Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט אבאו 2005 - שווה בדיקה או להתרחק? מחפש רכב בתקציב של 25K

rahav0192
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

אני מחפש רכב בתקציב של עד 25K.

אני מחפש רכב אוטומטי, אמין ושיהיה חסכוני בדלק (מתוכנן לנסוע כ 1500 ק"מ בחודש, בעיקר בנסיעה בינעירונית) ובטוח.

עד עכשיו היה לי פיג'וא 206 שנת 2001 אוטומטי. עבד מצוין עד שירד מהכביש עקב תאונה.

אני מעונין לעלות בשנתון ולכן מתכוון להשקיע יותר ברכב החדש.

לאחר המלצות בפורום חיפשתי YRV או סיריון, אבל נוכחתי לדעת שדורשים עליהם (כמעט תמיד) הרבה מעל המחירון.

ראיתי שמישהו המליץ על האבאו ורציתי לקבל עוד פידבקים חיוביים או שליליים.

לחילופין, אשמח לקבל המלצות נוספות.

הרכב אמור לשמש את חברה שלי ולכן אחת הדרישות היחידות הוא שיהיה אוטומטי

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפורום ממליצים על אוואו? אין מצב.

היא לא בטיחותית,פלסטיק באיכות נמוכה, רועשת.

הייתי מחפש פונטו ספייס ברמת איבזור ELX,יש לה 80 כ"ס לעומת רמת איבזור יותר נמוכה 60כ"ס וגיר רציף לעומת הרובוטי.

לחלופין פיאט פנדה,תהיה הכי חסכונית לתקציב,קלה לחניה.

שים לב שיש לה גיר רובוטי,מצד אחד תקבל חיסכון מצד שני בעיר נסיעה קצת פחות חלקה מגיר אוטומטי רגיל,אם כיוון שציינת שבעיקר תיסע בין עירוני היא תהיה בסדר.

לגבי YRV/סריון,רכבים טובים אך ללא ABS,כמו כן מה שדורשים לא בטוח שזה מה שיקבלו,או לחילופין נתקלת ברכיבם עם נתונים טובים.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חייב לציין שבפורום פה מפמפמים את הפיאט פונטו ספייס ELX וממליצים עליה בפה מלא....בפועל סיכוי קלוש עד אפסי למצוא

אקזמלפר ששוה לקנות אותו. 90% מהרכבים האלה שחוטים ונראה שאחרי שנה שנתיים המנוע יילך גם הוא באוטו כזה רגיש.

ככה שפיאט פונטו ספייס שמורה ושווה לקנייה זו כנראה אגדה שלא תתממש.

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בטוח,אפשר גם להסתכל באתר של מועדון פיאט,שם גם מוצעים רכבים למכירה או לשאול אולי שם מכירים רכבים ספציפים,גם אין ELX,ומצאת SX שמורה לא פוסלים.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א. המנוע של הפונטו לא כזה רגיש, ואכן יש לא מעט פונטו עם קילומטראז' גבוה - כי הן פשוט שורדות. ציוני בטיחות מעולים יחסית לשנת התכנון - ובכלל, חסכונית ואמינה.

ב. יונדאי גטס - מאוד נפוצה, פשוטה וזולה לאחזקה - ציוני בטיחות טובים. צריכת דלק גבוהה יחסית לקבוצה.

ג. שברולט אוואו - ציוני בטיחות זוועתיים, צריכת דלק שהופכת את הגטס לחסכונית בטירוף - לא האוטו שהייתי מסיע את משפחתי בו.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מהאוואו להתרחק.

כל סופר מיני אחרת יכולה להיות טובה.

מחפש שנתון גבוה ומחירון נמוך? חפש יונדאי גטס או פיאט פונטו\פנדה.

שברולט אוואו עושה את העבודה מצויין ב-25000 ש"ח תמצא 2007 טובה.

שנתון גבוה בכלום כסף.

היו לי 5 אופטרות ו-2 אוואו כולן מכונות כביסה ללא בעיות מיוחדות

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שברולט אוואו 5 דלתות קיבלה 3 כוכבים במבחני הריסוק - בדיוק כמו הפנדה! http://www.euroncap.com/tests/chevrolet_kalos_2006/256.aspx

האבאו 4 דלתות קיבלה כוכב וחצי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...