Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עקב מקרה מוזר ומעצבן, אני נאלץ לחפש בורג Torqx מסויים, לצערי לא משהו סטנדרטי אך הראש נפתח עם מברג T5, אבל האורך שלו לא לפי התקן.

האם מישהו יודע היכן אוכל בארץ, בעיקר בצפון חנויות שעשוי להיות להן כאלה?

אני מדבר על ברגים שניתן למצוא בטלפונים ניידים, מחשבים ניידים וכו', משהו בסגנון הזה.

בתכל'ס - צריך כאלה בידיוק

תודה לחברי הפורום הנכבדים!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

או אצל מרכז הברגים. תבוא עם בורג לדוגמא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
היי,

עקב מקרה מוזר ומעצבן, אני נאלץ לחפש בורג Torqx מסויים, לצערי לא משהו סטנדרטי אך הראש נפתח עם מברג T5, אבל האורך שלו לא לפי התקן.

האם מישהו יודע היכן אוכל בארץ, בעיקר בצפון חנויות שעשוי להיות להן כאלה?

אני מדבר על ברגים שניתן למצוא בטלפונים ניידים, מחשבים ניידים וכו', משהו בסגנון הזה.

בתכל'ס - צריך כאלה בידיוק

תודה לחברי הפורום הנכבדים!

1. אם הברגים בעלי תבריג M1.4 או M1.7 רוב הסיכויים שלא תמצא לרכישה ברגים כאלה בארץ (מניסיון).

2. אם הברגים במידה M1.6 אז רוב הסיכויים שתמצא רק ברגים בעלי ראש PH עם חריץ למברג שטוח או פיליפס אבל לא T5.

פיתרון:

1. תחילה מדוד בצורה מדוייקת את מידת התבריג (קוטר חיצוני) ואורך הבורג ואני אתן לך קישור לרכישה ב-EBAY ברגים כאלה.

2. או גש לטכנאי מחשבים ובקש ממנו כמה ברגים שחסר לך.

איזה כייף לי :)

פורסם

ראשית תודה רבה לכל העוזרים, ידעתי שהפורום זה המקום הנכון לשאול בו!

שנית, ארצה לעדכן אתכם שדיברתי עם נותני השירות של חברת ASUS בארץ - סרב פרו, והם שולחים לי בורג בידיוק כמו זה שאבד לי בדואר, וחוסכים לי בעצם את החיפוש הקשה אחר הבורג הזה. לפי מה שלמדתי אלו ברגים מיוחדים במידה מסויימת שיוצרו עבור אסוס בהזמנה בלבד, כך שלמצוא תחליפי יהיה משימה לא קלה בכלל.

שוב, תודה רבה לחברי הפורום וגם לחברת סרב פרו!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני לא ממש מאמין לכל הדברים האלה " יוצרו במיודח בשביל..."

אין שום טעם לייצר משהו במיוחד זה עולה ים של כסף.

אלה אם כן יש לו צורת מיוחד או משהו כזה, אני פשוט הייתי שם בורג בדיוק במידות עם לא משנה איזה ראש הברגה, מצידי שיהיה עם בוקסה :-D

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
ראשית תודה רבה לכל העוזרים, ידעתי שהפורום זה המקום הנכון לשאול בו!

שנית, ארצה לעדכן אתכם שדיברתי עם נותני השירות של חברת ASUS בארץ - סרב פרו, והם שולחים לי בורג בידיוק כמו זה שאבד לי בדואר, וחוסכים לי בעצם את החיפוש הקשה אחר הבורג הזה. לפי מה שלמדתי אלו ברגים מיוחדים במידה מסויימת שיוצרו עבור אסוס בהזמנה בלבד, כך שלמצוא תחליפי יהיה משימה לא קלה בכלל.

שוב, תודה רבה לחברי הפורום וגם לחברת סרב פרו!

קשקוש של נותני השירות.

1. התבריג של הברגים תמיד מיוצר לפי תקן ISO/DIN.

2. ראש הבורג ואורך הבורג לפי בחירת הלקוח.

אם היית מרים את הכפפה ומודד את המידה של הבורג בעזרת קליבר תוך שתי דקות הייתי מוצא לך בורג מתאים אצלי במעבדה הקטנה ומטריפה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...