Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זכות קיום בסיסית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשל החיים שעברו עליו עד היום הוא חי בשכירות וכשייגמר הסכום הקטן שהצליח לחסוך הוא ייזרק לרחוב.

מה עושה אדם שהגיע לגיל 60 ואינו מסוגל לעבוד יותר בשל מחלה. אני מדגיש, לא שאינו רוצה לעבוד אלא שאינו מסוגל.

ישנם ארגונים שעוזרים לאנשים כאלה על מנת שלא ישרפו עצמם בהפגנה הקרובה?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מה עושה אדם שהגיע לגיל 60 ואינו מסוגל לעבוד יותר בשל מחלה. אני מדגיש, לא שאינו רוצה לעבוד אלא שאינו מסוגל.

סיטואציה מוכרת ובעייתית ביותר.

על פניו, אמורה להיות לו איזה קיצבת נכות, רק לא רק שהיא לא מכובדת, אלא שגם הועדות הרפואיות המנוולות של הביטוח הלאומי לא נותנות אחוזים כלל אם אתה לא מתיצב חמוש ברופא פרטי, חוות דעת של ממוחה ידוע בתחום ועו"ד ממולח שמתמחה בתחום.

לצערי הרב, אני נחשף יותר ויותר לסיפורים שכאלה, הסוף בד"כ לא מי יודע מה. :-(

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זכות קיום בסיסית לא קיימת במחוזותנו ,

כל האשליה של ביטוח לאומי זו בדיחה אחת גדולה .

לוקחים שאפשר וכשצריך אותם , נו אתם יודעים מה קורה .

עצוב

פורסם

אני מניח שגם אם יקבל קיצבת נכות במקרה הטוב היא תכסה את השכירות (הוא גר באחד המקומות הקשים בארץ).

מה מעבר לזה?

יש מקומות בארץ שנותנים מיטה (מקום לישון בו) לאנשים שאין להם יכולת לפרנס את עצמם?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אם היתה לו קרן פנסיה (וצריכה להיות כי החוק מחייב לבטח בביטוח פנסיוני) אז צריכה להיות לו פנסית נכות בלי קשר לאחוזי הנכות (אובדן כושר עבודה). אם המעסיק לא עשה לו אז לתבוע את המעסיק.

מעבר לזה קצבת נכות והשלמה באמצעות כמה שעות עבודה ביום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בעקבות החלפת עבודות תכופה אני לא חושב שהיה לו ביטוח פנסיוני.

ב- 10 שנים שאני מכיר אותו הוא החליף אין ספור עבודות (לדעתי לפחות 4-5 עבודות כל שנה). הוא טיפוס קפדן מאוד שמתקשה להסתדר עם הישראלי הממוצע אבל הוא עובד חרוץ מאוד והיו לו חודשים שבהם עבד 360 שעות.

fiat x1/9

פורסם

למרות הבקורת על ביטוח לאומי שהועלתה כאן, כדאי לנסות ולו כדי לקבל מידע וקצה חוט. אולי יותר מכך.

בכל ערייה יש עובדים סוציאליים לצורך מידע.

לצורך דומה, ישנם עובדים סוציאליים בבתי חולים' אם מטופל.

אם עולה חדש, אולי מישרד הקליטה או הסוכנות.

ישנן גם קרנות המסייעות על בסיס עדתי.

אם אפשרי, אולי רלוונטי לציין באיזה יישוב או אזור כדי לקבל הפניות ספציפיות יותר.

סיוע משפטי פרו בונו ניתן למיטב זכרוני בחוג הרלוונטי באוניברסיטת תל אביב ואולי מוסדות נוספים.

אם כלו כל הקיצין ניתן לפנות לכלי התקשורת אך זה בעייתי. רבים לא ניחנו ברגישות מספקת בדרך הדיווח.

צר לי שאין בידי מידע מועיל יותר.

פורסם

אני מעדיף שלא להוסיף פרטי זיהוי, גם ככה רשמתי יותר מדי.

אם ישנם עוד רעיונות אשמח לשמוע, תודה לכולם.

fiat x1/9

• תוכן חדש...