Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10,000 אופל קורסה 2001

מיכל79
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אחרי שנפתרו הבעיות של המנורה וההתחממות (נפתרו בעזרתם האדיבה של כ 2500 ש"ח)- נכנסתי בסופו של דבר למוסך מורשה שאבחן תקלה במחשב ניהול מנוע, הגיע הזמן לעשות טיפול 10,000..

במוסך רוצים 900 (?????) ש"ח, לא כולל בלמים כמובן .. החלטתי לקחת יוזמה, לקנות חלקים ולעשות לבד, בעזרתו האדיבה של דוד שלי (מכונאי בפנסיה, שמתמחה אמנם בהונדות, אבל מדובר בסה"כ ב 10 אלף אז נראה לי שזה בסדר..)

אני זקוקה להמלצות- איזה חלקים לקנות , מאיפה כדאי, איפה להתעקש על מקורי ואיפה זה לא כל כך משנה, איזה שמן מומלץ וכל טיפים שתוכלו לתת יהיו לעזר..

בנוסף- אני צריכה להחליף 4 צמיגים, הנסיעות שלי ברובן ערוניות, אני לא משתוללת על הכביש ולא רוצה להשקיע יותר מדי, מצד שני, אני גם לא רוצה לקנות זבל כלשהו... משהו טוב באמצע יהיה נחמד.יש המלצות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחרי שנפתרו הבעיות של המנורה וההתחממות (נפתרו בעזרתם האדיבה של כ 2500 ש"ח)- נכנסתי בסופו של דבר למוסך מורשה שאבחן תקלה במחשב ניהול מנוע, הגיע הזמן לעשות טיפול 10,000..

במוסך רוצים 900 (?????) ש"ח, לא כולל בלמים כמובן .. החלטתי לקחת יוזמה, לקנות חלקים ולעשות לבד, בעזרתו האדיבה של דוד שלי (מכונאי בפנסיה, שמתמחה אמנם בהונדות, אבל מדובר בסה"כ ב 10 אלף אז נראה לי שזה בסדר..)

אני זקוקה להמלצות- איזה חלקים לקנות , מאיפה כדאי, איפה להתעקש על מקורי ואיפה זה לא כל כך משנה, איזה שמן מומלץ וכל טיפים שתוכלו לתת יהיו לעזר..

בנוסף- אני צריכה להחליף 4 צמיגים, הנסיעות שלי ברובן ערוניות, אני לא משתוללת על הכביש ולא רוצה להשקיע יותר מדי, מצד שני, אני גם לא רוצה לקנות זבל כלשהו... משהו טוב באמצע יהיה נחמד.יש המלצות?

פשוט פשוט.

יש לקנות מסנן שמן, מסנן דלק, מסנן אויר , 4 פלגים וגלון שמן 15W40.

במידה והנוזל קירור כהה או אפרורי או כתמתם ( חלוד ) מומלץ להחליפו בנוזל חדש.

אני רוכש מחנות של "זוקו שילובים" ( קרוב לבית בחולון ), ניתן גם לרכוש הכל ובמחיר סביר ברשת אוטו מודיעין.

לגבי צמיגים - כנסי לכל פנצ'ריה וקבלי מבחר של אופציות ( מהסיני הזול, לבינוני הקוריאני ועד לגרמני היוקרתי וכו' וכו' )

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעניין הצמיגים אני ממליץ לך לקפוץ ליפו השכנה, לצמיגי אנטון. אמנם קצת מבולגן שם וצריך לחכות לפעמים הרבה זמן בתור, אבל המחירים שם מאוד טובים. רק מאוד מאוד חשוב לשים לב ששמים לך צמיגים טריים, בני לא יותר מכמה חודשים ספורים (כתוב על דופן הצמיג חודש ושנת ייצור. אני קניתי מהם זוג קונטיננטל במידה 185/60/14 שזה בינוני ב 580. אחלה מחיר לצמיגי איכות גרמניים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...