Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(שאלה בשביל חבר) - אתרי סטוצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
החבר לא בעל גישה לאוף טופיק ולכן אני שואל בשבילו.

קודם שישיג גישה לאוף טופיק, אחכ שינסה להשיג בחורות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בטח נשמע ככה...

"ממי מה אתה עושה"

"אהה כלום, סתם בודק משהו בשביל חבר באינטרנט, לא משהו שיעניין אותך מותק" :twisted:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
קודם שישיג גישה לאוף טופיק, אחכ שינסה להשיג בחורות.

הרבה יותר קל להשיג גישה לאופ טופיק, המנהלים בפורום הרבה יותר זורמים :shock:

פורסם

חחחחחח שרשור גדול!

למה אתם ממליצים על פייסבוק? אני מתאר לעצמי שבפייסבוק זה יותר קשה מאתר שמיועד לסטוצים :roll:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אל תשכח למחוק את ההיסטוריית גלישה אה?

לא צריך, באקספלורר תעשה קליק ימני על הקיצור דרך שלו ותבחר InPrivate.

בכרום זה נקרא incognito

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הבעיה בגישה לאוף טופיק היא שאתה מבלה כאן כל כך הרבה זמן שאתה שוכח שיש דבר כזה סקס.

או שזה רק אני? :roll::lol:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מתאר לעצמי שבפייסבוק זה יותר קשה מאתר שמיועד לסטוצים :roll:

לא יודע , אני לא מבין בזה . מה זה אתר סטוצים ? מה הסיכוי שבחורה שנראית טוב ומחפשת סטוץ תהיה באתר הזה ?

סיכוי יותר טוב שהיא תהיה באופ-טופיק של קארזפורום לדעתי ותקרא על אישוני הכבאי ומעלליו.

Gn'f'R

פורסם

איך אני מת על כל המתחסדים פה שנגעלים מבחורות שהיו עם כמה גברים......וזה שאתם הייתם עם כמה בחורות לא מגעיל אתכם?

מה מגעיל בזה בדיוק?

כל עוד זו בחורה ששומרת על ההיגיינה\נקיון\בריאות שלה זה רק אומר שיש לך יותר סיכוי להינות מאשר אם היית עם בחורה שתסתכל לך על הזין ותשאל אותך מה עושים איתו.

תשתחררו גברים, בנות נהנות להזדיין מסקס בדיוק כמו שאתם נהנים מסקס, לא רואה בכך שום דבר פסול וכשאני הייתי בתקופת ה״חגיגות״ העדפתי ונהנתי יותר עם בחורות מנוסות מאשר עם בחורות שביקשו הוראות הפעלה (מה גם שהחוסר נסיון שלהם גורם להן להגיד לך משפטים מבאסים כמו ״לא, את זה אני לא רוצה לעשות״, ״לא, אל תגמור פה...״, ״לא, 2 בחורות יחד זה פוייה....״.

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...