Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין אלטו 09-10, לבין סיריון 06-07.

המחירים של הרכבים דומים לפי מה שאני רואה ביד2.

ראיתי שהאלטו חלש בהרבה מהסריון, האם זה מורגש ומפריע?

בנושא האמינות אני מניח ששניהם מאוד אמינים.

התקציב עומד על איזור ה35-36.

מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהרכבים לעומת השני? מה עדיף ולמה?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

הסיריון הוא רכב בקטגורייה מעל האלטו, הוא סופר מיני, בעוד האלטו היא מיני.

יתרון של האלטו, הוא שתקבל רכב מודרני יותר וחסכוני יותר, אולי גם עם אחריות, ובערך כאן נגמרים כל היתרונות שלו.

הסיריון יותר נוחה, יותר מרווחת, יותר בטיחותית, יותר חזקה, בנויה טוב יותר, מאובזרת יותר, ביצועים עדיפים, 5 מושבים לעומת 4 מושבים באלטו, תא מטען גדול יותר.

בעקרון שתיהן לא יקרות לאחזקה ונחשבות אמינות.

אתה צריך להחליט מה הכיוון - אוטו קטן אבל חדש יחסית, או אוטו יותר מרווח ועם יתרונות רבים אך ישן יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבעיה עם הסיריון שאני לא מצליח למצוא אחד שעשה קילומטר נמוך יחסית במחיר הזה (35-6)

כולם מפריזים עם המחירים ודופקים מחירים הזויים. ופשוט אי אפשר למצוא במחיר הזה רכב שעשה פחות מ130 אלף.

האם שווה לקנות סיריון שעשה באיזור ה130 אלף? או שעדיף את האלטו עם קילומטר נמוך מאוד יחסית לסיריון באותו מחיר?

פורסם

ככה זה כשרוב הסיריונים היו בליסינג.

השאלה למה לשלם על מודל ישן 35-36 אלף ש"ח, כשאפשר לרכוש ישירות מחברת ליסינג מודל 2008-2009, אולי אפילו 2010, ב45-50 אלף ש"ח עם תנאי מימון, אחריות, התחייבות לטרייד אין ותיקון ליקויים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
ככה זה כשרוב הסיריונים היו בליסינג.

השאלה למה לשלם על מודל ישן 35-36 אלף ש"ח, כשאפשר לרכוש ישירות מחברת ליסינג מודל 2008-2009, אולי אפילו 2010, ב45-50 אלף ש"ח עם תנאי מימון, אחריות, התחייבות לטרייד אין ותיקון ליקויים?

אין לי אפשרות לתקציב כזה לצערי.

ובכל זאת, כל אחד שיש לו רכב עם מתחת ל100 אלף, לא יתן אותו בפחות מ40 אלף. בעייתי מאוד הרכב הזה.

נניח שכן היה לי תקציב כזה, איפה אפשר למצוא סיריון 2008-2009 ב45 עם כל מה שכתבת? (למרות שאין תקציב לזה כרגע)

פורסם

יש לך תקציב ל35-36 אלף ש"ח כרגע ממה שאני מבין,

אתה יכול לתת את הסכום הזה למשל לחברת הליסינג, ואת ה10 אלף ש"ח הנותרים למשל להשלים בתשלומים, לא ייצא לך הרבה ולא יכביד עליך כלכלית, ותוכל לנסוע באוטו חדש, מודרני יותר ובראש יותר שקט.

בחברות הליסינג תוכל למצוא את מה שציינתי.

אגב, בחוה"מ שמעתי שהיה איזה מכרז של באדג'ט, אשכרה מכרו שם יונדאי גטס 2008 ב16 אלף ש"ח, זה כלום כסף, גם אם מדובר בGLF הלא בטיחותית זה מחיר מצחיק לרכב בן 4.

תבדוק אם יש בקרוב איזה מכרז כזה, אולי תמצא שם משהו במחיר מצחיק שיתאים לך.

פורסם

גם סיריון שאני אביא מחברת ליסינג יהיה באיזור ה120 אלף, לא? ואיך הולך הענין של האחריות עם חברות הליסינג?

ובקשר לאלטו, אתה ממליץ לוותר?

פורסם

יש לא מעט סיריונים בשוק, לדעתי צריך סבלנות ולחפש טוב ותמצא אחת נורמלית.

להורים של אשתי הייתה סיריון ליסינג לשעבר, והיה לא קל למכור אותה.

אני מניח שאם תגיע לראות רכבים ותתן הצעה נמוכה, אנשים יחזרו אליך בסוף,

כי למכור הם לא בדיוק מצליחים.

עכשיו יש להם אלטו, והם מרוצים ממנה, כי הם לא צריכים רכב גדול, ורוב הזמן

הם זוג שנוסע ברכב, והוא גם מאוד חסכוני בדלק, הרבה יותר מהסריון.

הסריון לעומת זאת יותר מרווחת, אבל לטעמי הנסיעה לא יותר נוחה מהאלטו.

פורסם

שלום.

בתור אחד שהתלבט כמוך לפני חודשיים אני אומר היום-אין מה להתלבט.

אומנם האלטו יותר חסכונית ויותר חדשה -אבל היא אוטו עירוני נטו.

הסיריון בעלת מנוע ה1300 הנמרץ יותר ,היא מרווחת יותר -אין בה הרגשה של קופסת סרדינים,

איכותית יותר ונוחה יותר-וניתן לנסוע איתה מחוץ לעיר.

אני קניתי את הסריון כרכב שני-אם אתה קונה כראשון אסור לך לקנות אלטו.

רק מבט על החלונות האחוריים באלטו יבהיר לך שפשוט לא כדאי אלטו.

זה לגבי המכוניות.התקציב שלך לא מאפשר לקנות דייהטו 2008 ומהמודלים שאתה מחפש אין כבר בחברות הליסינג.

מודל 2008 ניתן למצוא ב45K ש"ח.

בכל מקרה אל תתיאש -עם סבלנות ניתו למצוא סיריון עם פחות מ100K ק"מ.

חבר שלי מצא לפני שנה סיריון 2006 עם 25K ק"מ מאיזה זקן שבקושי הזיז את הרכב.(שלם 42K)

בקיצור לחפש בסבלנות-בהצלחה!

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

40,000 לסיריון יד שניה פרטית 2007 עם 56K קילומטר, כשהיד הראשונה הייתה השכרה.

הרכב נראה שמור ונראה שהכל בסדר..

מחיר הוגן או גבוה מדי לרכב כזה שהיה בהשכרה?

• תוכן חדש...