Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי וגם חיפשתי פה בפורום והבנתי שצריך להטעין אותו... קיבלתי איתו נגד אבל ראיתי שאפשר להטעין אותו עם מנורה,

או שזה לא משנה ואפשר להטעין אותו עם הקבל ולבדוק מתי הוא ניטען עם רב מודד?

ועוד שאלה אם אפשר להעביר כבל (-) אחרי הקבל ל (-) של המגבר או שעדיף בניפרד לשילדה? (אם זה ממש קריטי שהכבל יהיה דק יותר כאילו מורכב לי 4 גיד ואני יסים מהקבל 8 גיד)

פורסם

עד כמה שאני זוכר :)

יהיה לך יותר נוח עם מנורה, כשהקבל יטען המנורה תכבה, למרות שגם עם נגד זה לא אמור לקחת יותר מכמה שניות ( אי אפשר לטעון יותר מידי - אין מה לדאוג)

אפשר לחבר למינוס של המגבר, להשתדל שיהיו חוטים קצרים ככל האפשר

בקשר לכבל לא זוכר את העובי המומלץ ( 0 גייג׳ ?) עדיף שיהיה עבה יותר מהמתח הזנה

פורסם
הנגד צריך להיות מחובר תמיד או שרק לטעינה הראשונה?

אני חושב שתמיד שיהיה לקבל לאן להתפרק אבל חכה לתשובה יותר בטוחה.

פורסם

לא, הנגד רק לפעם הראשונה.

אחכ המגבר הוא ה ״נגד״ כולה מחברים קבל במקביל למגבר, תוריד מהלחץ...

זה מצבר קטן ואישי למגבר זה הכל.

פורסם

קבל זה קבל, זה לא מצבר.

ובדרך כלל הוא עושה יותר נזק מאשר שהוא מועיל.

לפותח השרשור, לצורך מה אתה מתקין קבל?

פורסם

את עניין האורות צריך לפתור בדרך אחרת ולא בהרכבת קבל. הוא לא פותר את הבעייה,אלה מחליק את הבהוב אורות.

למרות שאין דעה חד משמעים לגבי קבל גם לא בפורום וגם באולם, זה מתחלק. אני את שלי פירקתי וזרקתי. לא רואה בו צורך

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

חיברתי אותו בידיוק בגלל הסיבה שדיברתם עליה זה האורות.

כי הם היבבו ממש חזק שאפילו התחילו להבב לי חזרה ברמזור ממול... וזה כן עוזר לא רק שהאורות מהבבים פחות אלה גם האיכות של הבאסים קצת השתפרה לא ברמה דרסתית אלה ממש בקטנה שיש הרבה באסים רצופים אז הם לא נישמעים קטועים.(לפחות לאוזן שלי)

• תוכן חדש...