Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשבוע שעבר האלפא הנחמדה שלי התחילה לרעוד במהירות של בערך 90 קמ"ש, רעידה שהולכת ומתגברת עם המהירות עד שהופכת להיות לא נעימה.

הסיבה היחידה שאני יכול לקשור לענין היא חבטה שחטפתי כשעברתי על בליטה בכביש בשיפוצים שנוצרה עקב גירוד סביב פתח ביוב תוך השארת מדרגה די גדולה.

כמה שאלות בנושא לפני שאני פונה למוסך:

האם רעידה כזו יכולה לנבוע מאותו מקרה?

אם כן, מה הנזק שיכול היה להגרם?

הרכב באחריות, האם יש סכוי שיתקנו לי נזק תחת אחריות?

האם יש סכוי לקבל פיצוי מהאחראי לכביש?

פורסם

בהחלט יכול להיות קשור לאותו מקרה.

הייתי מתחיל מבדיקת הציריה.

בכל מקרה גש למוסך.

מבחינת הפיצוי אז אחרי התיקון תקח קבלות על התיקון כולל צילום של המקום בכביש (ממליץ לצלם כמה שיותר מהר לפני שיתקנו, מנסיון) וחוות דעת של המוסכניק שהנזק נגרם כתוצאה מאותה פגיעה ועם כל זה תפנה לגורם האחראי על אותו קטע כביש.

בהצלחה.

פורסם

זה כמובן קשור למכה.

זה יכול להיות מדבר פשוט כמו איזון צמיג עד נזק למתלה.

הנזק מן הסתם לא מכוסה באחריות.

כמו שכתבו, תתעד מהר לפני שיסיימו את התיקון כדי שיהיה לך טיעון טוב אם תאלץ לתבוע.

פורסם

הבעיה נפתרה.

התקשרתי לשירות הלקוחות. הגיע בחור עם רכב חליפי ולקח את שלי.

תוך כמה שעות התקשרו ומסרו שהבעיה היתה קטנה משחשבו, אין נזקים למתלה והטיפול הסתכם באיזון גלגלים שגם לא גבו לי עליו כסף.

האלפא שוב נוסעת חלק ואני שוב מרוצה.

• תוכן חדש...