Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני מתכנן להיות בגראן פרי ההודי שמתקיים ב28 לאוקטובר (כי יש הזמנות שאי אפשר לסרב להן).

ממה שראיתי במפה המסלול נמצא דיי רחוק מהעיר-כ51 ק"מ מהמרכז.

רציתי לשאול אם עוד מישהו עשה את המסע הזה במקרה ויודע להמליץ על מקום נוח ללון בו במשך סוף השבוע.

בעיקרון הייתי טס ליותר זמן מרק סוף השבוע בגלל לימודים, אבל אם בכל זאת הנסיעה תתארך לשבוע+ רציתי לדעת אילו דברים אפשר לעשות בניו דלהי.

בכלל כל טיפ הקשור לנסיעה יתקבל בברכה.

תודה:-)

TFSI Power

פורסם

מידע בשפע על דלהי ועל הודו

בעיקרון בדלהי לא הכי מעניין אבל יש שם כמה אטרקציות תיירותיות נחמדות, ואתה יכול בגרושים לקחת טיול מאורגן של יום בין אתרי העיר. יש מרכזי מידע לתיירים שבהם ניתן להזמין את הסיור הממשלתי עם מדריך. אתה יכול ביום אחד לנסוע לאגרה לטאג' מאהל ולחזור. (רק תבדוק זמני פתיחה). אתה יכול להזמין מקומות ברכבת מראש עכשיו באינטרנט או אפילו יום מראש ע"י הגעה לתחנת הרכבת - מקומות מסומנים או לא מסומנים. רצוי להגיע מוקדם. (אני אישית קצת פחות התלהבתי מהטאג' מאהל, יחסית לאתרים תיירותיים אחרים שראיתי, אבל הסיפור מאחוריו יפה) יש לך גם אפשרות לנסוע לשם עם אוטובוס תיירים. אל תפחד להתמקח עם ההודים, הם נותנים מחיר התחלתי בדר"כ של 200-300% מהמחיר הסטדנרטי.

אם מעניין אותך ואת הקרובים לך(ויסלחו לי אוהבי החיות), יש לך את פארוק שנמצא במיין באזאר בסמטה צדדית - יצרן איכותי של מעילי עור בזיל הזול. מעילים איכותיים מאוד במחירים של 200 ש"ח למעיל לאחר התמקחות. אולי אפילו עדיין יש לו את המבצע של ה"קנה 3 קבל 1". (מעילים, ארנקים, תיקים וכו'...)

בהצלחה ותהנה!

Mazda 2 2013

פורסם

בנוגע למירוץ עצמו,

תעשה חיפוש מעמיק על מילות מפתח נפוצות בפורום זה (India, Delhi)-

http://forums.autosport.com/index.php?showforum=5

יש שרשור רלוונטי כבר בעמוד הראשון.

לינק מועיל מאתר אחר.

לינק נוסף, מאותו אתר, כדאי לחזור ולבקר כאן ככל שמתקרבים למועד המירוץ.

טיול מהנה,

בהצלחה,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

תודה!

אם מעניין אותך ואת הקרובים לך(ויסלחו לי אוהבי החיות), יש לך את פארוק שנמצא במיין באזאר בסמטה צדדית - יצרן איכותי של מעילי עור בזיל הזול. מעילים איכותיים מאוד במחירים של 200 ש"ח למעיל לאחר התמקחות. אולי אפילו עדיין יש לו את המבצע של ה"קנה 3 קבל 1". (מעילים, ארנקים, תיקים וכו'...)

בהצלחה ותהנה!

אתה יודע במקרה את הכתובת המדויקת?

TFSI Power

פורסם

אין שמה כתובות, זה שוק כמו שוק הכרמל.

פשוט תגיע עם מונית למיין בזאר או פהרגאנג׳ (שזה השם הרשמי) וכשאתה שם תשאל כל אחד איפה זה פארוק של הלד׳ר ג׳קטס.

תביא בחשבון שיש מצב שמי שתשאל יגיד לך שהוא נשרף ושהוא יקח אותך לחנות הרבה יותר טובה של דוד שלו... אתה תלך איתו ותמצא את עצמך ״לכוד״ שעתיים בגיהינום של עור בלי יכולת לצאת מהאי נעימות, הם אלופים בתיווכים האלה.

לכן תשתדל לשאול תיירים ולא הודים.

כנ״ל לגבי הסיור הממשלתי, המדריך חזרז את הקבוצה ולא תבין למה, בסוף תגיעו לאיזו חנות ושם תתקעו שעתיים, הרי האוטובוס בשליטת המדריך שמקבל עמלה בשחור מהחנות... אני חתכתי וחזרתי בריקשה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מצחיק, מחיפושים בגוגל מצאתי שהמקום הזה ספציפית מוכר (known וגם sell) לישראלים.

אני קצת בבעיה של מלון, אם מישהו מכיר את אזור Noida שבדרום מזרח העיר זה יהיה מעולה.

TFSI Power

• תוכן חדש...