Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סוזוקי סוויפט 90 ומותקנת בו מערכת פיוניר ישנה (כתוב עליה שהיא מ1995).

אני מעונין להתקין מערכת נורמלית , הוצאתי את המערכת לראות אם אם החיוט מתאים למערכוות החדשות וניראה שלא , אני בכלל לא רואה שם מצא , הכבל של האנטנה גם לא ברור לי .

אני שם תמונות תגידו לי אם זה הרבה עבודה לשים חיוט למערכת רגילה וכמה אמור לעלות לי ?

gjtyznzyzmiy.jpg

yjtjrmgzmjwa.jpg

בנוסף יש לי מקדימה על הדשבורד זוג רמקולים ישנים ואני רוצה לשים חדשים , ואין לי מושג איזה גודל הם , הסתכלתי בגב של הרמקול ולא כתוב , אם תוכלו לפי התמונות לזהות.

oy20qmjzyg1y.jpg

m2mzxjukzyyu.jpg

wymy0j2y4mmm.jpg

פורסם

קח מטר או סרגל ותמדוד את הקוטר של הרמקול

אם אתה מחפש מערכת בסיסית טובה

אני ממליץ על רדיודיסק חדש בסיסי עם סט קומפוננט בדשבורד +רמקולים 6X9 על המגש האחורי.

עלות התקנה משתנה ביחס לעבודה וביחס למתקין

פורסם

קרא את כללי הפורום. הודעות ללא סימני פיסוק נמחקות. נתבקשת פעמים לכתוב עם סימני פיסוק, ואתה ממשיך לזלזל.

כמו כן קרא כלל 1 בכללי הפורום. תבין לבד למה נמחקו ההודעות.

פורסם

משעשע לראות רמקול של מיצובישי בסוזוקי

:-P

אני חושב שבקורולה הישנה שהיתה לי, כשמכרתי אותה - מאחורה עוד היו מותקנים הרמקולים המקוריים של הדייהו לאנוס :-D

יש לך שם את כל החוטים לפי מה שאני קולט

צמת חוטים ראשית שמתחברת לHU (רדיו דיסק) שלך עם קונקטור

נדמה לי שחוט האנטנה הוא חוט שחור מימין שיוצא החוצה ולא רואים בתמונה את מחבר המוטורולה (מחבר אנטנה סטנדרטי) ויש לך שם גם יציאת RCA אם אני רואה נכון וכנראה יציאה לשליטה על צ'יינג'ר

חתיכת אולד סקול!

טסטר 12V

איזולירבנד

סטילבנד (חוט השחלות)

מברגה\מברגים

מגלה בידוד

קאטר וכמה אזיקונים

סוללה של המברגה או סוללה 9V לזיהוי קוטביות הרמקולים (אלא אם כן החוטים מסומנים ברור ומחוברים נכון)

זה בגדול הכלים שאתה צריך. לא עבודה מסובכת מידי אבל כדאי מאוד להיות ייסודי - חפש כאן מדריכי התקנה, יש לא מעט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...