Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה שואל על הרמקולים שמוכרים בפומפה ודומיהם ב-500 ש"ח לזוג פולס, אז ביררתי עם מנהל השיווק של מורל בישראל - והוא אישר שלא מדובר ברמקולים מזוייפים.

אבל, אלו רמקולים שמקורם לא ידוע (ולמרות שהוא לא אמר אמר את זה - אני מניח שהוא התכוון לגנובים או משהו בסגנון הזה), ושאין לרמקולים האלו אחריות או שירות מטעם מורל.

אני החלטתי לקנות מחנות נורמאלית ולא להסתבך עם דברים מפוקפקים.

---

אמור לי באיזה רכב אתה נוהג, ואומר לך מיאטה

פורסם
אם אתה שואל על הרמקולים שמוכרים בפומפה ודומיהם ב-500 ש"ח לזוג פולס, אז ביררתי עם מנהל השיווק של מורל בישראל - והוא אישר שלא מדובר ברמקולים מזוייפים.

אבל, אלו רמקולים שמקורם לא ידוע (ולמרות שהוא לא אמר אמר את זה - אני מניח שהוא התכוון לגנובים או משהו בסגנון הזה), ושאין לרמקולים האלו אחריות או שירות מטעם מורל.

אני החלטתי לקנות מחנות נורמאלית ולא להסתבך עם דברים מפוקפקים.

500 שקל זה המחיר של המורל פולס והם מיוצרים בסין(לא מזויפים ולא נעליים)
פורסם

המחיר של המורל פולס, שנמכרים על ידי משווקים מורשים של מורל בארץ (שהיא חברה ישראלית, גם אם הייצור שלה הוא לא בארץ), הוא החל מ-650 ש"ח ועד גם ל-1000 ש"ח.

500 ש"ח זה בהחלט מתחת למחיר המחירון, וכאמור, מורל מסרבת לתת אחריות למי שקונה רמקולים משני האתרים שמוכרים במחיר הזה.

---

פורסם

אני לא מבין מה אתם מדברים...5 קילומטר מהעיר שלי יש מתקין מורשה של מערכות ואזעקות, הוא מוכר מגוון מוצרים רחב ובעל שם טוב באזור(מבחינת מחירים).

מוכר\מתקין עם שם כמו שלו לא יהרוס את שמו עם מוצרים מזויפים.

המחיר של מורל פולס אצלו הינו 500 ש"ח דנדש באריזה!!!

בחור שאני מכיר קנה אותם ממנו, ואף יצא לי לשמוע אותם מותקנים ברכבו...ותאמינו לי הם אחלה!

לדעתי שווים כל שקל, אני אפילו שוקל לקנות אותם לקראת סוף הקיץ.

ג'ניה

:king:

פורסם

תשמע - זה שהוא מתקין "מורשה" של מערכות ואזעקות, לא אומר שהוא משווק מורשה של מורל.

לטענת מנהל השיווק של מורל בארץ, (ואני באמת חושב שהוא יודע על מה הוא מדבר, כי הוא זה שאחראי להפצת הרמקולים של מורל בארץ, ורק הוא אחראי עליהם), 500 ש"ח זה מתחת למחיר שבו הם מוכרים את זה למשווקים שלהם, ולכן אם הוא היה משווק מורשה של מורל, והיה מוכר את זה ללקוחות ב-500 ש"ח, הוא היה מפסיד. לכן, כנראה שגם הוא מוכר רמקולים מאותו סטוק מפוקפק.

וזה שהרמקולים נשמעים "אחלה", זה בטוח, כי כאמור אלו לא רמקולים מזוייפים. אבל הם גם לא לגמרי חוקיים, ואין להם אחריות. ואני אישית לא אוהב לעודד רכישה של מוצרים גנובים.

---

פורסם

אל תחשוב שמורל כאלו צדיקים

אם תיצור קשר ישירות עם אחד ממנהלי השיווק ותבקש לקנות ישירות ממנו הוא יכול לתת מחיר יותר זול מהרבה משווקים מורשים (זה שווה ללקוח, אבל אסור ליצרן/יבואן לעשות)

רמקולים גנובים הם לא יכולים להיות כי זה לא הגיוני שאפשר לגנות כאלו כמויות

לדעתי מורל פשוט מוכרים את הרמקולים בזול וללא אחריות אז זה יוצא משתלם להם (כמו שאמרתי, הם לא כאלו צדיקים)

מה שאמרתי בהתחלה זה לפי נסיון שהיה לי איתם לפני כשנה בקשר לדוטק

והשאר זה לפי השערה שלי...

אבל כמו שאמרתי הסידור הזה יכול להיות דווקא משתלם ללקוח

Scooby WRX

פורסם
תשמע - זה שהוא מתקין "מורשה" של מערכות ואזעקות, לא אומר שהוא משווק מורשה של מורל.

.

אולי לא של מורל...אבל כן של קיקר, ליטנינג אודיו ועוד כמה חברות ממש טובות.

ג'ניה

:king:

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לי הציעו ב 400 שקל ממישהו בתחנה המרכזית, מה אתם אומרים? גנוב \ מזוייף?

הבנאדם אומר שיש אחריות שלו - אם יש בעיה הוא יחליף לי

פורסם
לי הציעו ב 400 שקל ממישהו בתחנה המרכזית, מה אתם אומרים? גנוב \ מזוייף?

הבנאדם אומר שיש אחריות שלו - אם יש בעיה הוא יחליף לי

באמת יש צורך לענות לך על זה?

פורסם

לא הסברתי נכון, זה לא מישהו שסתם מסתובב שם, זו חנות בתחנה הישנה בת"א

דיברתי היום עם סוכן של מורל והוא יכול למכור לי ב 454 ש"ח כך שזה לא רלוונטי.

שאלתי גם לגבי קניה קבוצתית של 10 אנשים זה פחות 38 ש"ח ז"א 416 כולל משלוח אחריות והכל.

יש מעוניינים?

פורסם

זה מתחיל להשמע כמו כתבות ב"תיק דבקה"...

"דיברתי עם גורם בכיר במורל והוא מוכן לעשות לי מחיר של 355 ש"ח לסט בקנייה קבוצתית של 100 איש, יש מעוניינים??"

under construction..

פורסם

בתקופת הלימודים שלי הייתי עובר שם הרבה

המוראל שהם מוכרים - לא מזוייפים, גם לא הסחורה של קיקר, אינפיניטי, אודיובהאן, לאנזר, פיוניר, סוני ועוד כמה חברות

ראיתי שם כמה סאבים מזוייפים, חלקם גם נראו אחרי שיפוץ

אבל רוב הסחורה שלהם שבדקתי היתה גם עם תעודת אחריות של היצרן עצמו ועם החותמת המקורית שלו במקומות שהם אמורים להיות.

אם הסחורה שלהם גנובה או לא... אני לא מאמין שהכל גנוב אבל אני בטוח שיש שם גם הרבה דברים מפוקפקים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...