Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי מערכת לאוטו מקדימה מורל דוטק 6 וכמובן שיש לי מגבר וסאב ועכשיו יש לי רדיו דיסק pioneer 6350sd.

עכשיו איך כדאי לשמוע עם דיסק או Usb ? מה ההבדלים אם בכלל יש???

פורסם

שאני שם את הדיסק פתאום כאילו יותר מורגש אצלי הזמר והצלילים וגם העוצמה יותר חזקה לעות הרדיו דיסק שזה כאילו יותר חלש ופחות מורגשים הצלילים והקול של הזמר... זה גיוני ??? שמישהו יענה אם באמת הדיסק יותר איכות מusb וצייניתי שיר למי קומפוננטים של מורל דוטק 6 ומגבר gto1004

פורסם
שאני שם את הדיסק פתאום כאילו יותר מורגש אצלי הזמר והצלילים וגם העוצמה יותר חזקה לעות הרדיו דיסק שזה כאילו יותר חלש ופחות מורגשים הצלילים והקול של הזמר... זה גיוני ??? שמישהו יענה אם באמת הדיסק יותר איכות מusb וצייניתי שיר למי קומפוננטים של מורל דוטק 6 ומגבר gto1004

לא מדוייק

אם אתה שם דיסק אודיו (צרוב ממקורי או מקורי בפני עצמו) סביר להניח שהאיכות סאונד תהיה שונה,

כאשר אתה שומע מUSB, זה לא מהווה שיקול אלא הקבצים עצמם קשורים לאיכות הסאונד, הכל תלוי כיצד קימפרסו אותם לMP3 מהרצועה המקורית וכך נקבעה איכות הסאונד שלהם.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני הורדתי כמה שירים למחשב אחי באיכות 320kbps שמתי אותם בusb וגם צרבתי אותם על דיסק ו,בדיסק שמעו יותר טוב אחי.

ולא הבנתי כל כך מה זה קימפרסו???

פורסם

קימפרסו = קיבצו

הרי ברור לך שלא סתם שיר באיכות 320 "שוקל" יותר משיר באיכות 128

כל פעם שמקבצים שיר האיכות יורדת (חלק מהצלילים פשוט נמחקים)

בכל מקרה מוזר שאתה שומע הבדל בין CD לUSB כשמדובר באותה איכות... נשנמע יותר קטע פסיכולוגי :)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

לא אחי זה לא פסיכולוגי באמת שיש הבדל, את האמת בusb שלי יש 2 גיגה תפוסים יכול להיות בגלל זה שומעים פחות טוב?. לעומת הדיסק שיש בו 600 מגה בייט

פורסם

אצלי למשל על דיסק שומעים יותר חלש אותה האיכות כמובן הכל משנה אם שמת על הUSB שירים באיכות כזאת או אחרת שוב השאלה איך "קיבצו" אותם או אמירו אותם יכול להיות שהאיכות של השיר היא "64Kbps" אמירו אותו ל'128Kbps" ואז האיכות תיהיה עוד יותר נורא, לצערי אצלי אין אפשרות לשמוע קבצי FLAC או WAV שהם האיכות הכי גבווה

• תוכן חדש...