Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש נחמד מצדך, לגרות אותי ככה כשאין שום סיכוי שאגיע בקרוב לגבעת שאול :evil:

רק מהצילום החיצוני של המקום אפשר לנחש שטמון שם איזה אוצר...

לגבי מרציפן - בד"כ הסחורה טובה, אבל בשנה שעברה לא הייתי מרוצה מהסופגניות.

בנוגע לפקקים - כל מה שאיננו קשור לרכבת הקלה הופך אצלי להליכה.

אין יותר מה לחפש עם אוטובוס או מכונית בעיר הזאת.

כבר הפסקתי לספור כמה פעמים הגעתי למקום העבודה בת"א מהר יותר מאשר לשכונה מסוימת בירושלים. הזוי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אכן הכניסה למקום מבשרת טובות, כבר שם ניכר ריח הנוסטלגיה :wink: לגבי מרציפן - קרואסון השוקולד שלהם, במיוחד בימי שישי כשתמיד ניתן לתפוס חם חם שיוצא מהתנור - הוא פשוט חוויה שמיימית. :-D

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הסופגניות ברולדין די טובות, אבל לא בא לי לפתח היכרות קרובה עם מחלקת הצינתור ובשנים האחרונות אני נמנע כמעט לחלוטין מהמתוקגנים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מכיר מגה? ואת שופרסל? עד שנה שעברה הם היו מכינים סופגניות טעימות מאוד. מלאות ריבה/ריבת חלב/עם כל מיני ציפויים מה שבא לך.

והמחירים גם היו סבבה.

השנה לא בדקתי, אז לא יודע מה יש ומה המחירים.

לא מכיר את הסופגניות של מגה, אבל אם שאר המאפים שם הם כמו הבורקסים שלהם עדיף לאכול את שקיות הניילון שיש בקופה.

בשופרסל נשר יש קפיטריה עם ההמבורגר הכי cheap ass ושמנוני שראיתי בחיים שלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ברשתות הסופרים הגדולות זה משתנה מאוד מסניף לסניף ותלוי במוטיבציה של צוות המאפיה...

יש סניפים בהם יש אופים אמיתיים (שעושים אחלה בורקסים שבעולם...) ויש סניפים בהם מפקידים את האפיה בידי עובד שמחפף מגשי בורקס לתוך התנור... בסניף מגה בעירי במשך תקופה הייתה עובדת שידעה לאפות מכל הלב והבורקסים שלהם לא נפלו משל קונדיטוריה. היום היא כבר לא אמונה על הכנת הבורקסים (משום מה היא עברה מהמטבח לפס המכירה, כנראה נשבר לה לאפות בורקסים עשר שנים ברצף) והם פשוט מוכרים קרש תפל ואפוי...

DOESN'T WORK HARD

פורסם

באזור תעשייה בת ים ליד בלדי או ברח' מקביל יש מקום שמכין סופגניות בלילה, פשוט כ"כ חמות כמו כרית ואתה יכול לטרוף בקלות עשרה!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

טוב, התגריתי.

" וודקה אספרסו – גנאש ביאנקו עם צ'ייסר וודקה אספרסו, בציפוי שוקולד בלגי וקרמבל קקאו

פבלובה – מילוי קצפת עם צ'ייסר פירות יער ונגיעות וודקה, בציפוי שוקולד לבן ומרנג צרפתי

ושוקולטה ביאנקו: גנאש קרם חלב איטלקי עם צ'יסר שוקולטה אגוזי לוז, בציפוי שוקולד בלגי ופנינים.

"

Roladin_00109.jpg

פורסם
כמו שכתוב. זאת אומרת:

קרואה (הברה אחת!) - סון (מאונפף)

ולא:

קו-רא-סון (שזה "לב" בספרדית, נשמע אחלה, אבל זה לא זה).

אגב, אם אני אבטא את המילה כפי שצריך, בשפת המקור (צוחפתית)

רוב הסיכויים שלא יבינו מה הזמנתי.

אומנם לא קשור אבל זה מזכיר לי את האמריקאיות הצעירות שהיו מבקשות רו-גא-לא-ך (יעני רוגלך במבטא אמריקאי כבד)

במאפית מרציפן באגריפס במחנה יהודה...

(..ככה זה כשאתה לומד 5 שנים בעיה"ק..)

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

נתקלתי לאחרונה בקונדיטור שקיטר על כך שעלה במשקל. התשובה שקיבל היתה "זה מה שקורה כשוקחים את העבודה הביתה".

עידן - עם כל הכבוד לספינג' - לא לכל יש אחד אמא או חמות מרוקאית. לפעמים צריך להסתפק באמריקאית.

גילוי נאות - אישית פיתחתי אי סבילות קשה לסופגניות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

את הספינג' דווקא מכינה אישתי, והיא לא מרוקאית.

אבל זה בסדר כי אמא שלי מכינה אחלה גפיעלטה פיש (לטענת סבתי הפולניה), ואמא שלי דווקא מרוקאית.

גלובליזציה.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן - עם כל הכבוד לספינג' - לא לכל יש אחד אמא או חמות מרוקאית. לפעמים צריך להסתפק באמריקאית.

הייתי אומר שדברים כאלו צריך לקחת בחשבון לפני החתונה,לא? בל תיתקע ספינג'לסס כל ימי חייך :lol::wink:

גלובליזציה

תכלס :)

DOESN'T WORK HARD

פורסם
בורקס גבינה מול בורקס תפו"א , אני בכלל טיפוס של פיטריות .

קוראסון שוקולד טרי וחם או אולי ההוא עם הפרג,שניהם הולכים,

בורקס גבינה גדול עם ביצה קשה על הבוקר לוקח אותי לימי השירות הצבאי

הישר למאפייה מול פיקוד דרום - אחלה דרך לפתוח את היום.

חנוכה בפתח ואני מזיל ריר- אני מטורף על סופגניות , אבל "אולד פאשן" עם ריבה

בלי התחוואד הטרנדי שהתפתח בשנים האחרונות רק חסר שיפתחו גם סופגניה עם ממרח כבד או אנשובי וזהו.

אוהב אותה גדולה ועסיסית ומפוצצת בריבה ,שלושה ברצף ואני מסודר.

הבעיה שאין לי מאפייה נורמלית כאן.

יש איזה אחד שבהתחלה הוא היה טרי וטעים אבל הקמח עלה לו לראש והוא פשוט מזלזל בעבודה,

אני נכנס אליו בשעת בוקר מוקדמת לאחר משמרת לילה ואין ריח של מאפייה !

הכל קשה ויבש ,

"תגיד זה טרי ?! "

"בטח , בלילה עשינו"

"מה לילה ? , זה נראה מאתמול"

"חביבי עשינו את זה בלילה"

"אבל עכשיו רק 6 בבוקר..למה זה כמו אבנים, טוב תחמם לי 3 גבינה במיקרו , כמה זה?"

"8 שקל"

"על 3 אבנים ?"

לא פעם חשבתי לפתוח מאפייה משלי רק כדי להוריד את הזבל הזה , אבל זו עבודה משעבדת

ואני עצלן כמו סופגנייה.

פאק, עשית לי חשק לבורקס של אומי..

פורסם

אח האומי הזה שיהיה בריא, בורקס חם בבוקר קר, חתיכות על המדים עומדות בתור.זכרונות.

אני מקנא בכם שאתם גרים באיזורים עם ציווליזציה ויש לכם את הפריבילגיה למאפיות סוג א '.

Gn'f'R

• תוכן חדש...