Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שגולף "קטנה" מידי עבורך,

הייתי קונה דווקא את ה VR6 ולא את ה V6 הכבדה יותר עם מערכת ההנעה של 4 גלגלים.

פוטנציאל שיפורים אדיר יש לרכב הזה ואתה יכול להגיע הרבה מעל 600 כ"ס אפילו.

גם בארץ יש כמה יצורים כאלה מעל 500 כ"ס.

תמצא אחת שנת 98 מהשנתון האחרון, ותשפר או אפילו תחליף למנוע משופר שאפשר למצוא ותקבל מכונת זינוק מפלצתית.

קובי

:-)

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חבל שגולף "קטנה" מידי עבורך,

הייתי קונה דווקא את ה VR6 ולא את ה V6 הכבדה יותר עם מערכת ההנעה של 4 גלגלים.

פוטנציאל שיפורים אדיר יש לרכב הזה ואתה יכול להגיע הרבה מעל 600 כ"ס אפילו.

גם בארץ יש כמה יצורים כאלה מעל 500 כ"ס.

תמצא אחת שנת 98 מהשנתון האחרון, ותשפר או אפילו תחליף למנוע משופר שאפשר למצוא ותקבל מכונת זינוק מפלצתית.

הבחור ביקש 4X4 או הנעה אחורית ה VR6 היא הנעה קדמית.

פורסם

שלא לדבר על זה שגולף הנעה קדמית עם 600 כ"ס אמיתיים זה לא אוטו, זה מיני-מחפרון! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שלא לדבר על זה שגולף הנעה קדמית עם 600 כ"ס אמיתיים זה לא אוטו, זה מיני-מחפרון! :lol:

מחפרון חייתי LOL

הנה אחת עם 580 כ"ס

תיראה את האבק שמשאירה לSTI

וגם אצלנו נעות בכביש כמה

קובי

:-)

פורסם

את האמת אין לי מושג איך אפשר לשפר רכב ב50 אש״ח ל600 כוח בסכום כזה. שזה המון כוח.

אני עוד מעט מתחיל פרויקט על 106 ראלי דור ראשון וכולה בשביל לעלות אותה להספק של 130 מוערך, אני יהיה מושקע בערך 20 אש״ח שזה כולל בולמים קפיצים קאמשפטים ועוד כול מיני חמוצים.

בשביל להגיע לרמה של 600 סוסים שאפשר לשלוט עליהם ולא כול שני וחמישי לכוון או לחלופין לתקן כול הזמן חלקים שנשברו.

עדיף לך לקנות לך רכב חזק ישן עם מחירון יחסית נמוך ליישר איתו קו ולהשתולל כמה שרוצים בשיפורים.

למשל כמו מה ששאר חברי הפורום הציעו לך.

מצטער עם מה שרשמתי לא קריא כול כך נכתב מהמכשיר הסלולרי.

פורסם

ביקשת קיבלת...

והכל על מוכן:

http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=2464576&Code=bd29316f2fa443f57340289db01b50ca

אודי S3 (קווטרו) ידנית עם 650 כח סוס (לפחות ככה כתוב) 150K (בטוח שהוא גמיש במחיר כי הרכב יד שלישית) ולא זאת לא גרסאת ה-MTM היחידה בארץ (היא קצת דומה לה).

לא צריך קשרים ולא בטיח צריך שק של מזומנים...

Detailer.gif
פורסם
את האמת אין לי מושג איך אפשר לשפר רכב ב50 אש״ח ל600 כוח בסכום כזה. שזה המון כוח.

אני עוד מעט מתחיל פרויקט על 106 ראלי דור ראשון וכולה בשביל לעלות אותה להספק של 130 מוערך, אני יהיה מושקע בערך 20 אש״ח שזה כולל בולמים קפיצים קאמשפטים ועוד כול מיני חמוצים.

.

זה כי מראש מדובר בפלטפורמה שמאוד קשה להפיק ממנה הרבה בלי שיפורים מהותיים בתא המנוע.

אל תצפה ממנוע שמגרד את ה-100 כ״ס מלמטה להיהפך למפלצת בקלות, בטח לא ברכב כזה שמראש לא נועד לכך.

לעומת זאת אם תקח רכב עם מנוע בריא מבחינת נפח והספק מקוריים- הוא כמובן יהיה קל יותר לשיפור ובסכום נמוך יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לדעתי הבחור יודע מראש מה הוא רוצה לקנות.

אבל אינו צאלה שתממצים, הוא יותר מאלה שאומרים לסדנא מה הם רוצים ומשלמים מה שאומרים להם, לטוב ולרע.

על כן איני מביןבמיוחד מדוע הוא פשוט לא הגדיר איזה רכב הוא רוצה ואנחנו לא רשמנו לו האם כדי או לא.

פורסם

אני נהגתי פעם על רכב עם 660 כ"ס

זה כיף, אין ספק,

אבל לא נראה לי שהאשכל הזה אמין, מכיוון שלא נראה לי שזאת פרוצדורה כזאת פשוטה לשלוח רכב לגרמניה,

לשפר אותו, ולהחזיר אותו לארץ בלי בדיקה פולשנית של הגניקולוגים ממשרד התחבורע, עזבו רגע את העלויות,

הרי ידוע שכל מה שנכנס לארץ נבדק ב7 עינים זדוניות, איך הוא בדיוק מתכנן לאשר את זה?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

עדן אני יודע שמדובר בפלטפורמה שלא נועדה לזה הרכב בנוי נטו להתנהגות בשבילי ההשקעה על ה20 אלף 80 אחוז מההשקעה זה רק על שיפורי התנהגות וכדומה .

רציתי לתת את זה כדוגמה שבשביל רכב עם 600 סוסים צריך להשקיע הרבה מאוד שיהיה אפשר לשלוט ברכב.

זה לא רק מנוע וגמרנו יש הרבה מעבר לזה .

זאת הייתה כוונתי .

פורסם

לאון 4 תפורה על הפרויקט הזה, גם 4X4 וגם שוק שיפורים ענק שלא צריך לחפש בנרות.

אם הייתי בקטע של דראג זה ללא ספק הדגם שהייתי בוחר (או ליתר דיוק נשאר איתו :) ).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
לאון 4 תפורה על הפרויקט הזה, גם 4X4 וגם שוק שיפורים ענק שלא צריך לחפש בנרות.

אם הייתי בקטע של דראג זה ללא ספק הדגם שהייתי בוחר (או ליתר דיוק נשאר איתו :) ).

ה-4x4 בליאון לא בדיוק להיט.....
:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

עם שינוי קטן במחשב ההאלדקס הוא מתאים בדיוק למטרת פותח השירוש (חבר פורום עשה את השינוי בזמנו).

אשמח שתסביר לי מדוע הוא לא להיט לנהג הממהר כמוני.

פרט להוצאה על טיפול פעם במיליון שנה אני יכול להעיד שלאון 4 מתנהגת טוב יותר מהלאון הרגילה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...