Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסיון רע בקארטינג פולג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:roll: :roll:
אם הצעת ואמרו לך לא, פשוט אל תכנס..

אל תקנה כרטיס כניסה או איך שזה הולך שם (בחיים לא הייתי בפולג)..

תחכה שיתפנה מהאנשים שבפנים, ורק אז תסכים להכנס..

הם לא יגידו לך שאתה צריך לחכות שיבואו אנשים - הם פשוט יכניסו אותך..

מה שהם רצו למנוע זה שאתה תחכה ואז יגיעו עוד כמה אנשים ואז האנשים האלו יצטרכו לחכות לך

וככה יווצר מצב של תור ארוך לקרטינג של 10 דקות:roll:

(לפחות ככה אני חושב)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה שכשאני עובד , אז כל העולם יוצא עם חיוך ?
ועל זה, גם אני יכול להעיד :wink:

יאשה , שמגיע לו מזל טוב על הצלחה מטורפת בקורס הנהיגה הראשון שהעביר ביום שישי :

תוצאות של 16.66 , 16.87 , 16.88 !

מזל טוב!

אז מה איתי יאשה, צריך להוריד לי עוד שניה מלאה

www.max-tuning.com

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם
"צ'ופר"?

מה אני בצבא?

אני לקוח שאמור לשלם ולמי שלא פותח את הקארט אני לא משלם.

אם היה למקומות הללו קצת שכל הם היו דואגים לשמר לקוחות עם פוטנצאיל הכנסה גבוה ע"י יצירת תנאים הולמים בהם הם יוכלו למצות את הכלים, לטובתם והנאתם של כולם. הם כנראה עוד לא הבחינו שיש שתי אוכלוסיות שנוהגות על קארטים, חובבי הגה ומזדמנים.

נכון, אתה לקוח. אבל להם יש אחריות על בריאותך כשאתה אצלם.

מה נראה לך, שתבוא הבלונדה האהבלה עם נעליים עם עקב 10 סנטימטר וקואורדינציה של זוהר ארגוב אחרי ביקור בלוד - ויתנו לה לנהוג על קארט פתוח כי היא לקוח והיא שילמה? ואם היא לא תרצה לשים קסדה ולהיחגר כי היא לקוח והיא שילמה? מגיע לה?

ממש לא. בשביל זה יש את שיקול הדעת של המרשל ומעליו את שיקול הדעת של מנהל המשמרת.

ועם כל הכבוד ללקוח הצודק - מנהל המשמרת צריך לתת את הדין אם מישהו מקבל לידיים משהו שהוא לא יידע להתמודד איתו ונגרם נזק.

בחייכם. תבינו שחלק גדול מהלקוחות אינם מגיעים לקרסולי שומאכרים שכמוכם. הם מפחדים ללחוץ עד הסוף גם בקארט סגור חנוק חצי מושבת. וגם בקארט כזה, כשהם לוחצים רק על רבע ממהלך הדוושה שפתוח להם וסוגרים הקפה בפי שתיים זמן ממכם - הם נהנים ומקבלים תמורה מלאה לכספם.

אני מאמין שבדרך כלל יש מגמה של להעלות אנשים ברמה דומה למקצה. אבל לא תמיד זה מתאפשר, לא תמיד בלחץ הזמן אפשר לעמוד על יכולתו של כל לקוח, אז לוקחים מקדמי בטיחות.

ולא - זה שהלכת ואמרת למרשל שאתה יודע לנהוג ושיפתח לך את הקארט עדיין לא יגרום לו לקחת את הסיכון אוטומטית. על התחת שלו הוא מהמר פה. והשיקולים הם לא רק ההערכה שלו של היכולת שלך, אלא של כלל התנאים במסלול כרגע, ובעיקר יכולתם של שאר הנהגים. אז אתה יכול לבוא עם תדפיס מהפעם שעברה שלך שמוכיח ששברת את שיא המסלול, אבל עדיין שיקול הדעת שלו יהיה מה שיקבע.

פורסם
"צ'ופר"?

מה אני בצבא?

אני לקוח שאמור לשלם ולמי שלא פותח את הקארט אני לא משלם.

אם היה למקומות הללו קצת שכל הם היו דואגים לשמר לקוחות עם פוטנצאיל הכנסה גבוה ע"י יצירת תנאים הולמים בהם הם יוכלו למצות את הכלים, לטובתם והנאתם של כולם. הם כנראה עוד לא הבחינו שיש שתי אוכלוסיות שנוהגות על קארטים, חובבי הגה ומזדמנים.

אכן יש למקום אבחנה בין "חובבי הגה" ולמזדמנים

ואכן לחלק נפתח הקרט,אתה מצפה שהם יעשו אבחנה בין כול אחד לאחד?

אתה מצפה שכול ילד שיבקש שיפתחו לו, ויעשה תאונה.

בנהיגה עם הקרט (כשהוא פתוח עד הסוף) אין כזה דבר שאתה לוחץ חצי גז רבע, מלא וכ"ו.

בפניות לפני שאתה יוצא מהפניה, ובטוח לתת גז, ואתה לוחץ עד הסוף, הקרט מפרפר ויכול להפוך כיוון נסיעה!

כול אלו שיקולים גם לבטיחות שלך וגם של אחרים על המסלול!.

אולי שלך היה סגור או פתוח.

באותו רגע הם לא יכולים לפתוח! :

1)כי זה לוקח איזה דקה קטנה שהיא רוב המסלול.

2)מעקב את האחרים.

3)גם אחרים יתחילו לבקש.

4)צריך לדעת לסגור אותו אחר כך.

5)ואם הקרט פתוח אתה תעקוף את כולם כמו שלא רציתה שאחרים יעקפו אותך.

ויש עוד מלא סיבות, ולכן זה החלטה של המרשלים שמודעים לכול המצבים.

צר לי שאני כזה.

אבל בסך הכול אולי אתה מרגיש טיפה לא מרוצה מהמקום מ... לא יודע איזה סיבות

אבל להתחיל לכתוב שרשור על הנושא ולהוציא שם רע.....חבל

לפי דעתי זה מקום מצוין מתפקד בצורה מעולה והקרטים שם מעולים!

וחבל למנוע את הכיף הזה מאחרים.

ואחי...כולנו בני אדם, כולנו עושים טעיות, גם אתה גם אני וגם המרשלים, אתה מרגיש שהיה סגור לך הקרט וכו

תפנה למנהל המשמרת.

או שיש תיבת תלונות במקום

ותבקש איזה 5 דקות תוספת או אלוהים יודע מה.

המשך יום נעים

פורסם

שלום לכולם

אני הייתי עם דניאל (OUR סטיג) אתמול בקרטינג.

והיחס של המדריך היה ממש מגעיל. והמרשלים בקושי התייחסו לעבירות ששאר החבר'ה עשו באותו מקצה:?

(שבמקרה יצאתי בו מקום ראשון עם תוצאה של 18.02:-D :scatter: )

אבל הוא היה צריך לקבל לפחות עוד כמה סיבובים בתור פיצוי....

אבל אני בסכה"כ נהנתי (לראות את דניאל מתעצבן):biglaugh:

יש'ך נוס?

קו---------------------------------------

פורסם
נכון, אתה לקוח. אבל להם יש אחריות על בריאותך כשאתה אצלם.

מה נראה לך, שתבוא הבלונדה האהבלה עם נעליים עם עקב 10 סנטימטר וקואורדינציה של זוהר ארגוב אחרי ביקור בלוד - ויתנו לה לנהוג על קארט פתוח כי היא לקוח והיא שילמה? ואם היא לא תרצה לשים קסדה ולהיחגר כי היא לקוח והיא שילמה? מגיע לה?

הלו ,

עד זוהר !

אתה מודע לעובדה שלגרור אותך מצווארך לנוח לידו זה עניין של 5 דקות ברגל ,וגם זה בהנחה שאתה מנסה להתנגד :wink:

פורסם

falou ,

בד"כ אני מסכים עם מה שאתה רושם , אבל עכשיו ממש לא !

אני ולא אף מדריך , לא חייבים לא לך ולא לאף אחד אחר לפתוח את הקארט עד הסוף . נקודה .

ולא רק זה , אלא שאסור לנו לפי הוראה מגבוה . ( הכוונה לא לכספר... )

מי שאמור לקבל "פול גז" ( בשפה העממית , או שמא באנגלית ) הוא רק זה שעבר קורס נהיגה .

נכון , אנחנו פותחים לפעמים גם לכאלה שלא עברו...

אז כמו שאישפוז אמר : זה רק צ'ופר !

ואם תגיד שאתה לא מסכים לשלם אם לא יפתחו לך את הקארט , אז סביר להניח שיציעו לך לשתות משהו אבל בטח לא להעלות אותך עם קארט פתוח....

אני לא יודע מה אתה יודע , אבל ביטוח לעסק כזה עולה ימבה כסף , ימבה...

בעלי המקום לא רוצים תביעות ובטח ש 55 השקלים שהשקעתם לא הדבר אשר יגרום להם להשתולל משמחה והסתכן בזה שתיכנסו בצמיגים ואולי יגרם לכם נזק ( וכמובן שהם יקבלו תביעה ולא פחות מזה , שזה יישב להם על המצפון ! )

אני לא יודע מאיפה הבאתם את זה , אבל אף אחד לא מחוייב לפתוח גז . וזה אפילו נגד ההוראות .

ולא רק זה , בעיקרון בימי שבת אסור לפתוח גז גם לאלו אשר עברו קורס נהיגה ! ( אנחנו מתעלמים מהחוק הזה :wink: )

MAD MAX ,

אני עובד השבוע ביום חמישי אח"הצ , שישי ושבת בוקר ( בזמנך הפנוי , אש... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
falou ,

בד"כ אני מסכים עם מה שאתה רושם , אבל עכשיו ממש לא !

אני ולא אף מדריך , לא חייבים לא לך ולא לאף אחד אחר לפתוח את הקארט עד הסוף . נקודה .

אני עובד השבוע ביום חמישי אח"הצ , שישי ושבת בוקר ( בזמנך הפנוי , אש... )

איפה כתבתי שאתה (או יותר נכון העסק, בפולג או אחר) חייב?

ואכן אף מקום לא חייב לפתוח לי את הקארט, להעלות אותי עם אנשים מתאימים למקצה או לדאוג שתהיה לו אפשרות לזהות אותי כנהג "מתקדם".

ממש לא חייבים.

בגלל זה אני לא שם כ-300 ש"ח בחודש על קארטינג, כי אין לי כוח להכנס כל פעם מחדש לדיון הזה עם המקום ואין לי מה לחפש על קארט איטי.

וכל השיקולים שמפעיל מנהל האתר בכדי לא לפתוח את הקארטינג הם יפים וטובים בשבילו. אותי זה לא מעניין. קארט לא פתוח לא שווה לי 55 ש"ח לסיבוב. לא שווה לי 10 ש"ח לסיבוב. לשיטתי בעל עסק צריך להתעניין, לטובתו, בבעיות של הלקוח ולא להיפך. ויכול להיות שאני בקבוצת מיעוט לא מעניינת ושהעסק לא מיועד ללקוחות כמוני. סבבה.

וטרם נגענו בסוגיית השוני בין הקארטים, מה שמאוד מעצבן שבכל זאת עולה קבוצה "מתקדמת" ומנסה לעשות מיני-מירוץ.

ותודה על ההזמנה.

אני אפילו אשתדל לנצלה בקרוב....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה צריך להבין שהמדריכים/אחראי המשמרת לא יכולים להשתמש ביכולת העל טבעית שלהם כל פעם מחדש ולדעת אם אתה יודע לנהוג ולא תיכנס בצמיגים/מיגון או לא...

בכל מקרה אצלי יש חוק ,

אם אני מעלה חברה' עם קארט בהגבלה הרגילה ומבקשים ממני לפתוח אותה , אני מציב תנאי :

תרדו מ 18:00 שניות ואני פותח עוד קצת וככה ממשיך , תלוי בתוצאות כמובן .

( לפעמים אני אפילו פותח ב 18:30 שניות , תלוי בהרגשה ובאיך אני רואה שהוא נוהג מבחינת כשרון )

אם בן אדם יודע לנהוג אז אני פותח כבר בהקפה השנייה...

אבל לפתוח לבן אדם כבר מההתחלה כי הוא אומר לי שיש לו הונדה טורבו אינטגרלה אינג'קשן עם ווברים 45 ודיזה 75 בבלון והוא נוהג כל היום על הצד כי אבא שלו הוא קרוב משפחה של מיכאל שומאכר או לפחות של סאשה רז'נזניק ( היה נהג מדהים בשנות ה 70 ברוסיה )

את זה אני לא מוכן לעשות .

לא מבחינת זה שיצעקו עליי אם יקרה משהו ( מבחינה אחת , עליי לא צועקים ולא משנה מה ) וגם לא מהבחינה שאולי יפטרו אותי אם יקרה משהו ( זה לא הפחד שלי בחיים ) אלא מהמצפון !

לא מוכן לחיות עם ההרגשה שאולי יכולתי למנוע את הנזק לאותו בחור/ה אם לא הייתי פותח לו גז ואז הוא לא היה נכנס במיגון , זו אחת הסיבות שאני אישית לא מוכן להעלות ילדים קטנים שבקושי מגיעים לדוושות כי אני לא רוצה שייגרם להם נזק אם הם יכנסו במיגון עם רגל ישרה ולא כפופה קצת... ( נזק לכל החיים למי שלא מבין ) למרות שאבא שלהם מתעצבן ולא מוכן לקבל את זה , כי הוא רוצה שהילד יהנה .

אני מעדיף שהילד יהיה עצוב עכשיו ולא יהיה עצוב כל החיים....

תנסה להבין עוד משהו , אם יקרה משהו לך , אתה לא תשלם משכורת כל חודש לאותם מדריכים שיפוטרו , נכון ?

אף מדריך לא יסכן את העבודה .

אתה נוהג טוב ?

יראו את זה בתוצאה . אם אני על המסלול , אני אפתח לך גז , אין סיבה שלא...

אפילו אם זה לא אני , תציע את זה לאחראי משמרת ותראה שהם יסכימו .

כמובן שאם יראו אותכם מתפרעים אחרי או לא כל כך מצליחים להשתלט אז יסגרו לכם את הגז...

זה שאתם ברמה אחרת מאחרים ,סבבה . אבל לא ניחנו בעיניי רנטגן בשביל להבחין בזה לפני שאתם נוהגים :wink:

( חוץ מזה שהכי קל זה לשאול איפה אני , ואז להגיע אליי ולהגיד אני זה פאשה מהפורום... )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

בקיצור נהגים שמראים שליטה בגז/בריקס ולא עושים יותר מידי החלקות וצלחות לא ייקבלו קרארק עם הגבלה של 10 קמש פחות

ודרך אגב, נהג שלא יודע להישתמש נכון בגז יעשה תוצאות יותר טובות עם קראט מוגבל מאשר עם פול גז וגם לא יוריד את הלב לכל הסובבים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

באלפא קארטינג בחיפה בכלל לא שוה ללכת

הקארטים שם זחלניים חבל על הזמן

הייתי שם הרבה פעמים

הקארטים לא סחבו אצל אף אחד אני אמרתי להם הם לא התייחסו

אחרי עוד הקפה אמרתי לו והוא אמר שהמנוע יתחמם הוא יהיה מהיר

אחרי עוד סיבוב באתי אליו נו אתה חושב שזה מהר ?

הוא אמר אתה מנצל את המקסימום שלו

בקיצור אנשים לא כדאי ללכת בחיפה

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
אתה צריך להבין שהמדריכים/אחראי המשמרת לא יכולים להשתמש ביכולת העל טבעית שלהם כל פעם מחדש ולדעת אם אתה יודע לנהוג ולא תיכנס בצמיגים/מיגון או לא...

הבעיה היא לא במדריך.

המדריך עובד אצל בעל העסק והוא מכתיב את המדיניות. אם אני הייתי מדריך לא הייתי מתנהג בגסות ללקוח, אבל אני גם לא הייתי לוקח סיכון.

אם בעלי העסק היו משכילים ליצור מועדון של נהגים מתקדמים (או משהו בסגנון) שעברו הדרכה מינימלית אני חושב שהיו יוצאים נשכרים. אולי אפילו עושים ערבי תחרות לחובבים בהרשמה מראש וכו'. כך שהמפעיל לא צריך לשבור את הראש, יש תעודה פותחים את הקארט, אין אז לא.

עוד פעם, יכול להיות שאני טועה וההשקעה שבהקמת מועדון כזה לא תניב הכנסות. לי נראה שכן אבל אני לא מנהל את העסק ולא ממש מבין בו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טוב נמאס!!!!!!!!

לי יצא לראות ולהשתתף ולהתחרות בענף הקארטינג שהיה בחיתוליו ובתקופה הכי טובה שהייתה

לו הן מיבחינת מגוון הליגות המסלולים והקארטים.

גם בשתי פעימות וגם ב4.

הענף עצמו עם השנים התקפל נהיה בזוי ומשעממם.

הקארטינג בנתניה עם שלל צוות העובדים מקום חמים נעים מקצועי להפליא למרות האוכלוסיה.

והקראטינים החדשים שם פשוט בהמות!!!!

היה לי אישת קארט zip 2 פעימות ו biz 4 ושניהם לא הגיעו לרמות הללו.

אני חייב להגיד שמי שפתח את התרד הזה פשוט רצה להתבכיין על העובדה

שהוא לא מצליח לנהוג.

אני שם כסף שעם קארט סגור לחלוטין אפשר לתת לו בראש שהוא עם קארט פתוח.

קל להשמיץ!!! יותר קשה לתת מילה טובה

אז מילה טובה.

לכל עובדי הקארטינג בפולג... אתם אחלה!!!

בתור בן אדם שעבד בספורט קארטינג ז"ל (והאגדי) ומכיר את האולוסיה אתם עושים אחלה עבודה!!!!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קל להשמיץ!!! יותר קשה לתת מילה טובה

אז מילה טובה.

לכל עובדי הקארטינג בפולג... אתם אחלה!!!

בתור בן אדם שעבד בספורט קארטינג ז"ל (והאגדי) ומכיר את האולוסיה אתם עושים אחלה עבודה!!!!

אל תופתע אם יאשה יציע לך נישואים :-)

בדרך כלל האנשים הלא מרוצים הם אלו שלא נוהגים לפי התקנות ומצפצפים על כל מי שאתם על המסלול

והם אלו שחושבים שאת כל המסלול אפשר לתת בפול גז ושלא יכול להיות מצב שמישו יצא יותר מהם מהם מהסיבוב ויעקוף אותם בישורת

וכאמור הם יעלו את זה לדיון כאשר לא יקבלו את כספם בחזרה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
באלפא קארטינג בחיפה בכלל לא שוה ללכת

הקארטים שם זחלניים חבל על הזמן

הייתי שם הרבה פעמים

הקארטים לא סחבו אצל אף אחד אני אמרתי להם הם לא התייחסו

אחרי עוד הקפה אמרתי לו והוא אמר שהמנוע יתחמם הוא יהיה מהיר

אחרי עוד סיבוב באתי אליו נו אתה חושב שזה מהר ?

הוא אמר אתה מנצל את המקסימום שלו

בקיצור אנשים לא כדאי ללכת בחיפה

טוב עד עכשיו רק קראתי ונמנעתי מלהגיב.

אני לא יודע מתי היית אבל אצלי במסלול הקארטים מספיק מהירים גם כשהם מוגבלים (שיא מסלול 23.11, קארט מוגבל 26 שניות ע"י נהג טוב).

כל אחד יכול להגיד ולהתלונן שהקארט לא סוחב, עגלה ודימויים אחרים אבל הבעייה שאתה אחד ובמסלול עוברים כל יום עשרות אנשים. אי אפשר לתת לכל אחד קארט פתוח כי הוא אומר שהוא יודע לנהוג. אגב, במקרים רבים בהם אין לחץ, אדם שמבקש, אני פותח לו את הקארט עפ"י שיקול דעתי כמובן בתנאים מסויימים.

כולכם צריכים להבין את הבעייתיות של הנושא מבחינת מפעילי המסלולים. אני יכול להבין ולהצדיק את יאשה בנכל מה שהוא כתב.

AVIMAN, אתה רוצה לנהוג בקארט פתוח תעבור קורס וכך גם דניאל. לפחות יהיו לכם הכלים לנהיגה נכונה.

ירון אדרי

מנהל

"אלפא קארטינג"

חיפה

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...