Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אבל אי אפשר להגיד שצריכה של 1 ל 8 היא סימפטית בעידן הדיזל....

בעיקר לא שהמולטיפלה מביאה אותך לאזור ה-12 13....

מה שכן היא בהחלט מכוערת

ובעיני זה סעיף פוסל :)

פורסם

להשוות את הקריזלר ל-C5 זה כבר ממש הגזמה. בכל המבחנים שנעשו לאוטו ומזכרוני אחרי שנסעתי באחד כזה הוא לא הכי נוח ודי קופצני מאחור!!

והצריכת דלק שלו תיהיה יותר גבוהה ממה שציינת!!

פורסם
מצתרף להמלצה של המולטילפה, אבל הבעיה שהיא כבר לא נמכרת כחדשה לפי המחירון שמופיעה באוטו!
מצטרף לממליצים על המולטיפלה, באם היה לי צורך ברכב דיזל, בוודאות הייתי קונה אותה.

אהבתי בה את נוחות הנסיעה, את מיקומה של ידית ההילוכים, את יציבותה היחסי, אך את מיקומו של לוח השעונים פחות אהבתי אבל מהר מאד התרגלתי לכך.

אמינות הרכב טובה וזאת משיחות עם בעלי רכבים כאלו וכן עם מוסך מורשה.

כמדומני היא אמורה לנחות בארץ בקרוב מחדש(ברר עם היבואן), היא עברה שינוי חזית אשר הוריד ממנה את כל אופיה והחזירה לשיממון העיצובי הרגיל.

איזה ביצועים ואיזה בטיך הרכב לא מפנק ולא מפואר ולא מרווח ולא נוח לנוסעים ולנהג
ולאחר בירור קצר:

תראה בפיאט לא ישבתי
אמינות תשובותיך שואפת ל -"0"(אפס), נראה לי יותר שאתה מנסה לשכנע את עצמך בטיבה של הקרייזלר ע"י נסיון מכירתה(לא זו שלך, אלא את הדגם) לאחרים.

באם אין לך נסיון על רכבים אחרים, עשה לנו טובה - אל תערוך השוואות.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
מצטרף לממליצים על המולטיפלה, באם היה לי צורך ברכב דיזל, בוודאות הייתי קונה אותה.

אהבתי בה את נוחות הנסיעה, את מיקומה של ידית ההילוכים, את יציבותה היחסי, אך את מיקומו של לוח השעונים פחות אהבתי אבל מהר מאד התרגלתי לכך.

אמינות הרכב טובה וזאת משיחות עם בעלי רכבים כאלו וכן עם מוסך מורשה.

כמדומני היא אמורה לנחות בארץ בקרוב מחדש(ברר עם היבואן), היא עברה שינוי חזית אשר הוריד ממנה את כל אופיה והחזירה לשיממון העיצובי הרגיל.

ולאחר בירור קצר:

אמינות תשובותיך שואפת ל -"0"(אפס), נראה לי יותר שאתה מנסה לשכנע את עצמך בטיבה של הקרייזלר ע"י נסיון מכירתה(לא זו שלך, אלא את הדגם) לאחרים.

באם אין לך נסיון על רכבים אחרים, עשה לנו טובה - אל תערוך השוואות.

עמית

אתם משווים פיאט פשוטה ומזה מכוערת (שהפתחי איוורור כל כך מכוערים שזה נראה כמו קן של נמלים)

למיני וואן הכי טובה בעולם!

מה עוד אני צריך להגיד בנושא?

זה לא רק שאני משבח אותה, זה גם בוחני רכב, כתבים, ועוד המון אנשים שמבינים יותר מכל אחד אחר

בפורום הזה.

אז אל תגיד לי שהפיאט יותר טובה מהקרייזלר וויאז'ר שבחרו בה (לא אני בחרתי) להכי טובה ב-ע-ו-ל-ם

ותאמין לי שאחרי 3 שנים עם רכב כזה אפילו רכבים יוקרתיים כבר לא נראים כל כך מרשימים.

אומנם הפיאט יותר חסכונית ומרווחת מאוד אבל היא בחיים לא תגיע לרמה של הקייזלר

ואל תשכחו שהבן אדם מחפש רכב שיתן לו את אותם הדברים שג'יפ נותן

וג'יפ בלי יכולת שטח הוא בסך הכל מיני וואן (ווואווי בדיוק מה שהמלצתי לו).

kompy - צודק אני באמת לא מבין כלום אחרי הכל אני מנסה לשכנע את עצמי שהמיני וואן שאני

מציע לבחור שהיא יותר מתאימה לו לפי דעתי היא בסך הכל המיני וואן הכי טובה בעולם במחיר מצחיק

לעומת פיאט שהיא יותר חסכונית בלדק בסך הכל.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
להשוות את הקריזלר ל-C5 זה כבר ממש הגזמה. בכל המבחנים שנעשו לאוטו ומזכרוני אחרי שנסעתי באחד כזה הוא לא הכי נוח ודי קופצני מאחור!!

והצריכת דלק שלו תיהיה יותר גבוהה ממה שציינת!!

לגבי הדגם החדש אני לא מכיר

אבל לגבי הוויאז'ר זאת האהבה הראשונה שלי, והדבר שהכי אפיין את הרכב היו המתלים ונוחות הנסיעה

יש לה נסיעה רכה שקטה לא מרגישים כלום, וב C 5 כן ישבתי ואין הבדל כל כך משמעותי מהוויאז'ר

ואנחנו מדברים על הבדל של 4 שנים בין שני הרכבים ככה שה C 5 הרבה יותר מתקדמת כי היא יותר חדשה.

והצריכת דלק שרשמתי שהיא ליטר ל 8 ק''מ

זאת הצריכת דלק שהרכב שלנו היה לוקח ולנו היה את הדגם הארוך, אולי הרכב יקח במקום ליטר

ל 8 ק''מ הוא יעשה 7 ק''מ.

מחוץ לעיר היא כבר הופכת לחסכונית הרבה יותר.

פורסם

השוואה בין פיאט מולטיפלה לקרייזלר אינה במקומה,מדובר ברכבים מרמות מחירים (רכישה ואחזקה) שונות לחלוטין. אינני מכיר את הקרייזלר אך את הפיאט אני מכיר גם מכיר אישית וכן מנסיונם של 3 מחבריי המחזיקים רכב שכזה. מדובר במכונית נוחה וגאונית, חזקה וחסכונית (יחסית), אמינה מאד וגם אם איזה פלסטיק יוצא ממקומו הרי שהחלקים זמינים וזולים ולא ניתן כלל להשוות לעלויות בקרייזלר.

לטעמי הרכב יפה ומיוחד,אחד מחבריי המחזיק במולטיפלה אינו מסכים איתי אך באותה נשימה הוא לא מוכן להחליפה בשום דבר אחר.

המולטיפלה מהווה תמורה מצויינת למחירה,שפע של מקום ותאי אכסון ומאפשרת אחזקת רכב "גדול" בעלויות של רכב קטן (וקל לנהיגה,לחניה וללא השוואה לטנק אמריקאי שאינו מתאים לצפיפות בערינו)

היות ובשלב זה של חיי משפחתי כוללת אותי ואת אשתי אין כל טעם באחזקת דיזל ידני ולכן אין לי מולטיפלה,אחרי הילד השני תהיה לי אחת...:wink:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
תראה בפיאט לא ישבתי

אבל אני כן יכול לתת לך הבטחה שהקייזלר נוחה מאוד אפילו ברמה של צרפתיות חדשות

לדוגמה ה C 5 והיא בטח יותר נוחה מהפיאט

כל מי שישב אצלנו באוטו ואני מדבר על הדגם וויאז'ר לא על החדש

היה המום מהרכב בצורה טובה, מרוב שהרכב היה נוח ונעים לשליטה

בנוסף הרכב מאוד יציב.

לאור הנסיון הקצר שלי עם וויאג'ר, דווקא מה שאתה מציג כיתרונות היו הנקודות החלשות ביותר העיני.

נוח? ממש לא. ספוג עבה? בהחלט. מתלים רכים? ועוד איך. זה לא נחשב אצלי לנוח.

מתילם טובים הם כאלה שיתנו לך נסיעה נוחה גם אם המושב יהיה נטול ריפוד לחלוטין. תוריד 20 ס"מ ספוג ממושבי הוויאג'ר ואז נראה איפה נשארת....

נעים לשליטה? אבוי לי!! כשאוטו פונה חצי שניה אחרי שאני מסובב את ההגה, או כשלוקח לו שניה שלמה להגיע לזוית הרכינה המתאימה בלקיחת סיבוב זה לא מה שאני קורא נעים לשליטה. אם יש דבר אחד שהרגשתי, זה חוסר שליטה מוחלט על מה שקורה לאוטו למרות התפעול שלי.

המולטילפה, לעומת זאת, היתה הפתעה לטובה מכל הבחינות, ואני רואה שאני לא היחיד שהגיע למסקנה הזאת....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

פיסאסו רכב מאוד מעניין, בעל מנוע דיזל חסכוני אבל הרכב בעל 5 מקומות ישיבה, אבל הם באמת לחמישה אנשים, הרכב מרווח.

לגבי הסניק, לא ידוע לי על גרסת דיזל. וגם לו יש 5 מקומות ישיבה.

פורסם
לאור הנסיון הקצר שלי עם וויאג'ר, דווקא מה שאתה מציג כיתרונות היו הנקודות החלשות ביותר העיני.

נוח? ממש לא. ספוג עבה? בהחלט. מתלים רכים? ועוד איך. זה לא נחשב אצלי לנוח.

מתילם טובים הם כאלה שיתנו לך נסיעה נוחה גם אם המושב יהיה נטול ריפוד לחלוטין. תוריד 20 ס"מ ספוג ממושבי הוויאג'ר ואז נראה איפה נשארת....

נעים לשליטה? אבוי לי!! כשאוטו פונה חצי שניה אחרי שאני מסובב את ההגה, או כשלוקח לו שניה שלמה להגיע לזוית הרכינה המתאימה בלקיחת סיבוב זה לא מה שאני קורא נעים לשליטה. אם יש דבר אחד שהרגשתי, זה חוסר שליטה מוחלט על מה שקורה לאוטו למרות התפעול שלי.

המולטילפה, לעומת זאת, היתה הפתעה לטובה מכל הבחינות, ואני רואה שאני לא היחיד שהגיע למסקנה הזאת....

תשמע אני לא יודע על איזה וויאג'ר נהגת אבל מענין שלאבא שלי יש 8 אחים (ועוד אחות)

כולם ירדו עם האוטו לאילת וכולם חזרו עם חיוך ורק דברים טובים על האוטו, וגם ההורים שלי

אהבו מאוד את האוטו כולם אמרו שיש לו נסיעה חלקה ונעימה, בנוסף כולם גם שיבחו את הרכב

היציבות שלו, אז תראה בנתיים אני שמעתי חוות דעת של יותר מ 30 אנשים שנהגו ברכב בכל מיני סיבות

שונות ואף אחד לא יכל להגיד משהוא רע על האוטו כולם ירדו עם חיוך.

מה שגם האוטו כל כך מרווח שאבא שלי היה מלווה אותו לחתונות כדי שהחתן והכלה יוכלו לשבת בנוח

ביחד מאחורה במקום שהכלה תסבול לבד במושב האחורי של איזה מאזדה, ותמיד הם היו עוברים אצלנו

והנהג היה עם כזה חיוך זדוני של כאילו הוא בא להגיד תשכחו מהאוטו הוא אצלי עכשיו, ואף אחד בחיים

לא התלונן על הרכב.

מה שגם אבא שלי סיפר לי שהם היו ממלאים רק 98 באוטו והייתה לו צריכת דלק מאוד יפה ממש כמו של

הקאווליר.

ושוב בקשר לאמינות - ללא דופי

ובקרייזלר איכות ההרכבה ובכלל תא הנוסעים היה ללא דופי וברמה גבוהה לעומת הפיאט.

פורסם

תראו, ג'רמי אמר את זה...

יש גם עניין של טעם בנוחות - יש כאלה שאוהבים ספינות נוסעים אמריקאיות בעלות מושבים עתירי ספוג, ומתלים מיימיים, ויש כאלה שאוהבים ארופאיות מגהצות כביש...

בעניין של הפינוק, אני מניח שכולנו נסכים שמיניוואן ברמת המחיר של הקרייזלר - סביר והגיוני שיהיה מפנק ברמה טובה לפחות...

בקטע של הצריכת דלק אני חייב לחלוק - הוא אולי צורך צריכה "יפה" יחסית לוויאג'רים אחרים, או לחילופין לרכבים מונעי בנזין בגדלים הללו, ברם, כמו שאמרתי קודם, צריכה של 1 ל 8 בדור הדיזל לא גורמת לאף אחד לצאת במחולות...

פורסם

אם אני מנסה לקרוא בין השורת - אני מבין שהסיבה להחלפת הפאג'רו היא כלכלית בעיקרה.

לא הייתי מחליף פאג'רו בוויאג'ר משום שעלויות האחזקה של האחרון אינו זולות משמעותית מהראשון

(בעיקר בגיזרת הביטוח...)

אם הסיבה היא אכן כלכלית, לך על המולטיפלה שמשרתת את המטרה בצורה הטובה ביותר.

אם הסיבה היא אחרת תוכל לרכוש מאזדה MPV כמעט חדשה שעלויות אחזקתה יהיו שפויות יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...