Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היו פונים אליך מאחורי הקלעים ובשרשור סביר להניח שהיית מגיב.

לא רוצה לתפוס צד, אבל גועל נפש, בצפון אנחנו תמיד מדגישים שהמפגשים פתוחים ל-כ-ו-ל-ם, בוודאי ובוודאי שאין איבה בין אף אחד, ואנחנו נפגשים גם על בסיס שבועי וגם בסופי שבוע אצל החברים בבתים.

ואין שום סיבה להגרר לפסים אישיים, אני ומור מתנגחים פה על בסיס קבוע, ועדיין מפרקים אלכוהול אצלי בבית, ואני מכיר אותו רק מהפורום, וזה מגניב לאאלה.

מאיים על אדם בנידוי מהמפגשים?

בושה!, כאילו למישהו יש בעלות על המפגש.

לבטל את המפגשים? זה כבר מוגזם.

SCANSPEAK

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בני אם מישהו מאיים עליי בנידוי מהמפגשים סימן שהמפגשים האלה לא צריכים להתקיים - אמרת את זה יפה, הלואי ויכלתי להסביר את זה ככה קודם.

המפגשים האלה כבר מזמן לא מנוהלים ע"י הפורום ובדיוק בגלל זה אין שום טעם שהם ימוסדו על ידי הפורום - לא מבין למה נותנים לזה יד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שוב, אתה רציני?

למה אני צריך לשמור על תרבות דיון??? לא הפרתי אותה.

תביט על מה שחברך - מקס כתב ואז תדבר איתי על תרבות דיון.

בדיוק על זה אני מדבר - לא משנה מה אני אעשה כאן - בן אדם יכול למרוח עליי את הצואה שלו אבל אני זה שיספוג את כל האש.

אין לי מילים.

פשוט אין.

כי אם היית רוצה לשמור על הדיון פה והיית רוצה שבאמת לא רוצה שיהרסו לך את הנושא בדבר לא קשור זה מה שאתה היית עושה

בין אם אתה לא התחלת את זה או הרסת את זה. זה אם היה אכפת לך כל כך מהפורום ורוצה לקדם אותו וכו.

ועובדה שהנושא הזה הלך לבית שימוש ברגע שהגבת לו ורשמת לו והגנת על עצמך ועל הכבוד שלך ומה זה נתן לך בסופו של דבר או

לשאר האנשים בפורום ?

נמאס מההתנהגות הזאת שאתה קדוש מעונה עם כל הכבוד זה לא תורם לכלום לפורום ולא מעניין אותי מי התחיל ומי אשם ומי צריך

לחסום וכו. ההודעות שלך הורסות את הפורום בידיוק כמו אנשים שרושמים שטויות או מתנגחים בך על גבי הפורום.

ועם כל הכבוד לידע שלך והרצון שלך לקדם כביכול את הפורום לרשום מגילה על 3 הגדולים ולא להיות עינייני רק מרחיק

אנשים חדשים בתחום עם כל הכבוד 3 הגדולים זה לא הנושא הכי טכני בעולם וזה פשוט ואפשר לסכם אותו במשפט אחד וכשרואים

שזה מגילה כזאת ארוכה יש כאלו שנרתעים ויש כאלו שקצת קשיי הבנה ולא מגיעים לעיקר הדברים והמסקנות מהנושא.

וכן דוויד צודק כל הזמן שלי בפורום הזה מ 2005 לא קיבלתי שום שביב מידע מהוותיקים שאתה מהלל אותם כל כך. מבחינתי

הם מיתוס.

עם כל הכבוד כשאני נכנס לפורום לא מעניין אותי מי שונא אותך ומי אמר לך ומי עשה לך אני לא רוצה לראות את זה על גבי הפורום.

בבקשה אין לי שום דבר נגדך תשאיר את הבעיות האלו בפרטי ומאחורי הקלעים אתה רואה שיש תגובה לא הולמת תבקש ממנהלי

הפורום למחוק את זה ותלבן את ההדברים עם אותו בן אדם ולא תפתח דיון של עשו לי פגעו בי וזה לא בסדר וזה לא מתקבל על הדעת.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אסלן!

אם אני זוכר נכון כמובן.

אם מישהו היה דוחף את האף שלו לבית שלך, למשפחה שלך, לכיס שלך - וזה לא היה מוצא חן בעיניך ואתה היית אומר לו לא להתעסק בעניינים שהם לא שלו

זה מעליב?

זה פוגע?

זה מזלזל?

מה אתה רוצה ממני?

איזו תרבות דיון בדיוק? אמרתי לבן אדם לא להתערב בעניינים שהם לא שלו בפומבי כי הוא כתב לי בפומבי - קראתי לו

פלצן?

רוסי?

אמרתי לו שאני "מחרבן" עליו?

תשים לב על מי אתה יוצא כאן ועל מה - אתה יוצא על הבן אדם הלא נכון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בני אם מישהו מאיים עליי בנידוי מהמפגשים סימן שהמפגשים האלה לא צריכים להתקיים - אמרת את זה יפה, הלואי ויכלתי להסביר את זה ככה קודם.

המפגשים האלה כבר מזמן לא מנוהלים ע"י הפורום ובדיוק בגלל זה אין שום טעם שהם ימוסדו על ידי הפורום - לא מבין למה נותנים לזה יד.

לא אדי, המפגשים מאד תורמים ומעשירים את הפורום ואכן מכניסים רוח חדשה וחבר'ה חדשים שמתחילים בלבוא להתרשם. וממשיכים בבנית מערכת, זו המטרה, להכניס ריבים אישיים לפורום ולמפגשים, או לפסול את המפגשים בגלל התנהגות לא הולמת של מישהו... זה כבר מוגזם, ולא מקדם את הפורום לשום מקום, וחבל.

אולי צריך להדגיש את החוקים של שפה נאותה, וכבוד מינמאלי לחברי פורום אחרים, אבל לבטל את המפגשים?

SCANSPEAK

פורסם

תסלחו לי על ההקפצה.

אני לא מבין מה הטעם - בן אדם בא ומאיים עליי בגלל שאמרתי לו להתעסק בענייניו ולא בענייני.

קורא לי בשמות גנאי, משתמש בביטויים שאין להם כל מקום והצדקה על בסיס ציבורי וזה מגיע לאזהרה לא להגיע למפגש שאמור להיות חברותי.

מבחינתי אין מקום לאדם כזה בפורום וברגע שהמצב הזה הגיע למקום הזה גם אין מקום למפגשים כאלה בפורום - זו דעתי.

זה חסר טעם, לא משנה מה אני מנסה לעשות - זה פשוט נגמר תמיד באותה התוצאה.

בשנה האחרונה התאמצתי מאוד להעלות כמה שיותר מידע לפורום אבל כשאני עושה את זה ובפועל זה תמיד נגמר בצורה כזו - חבל על המאמץ שאני משקיע, חבל על הזמן שאני משקיע.

אני מקווה שלא ירשמו כאן יותר מידי דברי שטות בעתיד ושיהיו כאן אנשים טובים ללמוד מהם.

אני לא אחד מהם יותר.

באמת - דם חדש הגיע לפורום כפי שאוהד פעם אמר.

שיהיה לכם בהצלחה - לי יש את חוג החברים שלי לתחביב הזה ושם אמשיך לגדול ואמשיך להתפתח ולאהוב את התחום כפי שתמיד אהבתי אותו ותמיד אהב.

לא נותר בי כוח להתמודד עם קופסאת השרצים שגדלה לה כאן במהלך השנים, מעדיף להשקיע את המשאבים האלה בצורה חכמה יותר, מועילה יותר - עבורי, לא עבורכם.

ניצחתם, הפסדתם.

אדי גכט (למי שתהה אם אני פחדן אפרופו, אתם יודעים מי אני ועכשיו אתם גם יכולים לדעת עליי הכל - לא קשה לברר ברגע שיש זהות מלאה).

Pioneer TS-X150

פורסם

רשמתי כבר לפני זה שהייתי מוחק את ההודעות של שניכם אם הייתי מנהל כי שניהם לא קשורות באותה מידה לדעתי לנושא או לפורום.

עם כל הכבוד נמאס מהפסיבי אגרסיבי שלך על גבי הפורום. הבעיה אצלך לא יותר מאותם אנשים.

ואם מישהו באמת היה מערב את החיים הפרטיים שלי וזה היה מפריע לי הייתי סוגר את זה איתו ואם זה ממשיך היית פונה להנהלה ולא רושם על זה מילה בפורום כי אני רוצה שזה ישאר פרטי אני לא אצעק את זה בחוצות העיר.

לי אישית זה לא היה עושה כלום כי אני לא לקוח מילים של אנשים ללב והרבה דברים אני מתעלם ולא שווה את התגובה שלי לגביהם.

המשפט שלו היה יכול להיות תמים בידיוק כמו שחשבת שהוא ארסי כלפייך.

ההתנהלות של הוא עשה בפומבי אז גם אני זה הדבר הכי ילדותי ששמעתי אל תתנהג כמו אידיוט עם מישהו אידיוט אם אתה רוצה

או חושב שאתה יותר טוב ממנו. ירדת לרמה שלו אז אתה שווה לרמה שלו.

ברגע שאתה עושה את זה אל תתפלא שגם אלייך באים בטענות.

מה אני צריך לדעת על ההודעות הפרטיות שלכם ומה הוא רשם לך ומה אני צריך בכלל שתוכיח את חפותך על גבי הפורום אם הדברים

כל כך שחור ולבן בנושא למה אתה בכלל מעלה אותם לדפי הפורום ? ולא הולך ישר למנהלים וסוגר הכל איתם מאחורי הקלעים.

ברגע שאתה מעלה את זה לפורום מן הסתם שיהיה דיון בנושא ולא כולם צריך לצודד אותך או אותו ולכולם יהיה עכשיו דעות בנושא.

ומה שאני רוצה ממך זה בבקשה אל תגיב יותר לאנשים שרושמים דברים נגדך ומנסים להרוס את הדיון שלך בבקשה ממך תלך תבקש

מאחד המנהלים למחוק את ההודעה כי היא לא קשורה לנושא.

אם יש מישהו שמתנכל לך באופן שיטתי תסגור את זה איתו או עם ההנהלה ואל תפרסם את זה. לפרסם מריבות ובעיות שלו ממש

קשורות לפורום פוגע בפורום כמו אותם אנשים שרושמים דברים לא קשורים.

תאר לעצמך מישהו חדש בנושא נכנס לנושא הזה וקורא את כל מה שהלך פה מה הוא היה חושב ולא משנה מי אשם מי התחיל וכו.

רוצים לדון בדברים לא קשורים יש לכם פייסבוק אופטופיק.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אדי חבל לי שבאמת מאחלה שרשור זה נגרר לזה.

לדעתי זה באמת יהיה הפסד של כולם ברגע שתפסיק להיות שותף כאן, הרי ברור שלא פתחת את השרשור בשביל לקבל עצות, אלא להסביר, ובאמת הסברת כמו בשאר השרשורים שלך, אני נהנתי לקרוא, ואינני היחיד

יש אנשים צרי עין, אבל זה לא אומר שצריך לתת להם להרוס.

מטרת כל השרשור הייתה ועודנה שלושת הגדולים.

אם אפשר שההנהלה תמחק את כל הלא רלוונטי, תטפל במי שצריך לטפל עם הכלים שלה.

ואדי, שים פס, לא פחות ולא יותר, כתבו משהו לא במקום, תתעלם, זה הכי מעליב.

SCANSPEAK

פורסם

לא נותר בי כוח להתמודד עם קופסאת השרצים שגדלה לה כאן במהלך השנים

למה אתה מקלל ככה את כל אנשי הפורום?

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

לא נותר בי כוח להתמודד עם קופסאת השרצים שגדלה לה כאן במהלך השנים

לפי מה שכתבת אני רואה את זה כעלבון מצדך על כול חברי הפורום,LANOSFORCE לפי דעתי זה לא פייר,אנחנו צריכים להיות ביחד על מנת שלא ירבו ריבים כאלו בעתיד

פורסם

דיייייי !!!!!!!!!!!!!

עריכה:

סתם לאווירה, ציטט של מקס מהפייסבוק

Maks Komlik זה באמת חבל,אם היה פונה אלי בפרטי בצורה נורמלית לא הייתי עונה לו במילים לא יפות,הייתי מבקש סלילה וזהו

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
:lol: אודי לא טרחת לתקן אפילו את המילה ״סליחה״.

זה עוד יותר הוכחה שהעתקתי את זה ;)

כל ההתנהלות כאן היתה יכולה להיגמר אחרת לגמרי.

MAX.jpg

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...