Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי סוג דג נוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

knowledge is power חבר. אני לא רחוק מהקמת צבא העקרבוטים שלי והשתלטות על מאגרי הנפט והזהב בעולם. הכל, בזכות הדרכתו הראויה להערצה של חברינו באגירה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לא הזכרתי אותן מפאת בטחון שדה. אתה לא יודע שלא מדברים על יחידות מסווגות בפורום פתוח באינטרנט?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
מצטרף לשירשור

מישהו יודע איפה ניתן להשיג דגי גרה רופה,מחיר ומהם תנאי הגידול שלהם?

תודה

יש לי בחנות דגי גרא רופא באופן שותף.

מאיזה אזור אתה בארץ?

בלי כמה דרקוניות תאנה זה לא יילך...

הדרקונית היא בכלל מהמרק, מהתאנה זאת יקרונית.

חשבתי שאתה מקשיב בשיעורים שלי...:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש ערמות של מידע ברשת, אם אתה לא מוצא את מבוקשך ב"גרא רופה", נסה בשמו הישראלי "עגולסת הנחלים".

בעיקרון, לציבור הרחב הוא ידוע כ"ד"ר דג" עקב חיבתו המיוחדת לנשנש עור יבש ומת מה שעוזר בטיפול בפסוריאזיס.

לאחרונה חלה התרסקות במחירי הדג עקב מחקר וכתבה שחשפו שבטיפול במספר אנשים בא זמנית או אחד אחר השני (כמו שנעשה בכל המכונים שצצו חיש מהר), עגולסת הנחלים עלול להעביר מחלות עור מפציינת אחד לאחר.

בכל מקרה, המחיר שלו היה שערורייתי, 17 ש"ח.

היום ניתן למצוא אותו בקניה בכמויות אפילו ב 5 ש"ח.

אני רק אמליץ לרוץ ולקנות די מהר כי עקב הכתבה שחיסלה את הענף, הרבה מגדלים מקומיים עברו לדגים אחרים, מבוקשים וריווחים יותר.

פורסם

עוד מילה אחת על אחותי וזה הסוף שלך! :twisted:

פורסם
יש ערמות של מידע ברשת, אם אתה לא מוצא את מבוקשך ב"גרא רופה", נסה בשמו הישראלי "עגולסת הנחלים".

בעיקרון, לציבור הרחב הוא ידוע כ"ד"ר דג" עקב חיבתו המיוחדת לנשנש עור יבש ומת מה שעוזר בטיפול בפסוריאזיס.

לאחרונה חלה התרסקות במחירי הדג עקב מחקר וכתבה שחשפו שבטיפול במספר אנשים בא זמנית או אחד אחר השני (כמו שנעשה בכל המכונים שצצו חיש מהר), עגולסת הנחלים עלול להעביר מחלות עור מפציינת אחד לאחר.

בכל מקרה, המחיר שלו היה שערורייתי, 17 ש"ח.

היום ניתן למצוא אותו בקניה בכמויות אפילו ב 5 ש"ח.

אני רק אמליץ לרוץ ולקנות די מהר כי עקב הכתבה שחיסלה את הענף, הרבה מגדלים מקומיים עברו לדגים אחרים, מבוקשים וריווחים יותר.

פעם אחת הלכנו בסינמה סיטי בראשון אני ואשתי,כאשר הטרנד של דגים שמנקים עור יבש היה בחיתולים, ובכניסה היה אקווריומים עם הדגים הללו,אני שואל את אשתי את רוצה לנסות? והיא אומרת לי זה נראה לי מגעיל..אנשים לפני זה נכנסים עם מחלות וכו..

בעוד אנו מדברים,הגיע אחת שמפאת גודלה הייתה צריכה 2 אקווריומים, כל הרגליים מוגלות וגועל נפש אחר, והיא מתווכחת עם בעל המקום שהדג יכול לאכול לה איזה פצע מזעזע בעוד שהוא אמר שאת הפצע הזה יש לכסות במדבקת פלסטר...

רק מהמחשבה באיזה מחלות נוגעים הדגים באקווריום הזה מבלי שראינו,גרם לנו ללכת ולא להעיז להציע שוב "פינוק" שכזה אחד לשני.

אבל מי שרוצה לנסות..בכיף :shock:

• תוכן חדש...