Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח רכב - ישיר או דרך סוכן? ומי מומלץ?

zax
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני צריך לעשות ביטוח לרכב שנרכש לאחרונה, ובגלל שאין לי מושג ירוק בביטוחים, החלטתי להתיעץ אתכם.

אז קודם כל - מה עדיף? חברת ביטוח ישירה? סוכן ביטוח? הרי הסוכן בעצמו מבטח אותי דרך אחת החברות, אז מה בעצם ההבדל?

דבר שני - הנתונים שלי לא הכי טובים: נהג צעיר(18), נהג חדש(כמעט שנה ותק), לא הייה ביטוח על שמי בעבר (היה של ההורים) והרכב הוא מסחרי (ברלינגו). עקב כך ההצעות שקיבלתי הם סביב ה7K ש"ח (חובה + צד ג' לשלושה נהגים).

האם יש דרך להוזיל את הביטוח או שעליי פשוט לקבל את רוע הגזירה? אפשרי לקבל הנחה על מספר רכבים שמבוטחים באותו מקום?

ודבר אחרון - האם יש לכם חברות או סוכנים מומלצים? עדיף כאלה שגם הוכיחו את יעילותם בשעות הקשות (שלא כמו שירביט ודורון ענק הביטוח שמככבים בפורום)

תודה מראש לעונים,

שגיא

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית עכשיו חידשתי את ביטוח הרכב דרך אתר HOVA

תוך מספר שעות נשלח אליי מייל,שההצעה שבחרתי לא הכי זולה,וישנה אפשרות להצעה אחרת ב150 ש"ח פחות.

כמובן שאמרתי לו שיעשה את זה.

תוך שעתיים הפוליסה הייתה אצלי במייל.

מדובר על חובה+ג'.

יצא לי זול בכ600 שח מסוכני ביטוח שביררתי עד כה.

ממליץ מאוד!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם יש לך סוכן מוכר ומומלץ ע"י מישהו שעבר איתו מקרה או שניים ונוכח איך הוא מתנהג במצב שצריך לתת (לקחת שמחים כולם) ולעמוד לצידך מול חברה שמחפשת כל טריק מלוכלך לא לשלם,להכפיש אותך ולהתיש אותך בבתי משפט - לך עליו .אם אתה נכנס לסתם סוכנות ברחוב - וותר ולך על הכי זול - אחד ה"ישירים."

בכל מקרה זכור תמיד - ביטוח עובד על הפסיכולוגיה ומהגדרתו לא כדאי מתמטית ללקוח. תמיד הכי כדאי "לקנות מעצמך" את הסיכון - לעשות את מינימום הביטוח שהחוק מחייב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית עכשיו חידשתי את ביטוח הרכב דרך אתר HOVA

תוך מספר שעות נשלח אליי מייל,שההצעה שבחרתי לא הכי זולה,וישנה אפשרות להצעה אחרת ב150 ש"ח פחות.

כמובן שאמרתי לו שיעשה את זה.

תוך שעתיים הפוליסה הייתה אצלי במייל.

מדובר על חובה+ג'.

יצא לי זול בכ600 שח מסוכני ביטוח שביררתי עד כה.

ממליץ מאוד!

משום מה לא ניתן לבדוק באתר הצעות מחיר לנובמבר אלא רק לדצמבר:?

תריץ חיפוש על אריק יעקב מסוכנות "אלמוג".

מחירים מצויינים ושירות לא פחות.

עידן

הוא מבטח רכבים מסחריים? כי רשום באתר שלו שהוא מתמחה ברכבי יוקרה ואספנות

תודה לכל העונים, אשמח לתגובות נוספות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה אם יש לך אח/אחות/אבא/אמא/אתה. עובדים מדינה או חברה גדולה בזק חברת חשמל יש להם הסדרים עם ביטוחים לי יצא דרך חברת בזק 2000 שקל פחות בביטוח ולא התבלבלתי זה לא 200 זה 2000.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תריץ חיפוש על אריק יעקב מסוכנות "אלמוג".

מחירים מצויינים ושירות לא פחות.

עידן

גם אני מבוטח אצל "אלמוג" בעקבות המלצות שקראתי בפורום. מבחינת מחיר, הם הציעו לי הצעה זולה יותר מהישירים. לא יכול להעיד על הטיפול שלהם במקרה של תאונות, למזלי לא יצא לי לבדוק.

לפני זה הייתי מבוטח ישירות בפניקס ועליהם אני סה"כ כן ממליץ (עם ניסיון). אומנם הייתי צריך קצת להתעסק עם פקסים וטלפונים, אבל קיבלתי את מה שהגיע לי בלי ויכוחים או התחמקויות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון:

אחרי מספר שיחות עם נציגים וקצת קריאה בפורום הגעתי לסוכנות הביטוח איילון.

אז יצא לי ככה:

חובה 4044 ש"ח

צד ג' 1967 ש"ח כולל שמשות וגרירה

השתתפות עצמית של 1175 ש"ח

עד כה עושים רושם טוב, נקוה שבשעת הצורך יהיו טובים לא פחות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...