Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני רוכש כעת סיאט איביזה שנת 2000,

והבעיה היחידה עם הרכב הוא מערכת הסאונד, לא הייתי אומר שאני אודיופיל אבל עדיין אני אחד שאוהב

סאונד נקי, חזק ואיכותי.

אני מעוניין במערכת סאונד כוללת (מגבר, רמקולים וסאב)

אז נגיד שאני מתחיל מאפס, מה אני צריך לקנות בדיוק ומה טווח המחירים (אני מדבר על משהו של מקסימום 2500-3000 ש"ח)

הכי חשוב זה שתהיה יציאת AUX (למרות שהבנתי שזה דבר די סטנדרטי במערכות מודרניות) וכמו כן הייתי מעדיף סאבוופר וכל מה שכלול אבל לא דבר שייקח לי את כל הבגאז',

תודה מראש!

פורסם

בגדול אתה בכיוון הנכון (קומפוננט מגבר וסאב) רק השאלה היא האם אתה מוכן לקחת רכיבים מיד 2 (מומלץ מאד, ככה תוכל לקחת רכיבים ברמה גבוהה יותר באותה ההשקעה)

אל תשכח שלאחר קניית הרכיבים יש להוסיף

1.חיווט שעולה באזור ה 250 שקלים

2.התקנה בסיסית עולה גם באזור ה 250-300 , או שתתקין לבד

אני מבין שאתה רוצה להחליף גם HU , שים לב שאתה בוחר אחד שיהיה בעל יציאות RCA למגבר (לפחות 2 ), ובעל יכולת לבצע חיתוך תדרים (HPF/LPF).

מגבר מיד 2 , לדעתי תקח משהו באזור ה 800 שקל ,ארבעה ערוצים של חברה מוכרת ,(אל תתפתה לקחת מגבר סיני ב 450 שקל)

סאב גם כן מיד 2 , 600

קומפוננט - חדש/משומש במצב טוב 800 שקל- פה אפשר ללכת על המורל דוטק (חדש) , אבל עדיף לשמוע את הסט מותקן אצל מישהו קודם, יש אנשים שמתחברים יותר לסטים מחברות אחרות.

HU - משהו שיספק אותך זה באזור ה 600 שקל (אלא אם אתה רוצה עוד פיצרים במכשיר , אבל אל תלך על פחות מקלאריון CZ200A או PIONEER 3250 , ד"א יציאת AUX פחות מומלצת , ועדיף לשמוע דרך USB

בדגול יש כאן חריגה קטנה מהתקציב , אבל הנאה מובטחת , ולא חייב לעשות הכל במכה אחת.

SCANSPEAK

פורסם

קודם כל מצטער על שגיאת הכתיב בכותרת הנושא רק עכשיו שמתי לב :?

דבר שני כנראה שבאמת בתור צעד ראשון אני אתמקד במגבר + קומפוננט ולא בסאב וכך אחסוך כמה שקלים,

עוד שאלה, ההבדל בין AUX לUSB הוא גדול? (ואם כן זה רק באיכות? ומה לגבי בלוטות'?)

ושמעתי שמערכות עם USB עובדות טוב רק עם iPhone (לי יש גלקסי 2) אני חופר בעניין הזה כי אני חושב ש90% מהזמן אני אשמע מוזיקה דרך הפלאפון שמאחסן בעצם כל שיר שאני חושב עליו + יוטיוב ..

פורסם

אני שומע רק דרך האייפון,

דרך aux יש ירידה באיכות , ופחות דרך ה USB , אם אתה רוצה מקסימום איכות זה רק עם דיסקים.

אבל השד לא נורא כ״כ, אני משתמש באייפון למרות שיש ירידה באיכות , אבל זה לא קיצוני , אומרים שהירידה הכי גדולה באיכות היא עם Bluetooth

SCANSPEAK

• תוכן חדש...