Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש פה תושבי רמות-צהלה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת המסע אחר שכונה להשתקע בה, ראינו דירה לא ענקית אך מאוד חמודה ברמות צהלה. הבנו שחוץ מהקפה (הטוב) והמכולת, אין שם בעצם כלום, והכל מצריך רכב. בנוסף, הבנו שאת הילדים שולחים לבי"ס בצהלה, מה שבעיני היה קצת לצנינים.

אשמח לשמוע חוות דעת מהורים לילדים באזור.

:-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
האם אתה חש שמבחינה סוציו-אקונומית הילדים שלך יחושו בנוח עם בני גילם?

רמות/גינות - כן. צהלה עצמה - לא. השאלה היא כמה זה בולט בבית הספר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בוא נשאך שאךה אחרת - מה ההרכב החברתי של בית הספר? האם יש לך תחושה של הרב סנוביזם או של רוב לאתה חש שייך לדרגתו הכלכלית-חברתית?

הנסיון שלי, וגם של הבנים שלי, בחיפה הוא שאין שום בעיה לצוא חברה מתאימה גם אם יש בבית הספר תלמידים משכונות יוקרה. אם בדניה שהיא שכונת היוקרה של חיפה לא חסרות משפחות שממש לא נוהגות כנובו-רישים סנובים ובני מעמד בינוני גבוה מוצאים אתם שפה משותפת - אני מניח שכך גם באזור שעליו אתה מדבר. בודאי אם בית הספר קולטי גם תלמידים משכונות פחות עשירות. יש לכך גם יתרון מסויים כיון שבכל זאת השתלבות עם תלמידים מרקע חזק עשויה לשפר את איכות הלימודים בבית הספר.

כמובן שבכל מוסד יש הפרחחים שלו, והם יכולים לבוא מכל שכבות האוכלוסיה. כאן הבעיה היא יותר של שליטה של צוות בית הספר, ועניין זה מצריך בירור לפני קבלת החלטה על רכישת הדירה באזור, אבל מספיק שמנהל בית הספר או מנהל אחת החטיבות יתחלף כדי שהמדיניות תשתנה ובית הספר ימריא או ידרדר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מציע שתקבע פגישה עם מנהלת/יועצת/ פסיכולוגית בית הספר ותבדוק איתן את הנושא.

זה כמובן תלוי בסגנון החיים של משפחתך ובערכים החינוכיים החשובים לך ולילדיך.

פורסם

אשתי מחנכת בבית ספר תיכון בו לומדים בני שכונה מבוססת מאוד לצד אוכלוסייה מרמה כלכלית וחברתית שונה. מכיוון שמדובר בבית ספר תיכון ההבדלים בולטים יותר: בני העשירים נוסעים לחופשות בחו"ל מספר פעמים בשנה, מגיעים לבית הספר במכוניות יוקרה בכיתה יא' וכו'. על הרקע הזה יש הבדלים בין בני נוער גם אם אינם סנובים והם חברים טובים בבית הספר. בצהלה מדובר על בית ספר יסודי ולכן ההבדלים יתבטאו באפן שונה.

• תוכן חדש...