Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר,

בקיץ האחרון התחדשתי ביונדאי I30 עם כמעט 30 אלף קילומטר, רכב שהיה אז שנה ו9 על הכביש ועבר בסך הכל טיפול אחד כשהיה לרכב שנה.

הרכב עומד על 35 אלף קילומטר אבל יש לו עכשיו שנתיים ולכן אני לוקח אותו לטיפול 40 אלף (טיפולים כל 20 אלף או שנה)

אני זוכר מכל רכב אוטומטי שהיה לי שהבלמים הקדמיים תמיד הוחלפו באזור ה30 אלף אבל משום מה הבלמים אצלי מרגישים מצוין למרות שעברו כבר 35, מישהו יודע לומר האם נהוג להחליף בלמים קדמיים בI30 בטיפול השני באופן קבוע?

זה כמובן לא מופיע בספר רכב.

בנוסף אני מחפש לי מוסך חדש (לא חשוב איפה במרכז) כי זו פעם ראשונה שלי עם יונדאי אז אם מישהו עשה טיפול 40 אלף לאחרונה בI30, אשמח לשמוע כמה שילמתם והאם יצאתם מרוצים.

פורסם

בלמים לא מחליפים לפי זמן או ק"מ, או לפי בלאי.

רכב אוטומטי שנסע בעיר 30 אלף ק"מ כן ידרש כנראה להחלפת רפידות וכו',

אבל רכב שבילה הרבה מחוץ לעיר כנראה שלא יזדקק.

אין חוק שקובע שצריך להחליף רפידות כל X זמן, אלא לפי הבלאי שלהן.

אצל הוריי לא הוחלפו כי פשוט אין צורך, לא מחליפים סתם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרכב בן שנתיים -יש להחליף בנוסף לטיפול הרגיל גם נוזל בלמים ומצתים.לגבי מוסך מומלץ באזור המרכז המתן לעזרה שיבוא..:lol:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בוקר,

בקיץ האחרון התחדשתי ביונדאי I30 עם כמעט 30 אלף קילומטר, רכב שהיה אז שנה ו9 על הכביש ועבר בסך הכל טיפול אחד כשהיה לרכב שנה.

הרכב עומד על 35 אלף קילומטר אבל יש לו עכשיו שנתיים ולכן אני לוקח אותו לטיפול 40 אלף (טיפולים כל 20 אלף או שנה)

אני זוכר מכל רכב אוטומטי שהיה לי שהבלמים הקדמיים תמיד הוחלפו באזור ה30 אלף אבל משום מה הבלמים אצלי מרגישים מצוין למרות שעברו כבר 35, מישהו יודע לומר האם נהוג להחליף בלמים קדמיים בI30 בטיפול השני באופן קבוע?

זה כמובן לא מופיע בספר רכב.

בנוסף אני מחפש לי מוסך חדש (לא חשוב איפה במרכז) כי זו פעם ראשונה שלי עם יונדאי אז אם מישהו עשה טיפול 40 אלף לאחרונה בI30, אשמח לשמוע כמה שילמתם והאם יצאתם מרוצים.

בקחלימטראז כזה רוב הסיכויים שהדיסקיות הקדמיות שחוקות

פורסם

הבעלים הקודם היה גר באזור ההרי וגם אנחנו עולים לירושלים עם הרכב לפחות פעמיים בשבוע ככה שהייתה לי הרגשה שהבלמים יוחלפו.

החלפנו קדמיים ואחוריים.

עשיתי כמה טלפונים לקבל הצעת מחיר בסוף טיפלנו בכלמוביל בירושלים, 2450 שח הכל כולל הכל.

הטיפול 40,000 עצמו ללא הבלמים - 1250 ש"ח כולל מע"מ.

• תוכן חדש...