Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגיוני שנורת לד תישרף כל כך מהר? טויוטה קורולה 99

אושריקו
שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שמתי כמה לדים מלפני שנה ומשהו בגלל שגם החנייה וגם האור הרגיל באותה עדשה קטנה ועגולה לכן לא משנה כמה לדים תשים, זה לא יצעק כמו בפנסים נפרדים.

בכל מקרה, אחרי שנה וחצי החלפתי את ה6 לדים ושמתי 42 לדים. הרכבתי אתמול ובדיוק יום אחרי,היום, נשרף לי אחד.

למה זה קרה? האם זה יכול להיות שהלד לא עמד בחום בפנים? עד כה היה לי נסיון טוב מאוד עם לדים, אבל אחרי יום אחד?

יש מצב שה42 זה פשוט עומס באיזור שם?

אני מאוד מודה לכם. כשהורכבו הלדים כמובן הם פעלו ישר ולא הייתה בעיה לכן אני מופתע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתיכנון לא מקצועי של המעגל החשמלי שדוחף את הלדים אכן ייתכן שלד יישרף בתוך יום או שעה במיוחד אלה המיוצרים בסין.

יש לך קישור לתאורת הלדים שרכשת ?

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.ebay.com/itm/261074119221?item=261074119221&viewitem=&vxp=mtr

בבקשה, זה מוכר חדש שקניתי הרגע ממנו.

תשמע, אצלי בפנסים מקדימה זה יצא סגול קסנוני מאוד, אני מזהיר אותך שלא תצפה לכחול או ללבן נטו כי זה כנראה משתנה מרוב כמות הלדים. מצד שני זה מאוד חזק ואני יכול לומר לך שזה ייראה מאוד יפה בפנסים כמו של מאזדה 3 וכל האלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנורת הלדים בקישור שצירפת בנוייה מ-42 לדים, על-סמך התמונה כנראה הם מחוברים במקביל עם נגד טורי בודד ולא עם נגד טורי לכול אשכול של לדים וללא שום הגנה בפני ספייקים וקירור נאות.

כול סטייה או הבדל בתכונות החשמליות של הלדים עלול לגרום לפיזור הספק לא שווה בין כול הלדים והלד שעליו נופל ההספק הגבוה ביותר נשרף.

כרגע נשרף רק לד בודד ובעוד מספר ימים או שבועות כנראה יישרפו עוד לדים (תגובת שרשרת).

Chain Engineering :-D

בתיכנון מקצועי של מנורת לדים או תאורת לדים אורך החיים של לד אמור להיות כ-50 אלף שעות.

חום הוא אוייב מספר 1 של לדים !

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ככה,

מסתבר שהמנורת חנייה הלד הזו לא נשרפה, אלא נדלקת לסירוגין.

פעם עובדת כמו השנייה ופעם לא.

עכשיו רציתי לדעת מה זה יכול להיות?שהיא זזה מהמקום?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...