Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סיטרואן C3 1.4/1.6 - דעתכם?


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לקנות רכב שני לבית.

 

אני מעוניין בC3 מהדגם הראשון - עד 2009

 

ראיתי שיש שני מנועים 1.4 ו1.6 - אני מחפש גיר אוטומט.

 

המלצות? השמצות? צריכת דלק עירונית/משולבת?

 

תודה מראש,

גיא

פורסם

שלום גיא,

 

הדגם הקודם של סיטרואן C3 הגיע עם כמה סוגים של מנועים וגירים אוטומטיים. עד 2006 היה דגם 1,400 סמ"ק אוטומט ו-1,600 סמ"ק רובוטי. מ-2006 הדגם האוטומטי מגיע רק עם מנוע 1,600 סמ"ק וגיר אוטומטי רגיל. לא ציינת מה תקציבך לרכישת המכונית אך באופן כללי הדגמים החדשים יותר עם מנוע ה-1,600 סמ"ק והגיר האוטומטי הרגיל הם המומלצים ביותר. צריכת הדלק היא בסביבות ה-10 קילומטרים לליטר בממוצע ורמת האמינות טובה אך יש להקפיד על היסטוריית טיפולים מלאה ואיכותית.

 

אני ממליצה לך לבדוק במקביל גם את רנו קליאו. גם שם יש מנוע 1,600 סמ"ק עם אותו הגיר האוטומטי ורמות המחירים דומות מאוד לאלו של סיטרואן C3.

 

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

×
×
  • תוכן חדש...