Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחכות לגולף דור 7 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיברתי איתם , הם טוענים שהמנוע החדש לא יגיע לארץ והדגם החדש יגיע עם המנוע הישן (1.4 122 כ"ס)

אבל למען האמת התרשמתי שהם פשוט ממש רוצים להיפרד מהמלאי של הדור ה6...

פורסם

אתמול כשקראתי את זה:

תשובה חד משמעית תהיה ככל הנראה רק לצ'מפיון.

תרים מחר טלאפון קצרצר ותשאל, הם ישמחו לומר לך.

דיגדג לי להגיב משהו שקשור לתמימות.

ואכן התשובה די מוכיחה זאת:

דיברתי איתם , הם טוענים שהמנוע החדש לא יגיע לארץ והדגם החדש יגיע עם המנוע הישן (1.4 122 כ"ס)

אבל למען האמת התרשמתי שהם פשוט ממש רוצים להיפרד מהמלאי של הדור ה6...

כמו במרבית המקרים הדומים, האינטרס הצר גורר את היבואנים להסתיר/להכחיש/לקמבן את הלקוח...

או פשוט...תשובה אמיתית תתקבל רק לאחר שדור 6 יאזל מהמלאי...

(החשד שלי - במידה ויפורסם כי ה1.4 החדיש ייובא - יקשה עליהם למכור את המלאי...)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לי זה לא ברור. אני נותן לכך הסתברות גבוהה מאוד. אבל זה לא מוחלט.

עד שאני לא נוהג או לפחות שומע התרשמות ממשהו שאני מעריך, אין לי דעה. רק הערכה.

יש לגבי הרכב הזה כמה תהיות. למשל מתלה אחורי שונה לדגמים זולים לעומת יקרים. זה עלול להיות קריטי.

אני גם לא יכול להעריך את איכות/אופי ההגה מדפי הנתונים הטכניים. גם זה קריטי. עבורי.

בבקשה אל תהיה קטנוני.

תודה,

ההנהלה :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בבקשה אל תהיה קטנוני.

תודה,

ההנהלה :wink:

בקשתך תשקל בכובד ראש.

פורסם

לפי כל הכתבות, לא יגיע לארץ ה-140 אלא רק 122. כמו שכולם כתבו וכל הכתבות מהארץ והעולם, מדובר כנראה בגולף הכי מוצלחת שפולקסווגן עשתה עד היום. ההבדלים מהדור הקודם מלבד השלדה החדשה הם במידות - הרכב ארוך, רחב ונמוך מהקודם משמע - יותר מרווח פנימי ויותר דינמיות. המנוע אותו מנוע אחרי שעבר שיפור ואמור להציג צריכת דלק משופרת אבל לא זאת הסיבה לקנות את הדגם החדש. מדברים שם על תא נוסעים באיכות של מכוניות פרימיום ושלל מערכות בידור ובטיחות מתקדמות, רק שעדין לא ברור מה יגיע כסטנדרט ועל מה ישלמו תוספת. ברור שהמסך קירבה 8'' לא יהיה בסטנדרט אלא בתוספת אבל ביוטיוב הראו איך זה עובד וזה מגניב, לא צריך לגעת אלא מספיק לקרב את האצבע למסך ועוד כל מיני פיצ'רים מגניבים ומערכות בטיחות מתקדמות כמו בלימה אוטומטית לאחר תאונה כדי למנוע התנגשות שניה וכו'.

בשלב הזה מוכרים את הדגם הנוכחי בהנחה של 5 אלפיות ועושה רושם שהמחיר ירד עוד ככל שיתקרב מועד הגעת הדור החדש לארץ. בוודאות מדובר בדגם טוב מהנוכחי מכל בחינה שהיא כך שהשאלה שצריכה לעניין אותך היא כמובן באיזה מחיר תצליח אם תתעקש, לקבל את הגולף 6. קח בחשבון גם ירידת ערך שלה ברגע שיש דור חדש.

פורסם

בכל הסקירות שקראתי בעיתונות הישראלית, לא ראיתי התייחסות לנקודה חשובה.

בגולף דור חמש ושש, בכל הגירסאות, יש מתלה אחורי רב חיבורי שנוסף כמענה לתחרות מצד הפוקוס, שהייתה בעלת התנהגות כביש הרבה יותר טובה משל הגולף דור ארבע.

בדור שבע המתלה הרב חיבורי שמור לגירסאות החזקות בלבד - הגירסאות הבסיסיות שוב יגיעו עם מתלה אחורי פשוט כמו בגולף דור ארבע. המתלה הרב חיבורי הוא יקר לייצור, ומעבר לקידמה הטכנולוגית והתחרות, אחת הסיבות להחלפת דורות היא הוזלת עלויות הייצור.

אותו דבר נעשה בג'טה במעבר מדור חמש לשש, המתלה האחורי שב להיות פשוט.

לפותח השירשור, עם כל אהבתינו לקידמה טכנולוגית ומוצרים חדשים, יש גם יתרון למכוניות בסוף מחזור החיים שלהן. התקלות של תחילת המחזור תוקנו ושופרו ואתה קונה מוצר בשל. כשאתה הראשון שקונה דור חדש, אתה גם מסתכן במידה מסויימת לגבי תקלות ברכיבים חדשים שעוד לא מוכרים.

מעבר לכך, דגם יוצא נמכר בזול, בדרך כלל מאובזר היטב עם תוספות שבתחילה היו כרוכות בתוספת תשלום, ודגם חדש הוא הזדמנות להקפצת המחיר וגביית תשלום נפרד עבור תוספות.

מצד שני, אם חשוב לך תמיד להיות נראה עם הדגם החדש בכל תחום, תמתין לחדש. בשני הבחירות תקבל מכונית טובה, אך בחדשה תשלם הרבה יותר כסף.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
בכל הסקירות שקראתי בעיתונות הישראלית, לא ראיתי התייחסות לנקודה חשובה.

בגולף דור חמש ושש, בכל הגירסאות, יש מתלה אחורי רב חיבורי שנוסף כמענה לתחרות מצד הפוקוס, שהייתה בעלת התנהגות כביש הרבה יותר טובה משל הגולף דור ארבע.

בדור שבע המתלה הרב חיבורי שמור לגירסאות החזקות בלבד - הגירסאות הבסיסיות שוב יגיעו עם מתלה אחורי פשוט כמו בגולף דור ארבע. המתלה הרב חיבורי הוא יקר לייצור, ומעבר לקידמה הטכנולוגית והתחרות, אחת הסיבות להחלפת דורות היא הוזלת עלויות הייצור.

אותו דבר נעשה בג'טה במעבר מדור חמש לשש, המתלה האחורי שב להיות פשוט.

לפותח השירשור, עם כל אהבתינו לקידמה טכנולוגית ומוצרים חדשים, יש גם יתרון למכוניות בסוף מחזור החיים שלהן. התקלות של תחילת המחזור תוקנו ושופרו ואתה קונה מוצר בשל. כשאתה הראשון שקונה דור חדש, אתה גם מסתכן במידה מסויימת לגבי תקלות ברכיבים חדשים שעוד לא מוכרים.

מעבר לכך, דגם יוצא נמכר בזול, בדרך כלל מאובזר היטב עם תוספות שבתחילה היו כרוכות בתוספת תשלום, ודגם חדש הוא הזדמנות להקפצת המחיר וגביית תשלום נפרד עבור תוספות.

מצד שני, אם חשוב לך תמיד להיות נראה עם הדגם החדש בכל תחום, תמתין לחדש. בשני הבחירות תקבל מכונית טובה, אך בחדשה תשלם הרבה יותר כסף.

אתה חוזר על מה שכתבתי ולכן אני מסכים איתך :-)

פורסם

הדגם הנמכר ביותר יהיה עם המנוע הבסיסי ביותר שיגיע, כמו בדור השישי של גולף שמנוע 1.6 היה הנמכר ביותר כל עוד הוא הוצע למכירה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

יש כאן נקודה שלא צויינה לגבי העדפת הדור ה7 על ה6: בטיחות.

לפי מה שהבנתי, דור 7 מגיע עם מערכות אקטיביות למניעת תאונה, כגון- בקרת שיוט אדפטיבית, בקרת הרדמות בזמן נהיגה, בלימה אוטומטית בעת התקרבות מהירה לרכב מלפנים ואף בלימה מלאה בנסיעה איטית (לדעתי יהיה מעולה בפקקים) ומערכת קדם תאונה (מצב שמזהה שהולך להתרחש תאונה בלתי נמנעת) שמפעילה בלמים, ומכינה את הרכב (והנוסעים?) להתנגשות).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
יש כאן נקודה שלא צויינה לגבי העדפת הדור ה7 על ה6: בטיחות.

לפי מה שהבנתי, דור 7 מגיע עם מערכות אקטיביות למניעת תאונה, כגון- בקרת שיוט אדפטיבית, בקרת הרדמות בזמן נהיגה, בלימה אוטומטית בעת התקרבות מהירה לרכב מלפנים ואף בלימה מלאה בנסיעה איטית (לדעתי יהיה מעולה בפקקים) ומערכת קדם תאונה (מצב שמזהה שהולך להתרחש תאונה בלתי נמנעת) שמפעילה בלמים, ומכינה את הרכב (והנוסעים?) להתנגשות).

ואתה בודאות יודע שכל המערכות האלה יגיעו כסטנדארט לישראל?

אגב, אין לי ספק שה 7 אמורה ומתוכננת לעלות על ה 6. אלו החיים...

השאלה אם קונים מכונית על הנייר...

אף אחד כאן לא נהג עליה. לכן אני נזהר.

• תוכן חדש...