Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר גיר לסוזוקי איגניס

poratnir
שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם רציתי לשאול לגבי חשיבות פילטר גיר בסוזוקי איגניס 2001 מקורי עולה 320 חליפי 70 האם כדאי להשקיע בחליפי או לקנות מקורי מה ההבדל בינהם איזה חברה חליפית טובה יש?

האם ההחלפה ברכב זה כרוכה בפירוק גיר או שמא היא דבר בסיסי בעת החלפת שמן ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לברר,האם המסנן יושב בתוך הגיר (ואז לא מחליפים אותו,אלא רק שמן),הפרש המחירים אמנם די גבוה אבל צריך לזכור,

שמדובר בטיפול שעושים אחת ל 3-4 שנים.לו היה בידי הדבר,הייתי משקיע במקורי ולו מסיבה פשוטה- תקלה בגיר,שעלולה להיווצר

כתוצאה מהחלפת שמן/מסנן לא מתאימים תעלה אחר כך בקירוב לפי 20 מאשר החיסכון הרגעי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הוא יושב בתוך הקארטר אז הוא בתוך הקארטר.. לא עבודה מסובכת במיוחד אך אם אינך יודע לבצע אותה גש לבעל מיקצוע מתאים. לפילטר הזה אכן יש חשיבות שאותה אתה תראה שיורידו את הישן. ועדיפות לפילטר מקורי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לברר,האם המסנן יושב בתוך הגיר (ואז לא מחליפים אותו,אלא רק שמן)

איפה עוד מסנן של גיר אמור לשבת אם לא בתוך הגיר? לרוב המסנן נימצא בקרטר, כאשר מחליפים שמן גיר, פותחים קרטר ומחליפים את המסנן, ככה זה אפילו לואגיות שהיצרן טוען שהגיר הוא SEALED FOR LIVE.

אני לא רואה סיבה להחליף שמן גיר ללא פילטר ואני תמיד חסיד של החלפת שמן גיר, גם אם יצרן אומר שהשמן לכל החיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה עוד מסנן של גיר אמור לשבת אם לא בתוך הגיר? לרוב המסנן נימצא בקרטר, כאשר מחליפים שמן גיר, פותחים קרטר ומחליפים את המסנן, ככה זה אפילו לואגיות שהיצרן טוען שהגיר הוא SEALED FOR LIVE.

אני לא רואה סיבה להחליף שמן גיר ללא פילטר ואני תמיד חסיד של החלפת שמן גיר, גם אם יצרן אומר שהשמן לכל החיים.

ישנם גירים כמו הסונטה הישנות לדוגמא שהפילטר שמן גיר מוברג מעל הגיר וצורתו דומה אחד לאחד לפילטר שמן מנוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ויש הרבה גירים שהפחלטר "קבור" עמוק בתוך הגיר, וניתן להחליפו רק ע"י פתיחתהגיר לשניים לאחר הסרתו מהרכב כמו ה AL4 והגירים הנעה קידמית של אייסין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה עוד מסנן של גיר אמור לשבת אם לא בתוך הגיר? .

תתפלא לשמוע /לדעת,שביונדאי גטס כמה שהרכב פשוט,פילטר הגיר נמצא בתוך הגיר עצמו (זה לפחות מה שתמיד אמרו במוסך-"רק אם יש בעיה עם הגיר,מפרקים אותו מהרכב פותחים ומחליפים גם את המסנן).וזו רק דוגמא אחת,ספי כתב לך עוד אחת לפחות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השכלתי. רכבים עם מסנן שמן גיר שבעייה לפרק אותו - על מה היצרן חשב לעצמו? גיר SEALED FOR LIVE של ממש?

הרי כתוצאה משחיקה של המצמדים יש שבבים, שבבים האלו נכנסים לפילטר גיר ונימצאים בקרטר. הם בטח לא מוסיפים אורך חיים לגיר וגם שמן טוב ככל שיהיה, מאבד מתכונותיו במשך השנים ורכבים אצלינו לא חיים 3~5 שנים אלא 15 שנה+. מה יקרה לגיר אוטומטי שלא החליפו לו שמן במשך 10 שנים?

אני מתחיל לחשוב שאולי זו אחת הסיבות למה הגיר AL4 לא חיי הרבה זמן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמירה שלך לא נכונה

כמו שאמרו לך יש מסנן פנימי גם בגירים של איזין ואי אפשר להגיד שהגירים האלו לא אמינים ואם כבר ההפך הוא הנכון וזאת למרות שאין גישה להחלפת הפילטר

דבר שני רוב השבבים נתפסים על המגנטים ולא מגיעים כלל לפילטר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דבר שני רוב השבבים נתפסים על המגנטים ולא מגיעים כלל לפילטר

שבבים של מצמדים רטובים הם לא נחושת?

השאלה שלי הייתה לא אמינות אלא אריכות חיים. אשמח לקבל התיחסות לנושא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא, פיבר ומתכת, השבבים לרוב שוקעים בתחתית הגיר או נדבקים למגנטים

בגיר שעובד תקין כמות השבבים קטנה יחסית ולא מהווה בעיה

אמינות מבחינתי בגירים אטומטיים זה אריכות ימים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל מקרה במוסך המורשה, אומרים שבדרך כלל לא מחליפים פילטר גיר, רק אם יש בעיה בגיר,

קניתי שמן של SHELL מה דעתכם עליו?

ומה דעתכם על החלפת הפילטר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4089 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...