Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה שב250K שתי המכוניות לא משהו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. המחיר של הR בארץ מותאם - בערך - למחיר שלה בחו"ל. גם שם היא מאוד יקרה.

2. אודי S3 עולה יותר (לפי המחירון, בפועל יש הנחות) כבר שנים, עם פחות אבזור ופחות יכולת. לא ראיתי אף אחד מתלונן. הגולף היא המכונית הטובה בכל פרמטר. למעשה, ברמת האבזור של הגולף הזו, המחירון של הS3 יהיה סביב 350K (חמש דלתות S-tronic עולה 331K במחירון, תוסיפו על זה עור, חיישני חניה וכו' ואתם ב350K).

3. העובדה שלאוטו קוראים גולף או משהו אחר לא מורידה או מעלה ממנו, בדיוק כמו שהעובדה שמגאן RS היא גם מגאן בנוסף לRS לא מפריעה לי במאום.

4. הגולף R, מבחינה מעשית, היא אלטרנטיבה די מוצלחת למכוניות סאלון. היא מפוארת באותה מידה, מהירה יותר ומהנה יותר, וגם יותר קומפקטית וחסכונית. הייתי מעדיף אותה בכל יום על C קלאס, A4 או לקסוס IS.

5. המתחרה הכי קשה של הגולף R היא ה... גולף GTI. אתה מקבל כמעט אותו דבר, רק פחות עור ו120 ק"ג (וקצת כוח) - ו80 אלף שקל.

יש גם את הM135, וזו באמת תחרות קשה אבל היא לא יכולה להסיע ארבעה מבוגרים בנוחות כמו הגולף, ויש רבים שזו בעיה בשבילם.

6. קורבט משומשת לא קשורה לדיון הזה, גם לא C63AMG שעולה פי 2.5. באותה מידה אתה יכול להגיד שאפשר לקנות בכסף הזה שני GSX-R1000, דוקאטי 1198S אחד או עשרה segway. הנקודה היא שמי שיש לו 300K להוציא על אוטו, ומחפש משהו מפואר, מהיר ולא מושך יותר מדי תשומת לב, יעשה קניה לא רעה עם הR.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אז מה תגידו על EVO שמחירה 400K? הריי זאת לאנסר. לא הייתי מתנגד:lol:

ה-R במחיר הזה מיותרת. יש אלט' טובות יותר ב-300K כמו ה-135I וגם בפחות(מגאן RS).

מהמבחן הזה אני לומד שהיא לא מהירה בהרבה מהקופרה R ואף פחות מהנה.

http://www.youtube.com/watch?v=b4D7IYOxUxY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

חסרים אנשים שמשפרים גולף בסכום שכולל את הרכישה במעל לרבע מיליון?

ביג דיל אז זה גולף. חתיכת גולף אפילו.

פורסם

לאור הביקורות הפושרות שהרכב קיבל בחו"ל .גם השירוקו R וגם הגולף R קיבלו בראש מהמגאן RS .ומאחר שמי שקונה רכב כזה מכוון לרכב ספורט.אין סיבה לקנות את הגולף במחיר הזה ,שאפשר לקבל (אם רוצים 4 5 מקומות) אנפינטי G37 יד שניה עם הנעה אחורית ומספיק כוח.

פורסם
לאור הביקורות הפושרות שהרכב קיבל בחו"ל .גם השירוקו R וגם הגולף R קיבלו בראש מהמגאן RS .ומאחר שמי שקונה רכב כזה מכוון לרכב ספורט.אין סיבה לקנות את הגולף במחיר הזה ,שאפשר לקבל (אם רוצים 4 5 מקומות) אנפינטי G37 יד שניה עם הנעה אחורית ומספיק כוח.

מי שקונה את האוטו הזה לא שוקל בכלל את המגאן RS. המגאן RS זה למי שרוצה רכב ספורט, את הR קונה מי שרוצה את הגולף הכי יקרה או מחפש כוח ואבזור. אלו קבוצות נפרדות לגמרי של רוכשים.

חלק גדול מהGTI שנמכרו כאן היו לאנשים אמידים שרצו את הגולף הכי יקרה (לעצמם, לאשה או לילדים שלהם - נתקלתי בכל שלושת הקבוצות), ועכשיו יש להם את הR. אף אחד מהם לא יתפס מת בסיאט או ברנו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
כי בסוף של דבר שישאלו אותי "תגיד מה קנית ברבע מיליון ואני יגיד גולף זה נשמע מגוחך" זה נשמע פשוט מוזר , (ויקפצו עכשיו כל הגאונים שיגידו לא קונים רכב בשביל מה שאחרים יגידו עליו , נכון אבל אני מנסה להבהיר נקודה כלשהי אז תעזרו לי פה )

אני חושב שהגדרת את הבעיה שלך נכון, אתה קונה לפי מה אחרים יגידו.

אתה כבר חצי דרך לפתרון.

מעבר לזה, מה שרועי אמר...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הסגמנט של קומפקטיות חזקות/מפוארות מאוד הגיוני בעיני. יש לך כסף, אבל אתה לא רוצה אוטו גדול ויכול לחיות בלי הפוזה של כוכב משולש או פרופלור בחזית - מכונית כמו הגולף R או הג'ולייטה תלתן הן בשבילך. למעשה אלו מכוניות יותר הגיוניות בעיני ממכוניות פאר מגודלות או SUV. הן לא סיוט לתמרון וחניה בעיר ויחד עם זאת יודעות לתקוף היטב את האוטוסטרדה. בכבישים המתפתלים יש טובות מהן, אבל הן עדיין מספקות את הסחורה מעל הממוצע ולרוב הלקוחות זה די והותר.

פורסם

הבעיה היא כמובן לא בעל הרכב שמנסה למכור ב-250k, אלא היבואן שמכר ב-299k מלחתכילה.

תמיד שווה לקנות רכב יד שנייה מבחינה כלכלית. לבטח אם הרכב בן כמה חודשים.

אילו הייתי רוצה גולף GTI חדשה, בהחלט הייתי מתלבט אם לקחת את ה-R המשומשת (4km כן?) ב-20/30k יותר.

אם נהיה ריאלים - GTI נוציא ב-200k נניח? את ה-R הוא לבטח ימכור ב-230k.

סה"כ מדובר ברכב כמעט חדש - 4km?

לא מתחבר לגולף ובטח ובטח שאני לא יוציא סכום שכזה על מכונית מהסגמנט הזה. יש אלטרנטיבות טובות יותר.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגולף חזקה כמה שתהיה וכו' וכו' , בסופו של דבר בסופו של יום זה עדיין גולף חבר'ה גולף ! לא פורשה , לא מרצדס למינהן לא 370Z

זה גולף עם נורות לד מקדימה אגזוזים מאחורה באמצע ומנוע יותר חזק .

אני בחיים לא הייתי רוכש דבר כזה ברבע מיליון שקל , כי בסוף של דבר שישאלו אותי "תגיד מה קנית ברבע מיליון ואני יגיד גולף זה נשמע מגוחך" זה נשמע פשוט מוזר , (ויקפצו עכשיו כל הגאונים שיגידו לא קונים רכב בשביל מה שאחרים יגידו עליו , נכון אבל אני מנסה להבהיר נקודה כלשהי אז תעזרו לי פה )

כמו שכבר אמרתי, בחיים לא הייתי קונה שום רכב ב250K, גם אם היה לי סכום כזה לבזבוזים.למה? כי זה נראה לי מוגזם לצרכים שלי ומיותר. הסיבה שאתה נתת נשמעת לי הרבה יותר טפשית. זאת עדיין סיבה, אבל טפשית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
http://www.winwin.co.il/Cars/Ads/CarsAds,3882851.aspx?utm_source=a_ynet_hp&utm_medium=component&utm_campaign=ongoing&Ref=a_ynet_hp

תהרגו אותי גם אם לאוטו הזה היה 800 כוח סוס , בסופו של יום זה עדיין גולף ! , אתם הייתם קונים גולף ב255 אלף שקל ?

רק שתבינו לצורך ההשוואה , יש קורבט מפנקת באותו מחיר למכירה

http://www.winwin.co.il/Cars/Ads/CarsAds,3665606.aspx

לא נהרוג אותך, זאת תקופה של מחילה אז נסלח לך על מה שכתבת. המחירים בארץ של כלי רכב יקרים נקודה. אם החלטת ליפול דווקא על הגולף R, כנראה שלא נהגת בה. מספקת שפע של חווית נהיגה וביצועים. גם הגולף ה"רגילה" לכשעצמה מכונית מאוד מוצלחת ועל זה יעידו בערך 30 מיליון הלקוחות שלה, אז אל תצא פיתה. לשיטתך, GT וBRZ הן רק טיוטה וסובארו ו- RS היא בסך הכל רנו מגאן. אלו מכוניות שנמכרות במספרים קטנים וליבואנים זה יותר כאב ראש להתעסק עם זה ומביאים אותם בעיקר בגלל שיקולי תדמית. אם כבר למכור 10 או 20 מכוניות אז ברווח שיצדיק את ההתעסקות.

פורסם

עם כל הכבוד ג'וני בוי אני לא משלם על רכב בגלל "אופן הנהיגה" שלו...אתה משלם על רכב על חלקים יקרים / מנוע חזק וכל מה שמסביב, זה שהחברה רוצה לקחת יותר על הרכב ולהרוויח יותר זה משהו אחר, אני אישית בלי לחשוב פעמיים - קורבט גם אם זה 30 אלף ק"מ, וגם אם זה יד 2 וגם אם זה 2009.

קורבט זה פשוט קורבט, וחוצמזה אמריקאיות בד"כ יותר זולות מאירופאיות משום מה.

נ.ב בנוסף כשיש לך היום פורד מונדאו חדשה עם לא מעט כוח סוס ונתונים מעולים, סביר להניח גם במחיר דומה לשל ה R, כנ"ל בלי לחשוב פעמיים...פורד.

יש כאלה שיחלקו עלי אבל מה אני יכול לעשות? אני אישית לא חושב להשקיע כאלו סכומים על רכב, המירב שהיתי מוכן זה על שירוקו 1.4, כי לדעתי הרכב הזה שווה את זה.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני יחדד את כוונת המשורר , מבחינה ויזואלית חיצונית פיזית , הגולף R לא נראה רכב שערכו לפי הערכה של טירון מושתן וקטן שאין לו מושג על מה הוא מדבר (חסכתי לכל הגברי מקלדת את המאמץ) רכב שהשווי שלו זה 250 אלף שקל .

אם היה בא אליי בן אדם ואומר לי שהוא שילם על הגולף שלו 255 אלף שקל אני הייתי צוחק לו בפרצוף , כי גולף חבר'ה זה לא EVO וזה לא פורד ST מוחצנת וקרבית גם מבחינת איבזור פנים וגם מבחינת עיצוב חיצוני , וזה לא מגאן RS שישבתי באחת כזאת שהיא פשוט בעמידה נראת כאילו היא על 200.

הגולף R שעולה 255 אלף שקל , שונה מהגולף הרגילה 1.4 שסבתא קנתה מכספי הפנסיה בנורות לד מקדימה , באגזוזים באמצע וזהו.

מבחינה חיצונית שאני קונה אוטו ברבע מיליון שקל אני לעזאזל רוצה רכב שנראה כמו רבע מיליון שקל וזו הנקודה שלי .

והקורבט לא הייתה השוואה ישירה לגולף היא פשוט הייתה להראות לכם מה ניתן לקנות עם 250 אלף שקל זה הכול .

ותן לי את הקורבט הזאת עם 100 אלף קילומטר יד 5 ואני עדיין בעיניים עצומות הייתי הולך עליה ולא על גולף , בחייאת ראבק איך אפשר להשוות בכלל בינהן זה מעליב פשוט .

פורסם

כמו שכתבו פה, כבר מזמן יש GTI פרימיום במחיר הזה וגם אותה קונים כמו שקונים את הגולף R. אני לא מבין מה הבעיה בזה בכלל. אם יש מישהו שאוהב את זה ומוכן להוציא על זה את הסכומים האלה, למי זה כואב?

smallars, מי שמחפש עיצוב, הגולף לא בשבילו בכל מקרה. גם לא ה 1.4.

emotion of motion

פורסם

מסכים איתך לחלוטין , פשוט שקפץ לי הסכום מול הפרצוף זה פשוט גרם לי לצקצק בשיניים דרך אגב מה המחיר שלה סתם לצורך ידע כללי באירופה (זאת אומרת לפני המיסוי בארץ )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...