "שיהיה" וכרגע משלם עליו 10 או פחות שקלים אחרי כל מיני קיזוזים (האמת שצריך לבטל).

• תוכן חדש...