Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התיישנתי ב-ZUNDAPP DB200 מ-1937

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ווואו, איזה יופי!:shock: וגם נראה במצב מצויין!8) רק הפנס מאחורה לא בדיוק נראה תואם והורס קצת לדעתי- חוץ מזה נראה אוטנטי לגמרי! אישית לא הייתי בכלל נוגע בו (כאמור- חוץ מלהשיג פנס האחורי המקורי)- הוא נראה מושלם ו"קרבי" גם ככה!

קובי- מזה לעשות צ'ופר?!?:shock: מאופנוע המקורי בן 75?!?! -צ'ופר עושים או מהרלי או מיפני שנות ה-80'-90', ואז זה מסתדר בן-ז^^ה, אבל להרוס קלאסיקה כזאת?! -לההה....:?:roll: חוץ מזה אני אישית מעדיף צ'ופר עם הרבה כח- ולא מנוע קטן בן 75!:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הבוקר התחיל בהחלפת שמן,מתיחת שרשרת,ניקוי קרבורטור,חיזוקים, החלפת שייבות נחושת בברגי ריקון שמן,ניתוב מחדש של כבל גז

אילתרתי משהו עם המצבר למרות שזה בהחלט לא סופי,אני אקנה מצבר תואם במראה לתקופה,

מצאתי שהריפוד גומי לברכיים בצידי מיכל הדלק זהה לזה שמותקן בBMW R24 שלי,היה לי אחד ספייר אז התקנתי אותו.

לגבי האור ברקס, זאת המשימה הבאה - יש לי משהו שקניתי לBMW ולא השתמשתי -נראה לי שהוא יתאים פה בול.

מקריאה ב-MANUAL (תודה ל-CB750 .. :-) ) לא הצלחתי להבין עם הוא צריך תערובת דלק/שמן 4% או 5% ,

הכנתי תערובת 5% , הוצאתי מהארון את הקסדה התואמת לשנת 37 :-P והמשקפיים, הנעתי ויצאתי לסיבוב :-D כן הוא נוסע,חוויה מיוחדת

להעביר הילוכים בידית בצידי המיכל,להתרגל מחדש לברקס רגל בצד ימין,אחרי הטריומף, והרעש היחודיי ל-2 פעימות בטורים נמוכים.

הסיבוב היה קצרצר,ואחרי עוד מקצה שיפורים אצלם גם וידאו,מבטיח.

015.jpg

016.JPG

013.JPG

022.JPG

019.JPG

018.JPG

021.JPG

014.JPG

פורסם

המשקפת הזאת מגניבה!

בכלל כל האופנוע מדהים,

רק שאלה אחת, - להיכן נעלמה הסירה שלו: