Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה, מאיזה איזור אתה בארץ? מנסיוני, בכל חור יש פנינות אוכל, רק צריך לדעת למצוא אותן... למעשה, בחורים יש את המקומות הטובים ביותר :)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז יש חשמל בערד טוב לדעת :)

בכל מקרה, אם אתם רוצים סופגניה ממש איכותית אזור גאולה ומאה שערים זה המקום בישבילכם.

כל המאפיות המשפחתיות הקטנות באזור עושות סופגניות קלאסיות כמו שצריך , לא מתיפיפות ולא תעשיתיות.

החסרון, עדיף להגיע לאזור ברגל או באוטובוס ובלי אשה, ואם כבר אז צנועה וחסודה :)

ודרך אגב מי שמוצא לי מקום שעדיין מכין דואנטס כמו בדאנקין דואנטס, אני מוכן לעשות בישבילו הכל 8) ... טוב כמעט הכל..

אבל הבנתם את הרעיון

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
ברשתות הסופרים הגדולות זה משתנה מאוד מסניף לסניף ותלוי במוטיבציה של צוות המאפיה...

יש סניפים בהם יש אופים אמיתיים (שעושים אחלה בורקסים שבעולם...) ויש סניפים בהם מפקידים את האפיה בידי עובד שמחפף מגשי בורקס לתוך התנור...

צודק במאה אחוז. אתה בהחלט מתמצא בחומר. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ברשתות הגדולות הם לא מקבלים הכל מוכן סגנון מעדנות\שלושת האופים?

לכן לא ברור לי ההבדל פרט לרמת היובש כי שכחו את הבורקס עוד דקה בתנור.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

איך שרשור על סופגניות, שוכח את הפפה-נאש הרומני? :-D (בהמשך למי שהסביר על הפבלובה, וכל הסוגים ...עם התמונה).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
ברשתות הגדולות הם לא מקבלים הכל מוכן סגנון מעדנות\שלושת האופים?

לכן לא ברור לי ההבדל פרט לרמת היובש כי שכחו את הבורקס עוד דקה בתנור.

במגה בעיר בפ"ת היו מכינים לבד הכל. למה היו? כי היום לא בדקתי ואין לי שמץ. עד שנה שעברה הכל היה מוכן במקום.

גם בשופרסל "שלי" שהיה בקניון היו מכינים במקום המון מאפים (לא את כולם אבל את רובם הגדול) והיה שם מאוד טעים ולא נפל מ"אינגליש קייק" בחלק מהמוצרים.

פורסם

כל רשת שופרסל מקבלת את המאפים שלה מוכנים (קפואים) מ"גידרון" (לרבות פיתות). החימום\אפיה נעשים בסניף.

ההבדל באיכות המוצר תלוי בעיקר באפיה. לצערנו (כלקוחות), "שופרסל" קיצצה לפני כחודשיים\שלושה את כל המדרכי אפיה שלה (באיזור ה 12 איש) ל-2 אנשים בלבד. המשמעות היא ש-2 מדריכי אפיה לא יוכלו לנדוד בין עשרות סניפי שופרסל ולהדריך כמו שצריך. הסבירות כי איכות המוצר תרד (באופן הדרגתי, עם שינויים תמידיים שיש בכל מקום בכח האדם) הופכת לעובדה מרגע לרגע.

בנוגע ל"מגה", אינני זוכר אם הם מקבלים סחורה מ"פילסברי" או לא, אבל הסופגניות שלהם (בסמוך לחנוכה 2011 אכלתי באחד הסניפים שלהם בתל אביב- במקרה זה היה "מגה בעיר") היו הטובות מזה שנים (!) שנתקלתי, מכל הבחינות (נדיבות, עשויות טוב, טריות, רכות ועם ריבה טעימה בפנים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בכל הרשתות אופים מקפואים. באיזור ירושלים הכי טוב הוא המאפיה הקטנה הישנה בצומת העליה למעלה החמישה. לא ה"חובז 24/24" הפלצני החדש והיקר שנפתח בשביל היאהוד.הישן לא פתוח 24 אלא עד 2200 ומ 0500.

פורסם

הסופגניות בתמונה זה של פלצנים. היום כבר קשה למצוא סופגניות רגילות כמו פעם. או שהבצק דחוס, או שהסופגנייה יבשה, או שהריבה גועל נפש

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת יש בזה משהו. אכלתי לא מעט סופגניות "גורמה" כאלה בבתי קפה וקונדיטוריות ובכל זאת אין על הפשוטות הגדולות עם הריבה ואבקת הסוכר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ואז שאתה נושם או שנכנס לך כל האבקת סוכר עם האויר, או שאתה מוציא אויר ויוצא לך ענן של סוכר.

ואחרי זה אתה דופק חיוך של מליון דולר עם חתיכת סופגניה בין השיניים וריבה עם אבקת סוכר על כל הפנים

לאן הילדות שלנו נעלמה...

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...