Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא סוד

גיא ב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצטער לבאס אבל אם אין לרכב הספציפי ערך סנטימנטלי מיוחד, נראה לי שהכי חכם וזול בסופו של דבר להביא אחת יפה מחול

ולהשתמש בזאת לחלקים (אם בכלל)

http://www.autoscout24.com/Details.aspx?id=235606879&cd=635096897740000000&asrc=st

אתה בטוח שאתה בפורום הנכון ? :wink:

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
מוזמן לקבל בחינם.

ראיתי את הרכב מצולם איפשהו, בהחלט יפהפה למרות שאני חושב שהצבע פחות מתאים לו, אבל כמובן כל הכבוד על ההצלה.

חידשתם את הפנים גם?

לגבי פיטר, אמין מאוד עם שירות טוב, מדווח על כל שריטה במוצר. החיסרון הוא המחירים הגבוהים,

אבל לך תמצא עוד מישהו עם מגוון כזה מקיף (או בכלל, בעצם) של חלקי סודים וספרינטים.

אצלי דווקא להיפך. קניתי ממנו זוג מראות ל33, המחיר היה מצויין אבל כשהן הגיעו לארץ התברר שהן מקולקלות ותפוסות והייתי צריך לשפץ אותן לגמרי.

אבל בכל זאת ממליץ לקנות ממנו.

• אחראי פורום
פורסם

לא מתאים לו, מקווה שזה חד פעמי. קניתי ממנו חלקי פלסטיק ממה שהופיע באתר,

הוא ישר שלח לי תמונות של מוצר זהה עם פגם מזערי בחלק האחורי עם הנחה של רבע מחיר ושאל אם מתאים לי.

מכיוון שפלסטיקה זה העיסוק היומיומי שלי הסכמתי וחסכתי לא מעט בזכותו, תוקן בשלוש דקות.

הוא ממש לא היה חייב, גם ככה התכוונתי להזמין את היקר יותר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אלא אם יש עןד סוד משתפצת בדיוק בצבע הזה, ראית את התמונה שלה בשרשור של ניר אצל הפחח.

אכן כן, מדובר באותו הפחח (אשר) שמבצע את העבודה על ה1750 של ניר במעלה שומרון.

עושה רושם שהפחחות והצבע ברמה טובה מאוד.

תמונות :

933935_518353751571341_1698650608_n.jpg

1146595_518353738238009_1042031229_n.jpg

שי ורד

פורסם

תודה על התגובות המפרגנות! :-)

הצבע הוא עניין של טעם, אבל הוא עדיף לדעתי על הבז' הדהוי שבמקור.

בניגוד לסטיגמה, לא כל האוטו היה רקוב. למעשה תיקוני החלודה היחידים היו סביב מסגרות החלון ובנקודה קטנה בגג. הרצפה שלמה ובריאה ולא היה צורך לשפץ אותה כלל. בהחלט מועמדת ראויה לחזרה לכביש ולא רכב לחלקים.

אשמח לקבל חוות דעת על איכות עבודת הפחחות והצבע. אני מחפש פחח לג׳ולייטה שלי.

טרם ראיתי בעיניים את התוצאה הסופית, אבל למיטב הבנתי, הבעלים מאד מרוצה ואומר שהצבע נעשה ברמה גבוהה. עדות להשקעה אתה יכול למצוא בכך שאת הפסים צבעו (לא מדבקות).

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

• תוכן חדש...