Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בכיוון hu 9855

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומה גם אתה קשור לפה?

שרק אנשים רציניים ובעלי ידע וניסיון יגיבו ולא ילדים שמשעמם להם והם מחפשים להסתלבט.

אתם פשוט מורידים תרמה של הפורום!

מאחר ואדי כבר לעס לך את הכל ונשאר לך רק לבלוע (אדי, באמת, כל הכבוד על הסבלנות), אני אגיב בקצרה.

שירשור בנוסח ״תבואו לכוון לי את המערכת כי קניתית אחלה מכשיר אבל אין לי כח ללמוד להשתמש בו״ לא יכול לזכות ליחס רציני ובטח שלא מעלה את ״הרמה של הפורום״. תעשה שיעורי בית, תבוא ותשאל שאלות קונקרטיות ונשמח לעזור לך.

נ.ב. תודה על המחמאה, מזמן לא קראו לי ילד ;)

פורסם

אני חושב שאתה טועה כי הכוונה שלי היא ממש לא כמו שהצגת שאין לי כח ושרק יכוונו לי אלא שאני לא מסוגל ללמוד מהחוברת של המכשיר הזה ולכן אשמח לילמוד מבן אדם על ״חי״.

פורסם

בין אם זה נובע מעצלות או אם זה נובע ממחסום שפה אמיתי זה לא משנה.

למכשיר הזה יש ספר הוראות שהוא בערך שליש מדו"ח סטנדרטי של מבקר המדינה.

אי אפשר להסביר דבר כזה בשיחת טלפון - זה לא מעשה שפוי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון מאוד ובגלל זה ביקשתי עזרה בפגישה לצורך הדבר הזה שזה אומר פנים מול פנים ולא בהיתכתבות או בשיחת טלפון!

פורסם

הבטתי אחורה ובאמת ראיתי שאתה ביקשת טלפון רק בכדי לתאם פגישה. הבנת הנקרא אצלי היתה "חלש" הפעם.

בכל מקרה - כמו שאמרתי, אני יכול לעזור לך כאן, על גבי הפורום, לפגישה תברר עם חברי פורום שנוטים להמשיך להפגש אחד עם השני כמו שציינתי קודם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...