Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בכיוון hu 9855

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתבתי באשכול הקודם בסוף קניתי את ה 9855 ורק אלוקים יודע איך לכוון אותו כי לי פשוט אין שמץ של מושג איך עושים את זה.

אז הבקשה שלי היא כל מי שיודע איך עושים את זה ויש לו קצת זמן פנוי ורוצה לעזור לחייל שהתקציב שלו אזל שישלח לי מספר פלאפון בפרטי ונתאם.

איזור חיפה קריות עכו נהריה ובסביבה.

פורסם

תודה רבה לך.

אבל יש לי את החוברת הזאת בבית ואני והשפה האנגלית לא ממש חברים יותר נכון שונאים.

פורסם
שמעת על המשפט יחס גורר יחס? :)

שמעתי אבל ממש לא הבנתי איך המשפט הזה או אתה קשורים לאשכול שפתחתי או לבקשה שלי.

פורסם
כמו שכתבתי באשכול הקודם בסוף קניתי את ה 9855 ורק אלוקים יודע איך לכוון אותו כי לי פשוט אין שמץ של מושג איך עושים את זה.

אז הבקשה שלי היא כל מי שיודע איך עושים את זה ויש לו קצת זמן פנוי ורוצה לעזור לחייל שהתקציב שלו אזל שישלח לי מספר פלאפון בפרטי ונתאם.

איזור חיפה קריות עכו נהריה ובסביבה.

קראת לי? :-P

מצטער אבל פלאפון זה שיקסע! יש שם כל מיני בחורות עירומים זה חולירע וכאלה.

תיגש לכותל ותשים פתק - אולי תקבל תשובה :?

אמרת שרק ההוא שלמעלה יודע איך לכוון את המכשיר לא?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ומה גם אתה קשור לפה?

שרק אנשים רציניים ובעלי ידע וניסיון יגיבו ולא ילדים שמשעמם להם והם מחפשים להסתלבט.

אתם פשוט מורידים תרמה של הפורום!

פורסם

את הרמה של הפורום אתה מתכוון. (הפורום זה לא גברת והיא לא תרמה לאף עמותה בזמן האחרון - תלמד לכתוב)

אל תדאג - נכנסתי לכאן במטרה לעזור בסופו של דבר.

זה מכשיר עם המון פונקציות, אני לא זוכר אותן בעל פה ולי היה את ה9853 בכלל שזה כמעט אותו הדבר אבל קצת שונה.

ספר ההוראות של המכשיר הזה הוא די עבה ואי אפשר יהיה ללמד אותך בהתכתבות את המכשיר.

יש משהו ספציפי שאתה רוצה לנסות לכוון?

אם אתה רוצה ממש לעבור קורס מזורז על המכשיר הזה הייתי מציע לך לנסות לברר עם חברי פורום שנפגשים (פעם היו כאן מפגשי אודיו, כרגע אין) ולהגיע למפגש שכזה, אני בטוח שבמסגרת כזו יוכלו לתת לך את העזרה הטובה ביותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אל תדאג אני יודע לכתוב פשוט אני מקצר קצת לעצמי כי אני כותב דרך הסמארט.

החוברת אכן עבה והמכשירים 9855 ו 9853 אכן דומים כי החוברת שיש לי מספקת מידע על שניהם.

יש מפגשים אבל למפגש הקרוב לא אוכל להגיע כי אני חייל ואת יום המפגש אני אבלה בבסיס ככה שעד המפגש הבא יש לא מעט זמן לכן אני מבקש להיפגש עם מישהו שיש לו ידע וניסיון לכוון את הhu ולהסביר לי קצת עליו.

פורסם

אם אתה רוצה לכוון דברים מסויימים - יכול להיות שגם יהיה אפשר לעזור לך מכאן.

השאלה מה אתה צריך.

מה מותקן לך ברכב? יש מגברים? יש סט קומפוננט? אתה עובד עם הקרוס הפסיבי של הסט? תנסה לתת קצת יותר מידע ומה אתה מנסה להשיג.

Pioneer TS-X150

פורסם

מגבר hifonics hfi 100.4

סאב hertz es 300

קומפוננט morel maximo שבזמן הקרוב מקווה להחליף אותו לסט ברמה יותר גבוהה.

אני עובד פאסיבי עם הקרוס של הקומפוננט ומתכנן בעתיד לצרף לחבורה מונובלוק כדי שאוכל לעבוד אקטיבי.

כרגע כשאני עובר את ה 15 ווליום הכל משתבש וזה ווליום ששומעים בו בין חלש לבינוני ככה שאני רוצה לכוון להוריד את הבאס ועוד כמה חיתוכים קלים כדי להוציא טיפה יותר מהסט שלי עד שאחליף אותו כי בווליום גבוהה אני לא יכול לישמוע.

פורסם

בגדול אתה צריך לוודא את הדברים הבאים

במגבר - תוודא שאין שום באס בוסט מופעל - כל הכוונים של תוספת באס צריכים להיות על האפס את הגיינים כרגע תשאיר כמו שהם. במגברים של סאן דאון אני חושב שהם רושמים LEVEL במקום GAIN - בחלק לפחות.

ב9853 לחיצה ארוכה על הMENU אם אני זוכר נכון (כבר מכרתי אותו לפני יותר משנה) היתה מביאה אותך לתפריט של הכוונים.

ב תפריט של הEQ תדאג שהכל על FLAT - על האפס, בתור התחלה.

בתפריט של הXVR או XOVER (קרוס אובר) לערוצים של הפרונט תיתן חסימת HPF מתדר 80 בסלופ 12

לערוצים של הסאב וופר תיתן חסימת LPF בתדר 63 בסלופ 24 הרץ.

עכשיו - בתוך התפריטים של הXOVER אני זוכר שהדפדוף היה בעזרת הכפתורים של הSRC והBND או יותר נכון BAND והחצים של הלמעלה למטה ולצדדים.

אם אתה מרגיש פתאום שכמעט אין לך באס יכול להיות שכדאי לנסות להפוך לסאב פאזה - ב9853 עד כמה שאני זוכר לחיצה על כפתור הווליום או כמה לחיצות היתה מביאה אותי לסאב פייז ואז בעזרת הכפתורים של ימינה שמאלה הייתי שולט בפאזה.

בכל מקרה זה צריך להיות די דומה ב9855 אבל לפחות אתה מבין מה הכוון.

אל תשכח מיד לאחר שאתה מכוון בתוך התפריט של הXVR או הEQ - להכניס לזכרון - לחיצה קטנה על הגלייד טאצ' ואתה תראה את הזכרונות, לחיצה ארוכה על אחד מהם ואתה תכניס לזכרון את הכוון הנוכחי.

זה בגדול - איך בדיוק - לא זוכר, לא יכול בעל פה - בשביל זה אתה תצטרך להגיע למפגש כלשהוא (אני לא מגיע למפגשים מאז שהם לא מוסדרים, לפחות לא בזמן הקרוב כי גם אין לי יותר זמן לזה גם ככה בסופי שבוע).

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה אולי מאיזור הצפון וככה אולי נוכל להיפגש ושתסביר לי על חי כמו שאומרים כי זה די קשה להבין מפה.

פורסם

לא מאזור הצפון.

אין לי זמן מעבר לכתיבה שלי בפורום לשום דבר.

מצטער.

תנסה אולי לשלוח לחבר פורום בשם SCOOB הודעה פרטית לגבי מפגשי צפון.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...