Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולהסברים:

דרוש רכב בעל מקום ליותר מחמישה נוסעים,

שעלויות האחזקה שלו אינן בשמים (קרוב לודאי דיזל),

בא במקום ג'יפ (פאג'רו ארוך), ומכאן נובעות ההגדרות "לא צב" ומפנק - שיהיה ברמת ביצועים ואיבזור קרובה ככל שניתן בהתחשב בדרישות האחרות לג'יפ.

אני לא בטוח שיש כזה דבר, אז הצעות קרובות, שעונות על חלק מהקריטריונים, או על הקריטריונים בחלקם תתקבלנה בתודה ובברכה.

ראוי לציין שאף אחת מהדרישות אינה חשובה במיוחד - רכב המבקש הוא רכב שעונה על כמה שיותר מהקריט' שצויינו לעיל.

תקציב - עד 150 אלף ש"ח

בכבוד רב,

יהושפט במ"ח

פורסם
ולהסברים:

דרוש רכב בעל מקום ליותר מחמישה נוסעים,

שעלויות האחזקה שלו אינן בשמים (קרוב לודאי דיזל),

בא במקום ג'יפ (פאג'רו ארוך), ומכאן נובעות ההגדרות "לא צב" ומפנק - שיהיה ברמת ביצועים ואיבזור קרובה ככל שניתן בהתחשב בדרישות האחרות לג'יפ.

אני לא בטוח שיש כזה דבר, אז הצעות קרובות, שעונות על חלק מהקריטריונים, או על הקריטריונים בחלקם תתקבלנה בתודה ובברכה.

ראוי לציין שאף אחת מהדרישות אינה חשובה במיוחד - רכב המבקש הוא רכב שעונה על כמה שיותר מהקריט' שצויינו לעיל.

בכבוד רב,

יהושפט במ"ח

שכחת את הדבר הכי חשוב, תקציב.

תן תקציב ונתחיל משם.

פורסם

כמו ששלומי אמר..

רכבים כאלה יש - השאלה באיזה תקציב אתה מחפש..

כי יש הבדל בין תקציב של 100K ל500K :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היה יכול לעזור אם היית מציין אם אתה מעוניין בחדש או משומש גם מתאים..

בכל מקרה יש כמה אופציות..

בנזין - מאזדה MPV, קרייזלר וייג'ר/TOWN&COUNTRY, הונדה סטרים

דיזל - יונדאי טרג'ט (קיים גם בנזין), פז'ו 306SW (רק ידני, אוטומטי קיים בבנזין), קאיה קרניבל, קאיה קרנס (6 אנשים בלבד)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קרייזלר וואיז'ר!

לא סתם נאמר על הדור החדש שלהם שהחל בשיווק בשנת 97 שזאת המיני וואן הכי טובה בעולם!

מנוע 3300 (לא צב), נסיעה חלקה נעימה ונינוחה, עם כיסאות מפנקים, איבזור ומה לא.

אבא שלי הביא בייבוא אישי את הוואיז'ר מהצורה החדשה בשנת 97 ואנחנו היינו הראשונים בארץ

זה היה ממש חודשיים לפני שהתחיל הייבוא הסדיר שלה ע''י היבואן לארץ.

אין אח אחד של אבא שלי שלא היה לוקח לו את האוטו כל פעם כשהוא היה יורד לאילת

(ואנחנו היינו ניתקעים כל פעם מחדש עם איזה ב.מ.וו טרנטה... :wink: ), בנוסף בגלל שלקרייזלר

אין שוק בארץ המחיר ממש מגוכך לרכב ברמה כזאת, ובקשר לאמינות אז ככה: היה לנו את הרכב

במשך 3 שנים וחוץ משה שהיינו צריכים להחליף את האזעקה לפי דרישות הביטוח (למרות שהיה אפשר

להניע את האוטו מהשלט! במקורית) כי לא הייתה לה נעילה של המכסה מנוע, לא ניכנסנו למוסך אפילו

פעם אחת חוץ מטיפולים כמובן למרות שהיה יותר שווה לעשות לבד בגלל המחיר הגבוהה שלקחו לנו.

לסיכום: מחיר זול, רכב שמפנק את הנוסעים, חזק אבל לא שותה הרבה, יפיפה ומאוד נוח לנסיעות

ארוכות.

חסרונות: גחון נמוך, הצמיגים המקוריים שבאים עם האוטו לא מתאימים לארץ ומומלץ להחליף אותם,

מערכת חשמל רגישה ולכן מסוכן להניע את הרכב בעזרת כבלים או לעזור להניע רכב אחר, חלפים יקרים, וביטוח יקר (יחסית)

יתרונות: לא זולל דלק ומשתלם לנסיעות מחוץ לעיר בייחוד לטיולים בכל הארץ, יפיפה, נוח לכל הנוסעים,

חזק מהיר ומאוד נוח לנהיגה בייחוד לנסיעות ארוכות.

אני לא יכול לחשוב על רכב אחר שישתלם כמו זה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אוקיי.

ומה אם צריך לשים קצת יותר דגש על החסכוניות ?

הרי מנוע 3300 בנזין הוא ממש לא צב

וגם ממש לא חסכוני...

ואתה בעצמך אומר חלפים יקרים...

פורסם

תשובה חד משמעית: פיאט מולטיפלה!

מנוע דיזל מצויין, הרכב לא מפלצת כבדה כמו וויאג'ר, ומציג ביצועים טובים מאוד למיניוואן, עם צריכת דלק נמוכה להפליא.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
תשובה חד משמעית: פיאט מולטיפלה! מנוע דיזל מצויין' date=' הרכב לא מפלצת כבדה כמו וויאג'ר, ומציג ביצועים טובים מאוד למיניוואן, עם צריכת דלק נמוכה להפליא.[/quote']:mm_yeah:

מצטרף בחום.

הרכב נוח בצורה מדהימה. לא עגלה. בעל יותר מ5 מושבים ומאוד מאוד מאוד כאילו ממש ממש ... מכוער :-P .

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
תשובה חד משמעית: פיאט מולטיפלה!

מנוע דיזל מצויין, הרכב לא מפלצת כבדה כמו וויאג'ר, ומציג ביצועים טובים מאוד למיניוואן, עם צריכת דלק נמוכה להפליא.

איזה ביצועים ואיזה בטיך הרכב לא מפנק ולא מפואר ולא מרווח ולא נוח לנוסעים ולנהג וגם לא יהיה

כמו הקרייזלר

אין מה לעשות אם הוא מחפש פינוק אז הוא יצטרך להסתדר עם צריכת דלק קצת גובהה אבל מצדיקה

בהחלט!

חוץ מזה הקייזלר וויאז'ר הרבה יותר טובה בהכל והיא נותנת תמורה טובה ביותר תמורת מה שמשקיעים בה

בנוסף היא מאוד אמינה ולא כמו הניאון שיש לה בעיות מידי פעם.

אם הוא רוצה פינוק, פאר, כוח, יופי, דינמיות, ביצועים וכ''ו אז שילך על הקייזלר

אם הוא מוכן להתפשר על כל השאר בגלל התקציב אז פיאט

(למרות שהיא מזה אבל מזה מכוערת! אפילו מבפנים הפתחים של המזגן נראים כמו תל של טרמיטים)

פורסם
מה לעשות אם הוא מחפש פינוק אז הוא יצטרך להסתדר עם צריכת דלק קצת גובהה אבל מצדיקה

בהחלט!

קצת גבוהה? הצריכת דלק תיהיה 6-1 5-1 בערך, ואם המחיר של הדלק היום זה ממש מטורף!!!
פורסם
קצת גבוהה? הצריכת דלק תיהיה 6-1 5-1 בערך, ואם המחיר של הדלק היום זה ממש מטורף!!!

הוויאז'ר לא צורכת יותר מהניאון וזה אומר בנסיעה רגועה ונורמלית צריכה של 1 ל 8 בערך.

וזה בדוק כי לנו היה את האוטו הזה

פורסם
איזה ביצועים ואיזה בטיך הרכב לא מפנק ולא מפואר ולא מרווח ולא נוח לנוסעים ולנהג וגם לא יהיה

כמו הקרייזלר

אין מה לעשות אם הוא מחפש פינוק אז הוא יצטרך להסתדר עם צריכת דלק קצת גובהה אבל מצדיקה

בהחלט!

חוץ מזה הקייזלר וויאז'ר הרבה יותר טובה בהכל והיא נותנת תמורה טובה ביותר תמורת מה שמשקיעים בה

בנוסף היא מאוד אמינה ולא כמו הניאון שיש לה בעיות מידי פעם.

אם הוא רוצה פינוק, פאר, כוח, יופי, דינמיות, ביצועים וכ''ו אז שילך על הקייזלר

אם הוא מוכן להתפשר על כל השאר בגלל התקציב אז פיאט

(למרות שהיא מזה אבל מזה מכוערת! אפילו מבפנים הפתחים של המזגן נראים כמו תל של טרמיטים)

ישבת באחת ?

אם כן אני לא יודע איך בנוי הישבן שלך כי זאת אחת המכוניות הכי נוחות שנסעתי בהן (כמובן ביחס למחיר ולסגנון) ונסעתי בהרבה גדולות וטובות.

מעבר לזה הביצועים לא של אוטו ספורט אלא של מכונית משפחתית סטנדרטית (ע"ע קורולה, לאנטיס, סיביק) ולגודל כזה זה יפה מאוד.

יפה היא לא. אני הייתי קונה אותה. המחיר מצויין ביחס לתמורה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

תראה בפיאט לא ישבתי

אבל אני כן יכול לתת לך הבטחה שהקייזלר נוחה מאוד אפילו ברמה של צרפתיות חדשות

לדוגמה ה C 5 והיא בטח יותר נוחה מהפיאט

כל מי שישב אצלנו באוטו ואני מדבר על הדגם וויאז'ר לא על החדש

היה המום מהרכב בצורה טובה, מרוב שהרכב היה נוח ונעים לשליטה

בנוסף הרכב מאוד יציב.

• תוכן חדש...