Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(התייעצות ל)פיג׳ו 206XS

Pro-extreme
שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

די נדלקתי על פיג'ו 206XS מהדגם 3 דלתות ידני מנוע 1600 16V עם סאן רוף פנורמי מהשנים 2001.

ממה צריך להיזהר ? ,מהן התקלות הנפוצות מדגמים 206XS 16V ?

איך הוא בצריכת הדלק בממוצע ?

הטיפולים ואחזקה זולים ?

תודה חג שמח !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור בעלים בעבר של שני 206xs אני יכול להגיד לך בלב שלם שהרכב הוא הכי שווה בקטגוריה שלו לפי דעתי ועשיתי הרבה

השוואות לפני שרכשתי את שניהם.

לגבי בעיות נפוצות ב206 :

1. אטם של בית פילטר שמן , נוזל ממנו שמן צריך להשים לב אליו

2. פלאנץ מים, מכוני בדיקה רבים נוטים להגיד שישנה נזילה של מים בין הבלוק לראש מנוע בגלל קורוזיה בניהם

שלרוב מתבררת כנזילה מהפלאנץ מים עלות תיקון 200 שקל במורשה

3. לבדוק שהשתמשו במי קירור מקוריים הם מעט שמנוניים כמו אטילן גליקול

4. בולמים של הרכב נוזלים מידי פעם ועייפים להשים לב לזה עלות תיקון של זוג בולמים כ1200 שקל מקוריים

5. סאן רוף- לי אישית לא היה אבל לחברים ולמכרים שלי היו וכולם סבלו מבעיות כאלו ואחרות ממנו ממליץ לקחת ללא הסאן רוף

6. תושבות מנוע עליונה ותחתונה להשים לב שלא שמו משהו סיני שיילך לך אחרי כמה חודשים לרוב רכב לא מטופל יהיה עם תושבות קרועות עלות תושבת וכבודה יכולה להיסתכם ב400-300 שקל לתושבת עם עבודה

7. כיסאות קדמיים מנגנון דפוק מסילות של הכיסא הולכות מהר בגלל שנפתח ונסגר הרבה, עלות תיקון מנגנון החל מ450 שקל

סה"כ רכב זול לאחזקה ביטוח זול ישנם חלפים לכל חלקי הרכב לא מקוריים לחסכנים שבנינו, נותנת תמורה מלאה למחיר, כיסאות נוחים בטירוף, אחיזה מדהימה , לוק עדכני מאוד יפה, זריזה מאוד אך יש לציין שההילוכים עד הילוך 3 מאוד קצרים לפעמים מעצבן.

צריכת דלק עם מזגן 12.5-13 ללא מזגן 14-14.5

ביטוח חובה ומקיף לנהג מעל 24 3500 אלף שקל

חג שמח ושנה טובה ומקווה שתמצא כלה שמורה ולא גמורה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חפש שרשור שפתחתי עם רשמים מאחזקה של אחת בתקופה של למעלה משנתיים.

בסך הכל אני מסכים עם רוב מה שכתב אופיר. שים לב שבחלק מהרכבים, במיוחד בשנתונים המתקדמים, יש מחלה של בריחת נוזל קירור מאטם ראש המנוע. לפעמים זה באמת מהפלאנצ' אבל לא תמיד.

במידה והרכב שאתה קונה עם קילומטראז' גבוה (מעל 150 אלף) בדוק היטב את תקינות הסרן האחורי, ששיפוץ שלו לא זול במיוחד. כמו כן, בדוק היטב את מערכת המיזוג והחימום ברכב, שתיקון שלה עלול להיות יקר מאוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תשתדל לכוון לדגמי 2003 שהגיעו עם 4 כריות אוויר ומחשב דרך מפורט.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש 308 1.2, סביבות 100,000 ק"מ, רק עם מנוע גמור, לא סטיישן ולא בצבע אדום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למייטב ידעתי מנוע 1.6 16V 110 כ"ס קיים כבר בשנת מודל 2001. יתכן ובאותה שנה מכרו גם את גירסת 8V, עם 90 כ"ס.

אני חושב, שמערכת חשמל מולטיפלקס קיימת בפיז'ו 206 גם משנת 2001.

שוב, אולי השינוי היה באמצע שנת מודל 2001, כך שיש מכוניות עם המערכת הישנה וגם עם החדשה באותה שנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש גם רכבי 2001 עם מערכת החשמל הישנה. לי היתה כזאת...

נראה לי שב 206xs נכנסה המערכת הזאת רק במהלך מודל 2002. בכל מקרה, ניתן לזהות את המערכות בקלות לפי ידית האיתות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...