Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(שאלה בשביל חבר) - אתרי סטוצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

יש לי שאלה בשביל חבר. החבר לא בעל גישה לאוף טופיק ולכן אני שואל בשבילו.

האם יש איזשהי המלצה על אתר סטוצים מומלץ מבחינת עלות/ תועלת... כמובן שאתר בתשלום עדיף - השאלה היא האם באתרים האלו באמת קיימות נשים "אמיתיות" או שהרוב אלו רק פרופילים מדומים שנוצרו ע"י מנהלי האתר בכדי למשוך קהל?

האם למישהו יש נסיון עם אתרים כאלו, האם זה שווה את המאמץ?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבנתי שהSTD דווקא מאוד אמיתיים שם...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתה מבין שבעצם זה לא שונה מללכת לזונה, כן?

אתה שוכב עם מישהי ומשלם דמי תיווך לסרסור.

ותגיד לו שישתמש בשני קונדומים כי כל מי ששם כבר שכבה עם חצי עולם ובטוח יש לה משהו.

המחשבה של אתרים כאלו פשוט מזעזעת.

פורסם

לכל אתר הכרויות בתשלום או לא בתשלום, יש אחוז גבוה מאוד של פרופילים פיקטיביים, ככה שכולם די מעפנים.. אך עדיף לנסות מאשר לא לנסות

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אתה שוכב עם מישהי ומשלם דמי תיווך לסרסור.

ותגיד לו שישתמש בשני קונדומים כי כל מי ששם כבר שכבה עם חצי עולם ובטוח יש לה משהו.

המחשבה של אתרים כאלו פשוט מזעזעת.

אני אישית לא הייתי מכנה את זה זאת "זנות" כי יש כאן 2 בגירים שמקיימים יחסי מין בהסכמה וללא תמורה כספית לאחד מהצדדים. אותי אישית זה דוחה אבל דוחה אותי באותה מידה אנשים שהולכים לבארים לחפש את אותו הדבר רק עם תוספת גלונים של אלכוהול.

אבל לך תשכנע אדם שנמצא במערכת נישואים שאינה מתפקדת שלא קיים יחסי אישות משך למעלה משנה, וה"טבע עושה את שלו".

פורסם

אתה מבין שלחנות בחניון בתשלום זה כמו ללכת לזונה?

אתה מקבל אותו דבר בלי להתאמץ תמורת כסף.

פורסם
ולא לשכוח סחוג בין הקונדומים כדי לדעת מתי אתה על הרזרבה

LOL!

להיות עם בחורה שחצי עולם עבר עליה זה פשוט דוחה.

חוץ מזה, איפה האתגר פה? לי אישית זה נראה סתמי.

פורסם

+1

אתה מבין שלחנות בחניון בתשלום זה כמו ללכת לזונה?

אתה מקבל אותו דבר בלי להתאמץ תמורת כסף.

אז בגלל זה לא נוח לי לשלם על חניות... :lol:

אני אישית לא הייתי מכנה את זה זאת "זנות" כי יש כאן 2 בגירים שמקיימים יחסי מין בהסכמה וללא תמורה כספית לאחד מהצדדים. אותי אישית זה דוחה אבל דוחה אותי באותה מידה אנשים שהולכים לבארים לחפש את אותו הדבר רק עם תוספת גלונים של אלכוהול.

אבל לך תשכנע אדם שנמצא במערכת נישואים שאינה מתפקדת שלא קיים יחסי אישות משך למעלה משנה, וה"טבע עושה את שלו".

אני הייתי ממליץ לזרוק הכל לקיבינימאט עם מערכת יחסים כזאת כי זה רק סימפטום למשהו Fucked up, אבל זה רק אני...

אין לי שיפוט מוסרי כלפי אנשים שעושים את זה.

השיפוט המוסרי היחיד הוא "כל עוד אף אחד לא נפגע, תעשה מה שבא לך".

הבעיה היא שאפשר לקבל מחלות ושיש כל מני פסיכים באתרים כאלו, אז זה יותר עניין של ביטחון אישי והיגיינה.

פורסם

כמו שאמר קודמי, פייסבוק. לא צריך אתרי סטוצים "מתמחים".

אני זוכר ש"בצעירותי" הכרתי הרבה בחורות זורמות וחביבות בצ'אטים, נסה גם שם.

אגב, אם החבר שלך חושב שהוא ירשם לאתר סטוצים ורק צריך לשלוח הודעה, קובעים להפגש וזהו, אז שישכח מזה, גם בשביל זה צריך "לעבוד".

• תוכן חדש...