Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים למה אתם מתפלאים ? מספיק להסתכל שמאלה וימינה בכביש כדי להבין עם איזה חלאות יש לנו עסק.

להלן מספר דוגמאות:

* אני יושב בתחנת אוטובוס בקיץ ומחכה עם הבת שלי שהאוטובוס יאסוף אותה לקייטנה, מרחוק רואה גולף נוסעת על 20 קמ"ש בכביש ריק עם שני מסלולים לכל כיוון, הגולף מתקרבת, ועל יד ההגה נהגת ששותה כוס קפה (פשוטו כמשמעו, עם הפנים לכיוון תקרת הרכב) וממשיכה לזחול.

* נסיעה יומיומית על כביש 5, ותמיד הדביל התורן שנוסע 80 - 70 בשמאל או באמצע ולא זז. גם לא כשאתה מבקש ממש יפה ולא נדבק לו לתחת. הגדילה לעשות חוצפנית קטנה שבשום אופן לא פינתה את המסלול ואפילו האטה כדי לעצבן אותי יותר.

* יוצא מהחניה של ביה"ס אחרי שאני מקפיד שהבת שלי תרד בחניה כדי לא להפריע לתנועה, חוזר מהחניה לכביש ומגיע לצומת שקרובה לשער ביה"ס. איזה מטומטמת החליטה שאמצע הצומת זה מקום מעולה לעצור בו להוריד את הילדים. היא הייתה כל כך מרוכזת באייפון שלה וכמעט דרסה את הבת שלה שבדיוק חצתה את הכביש שתי שניות אחרי שירדה מהרכב.

* כל אותם נבלות שחונים לך עם שני גלגלים על המדרכה או באדום לבן בצומת ליד הבית כי זה קרוב לכניסה, מה זה משנה אם 50 מטר במורד הרחוב יש חניה כמו זבל? הוא יחנה קרוב ישים זXן על כולם ויחסום את שדה הראיה.

* מתקרב עם הרכב לכיכר, ומשמאל האידיוט התורן על 70 קמ"ש בשכונה (רחוק 20 - 30 מטרים מהכיכר) דוהר לכיוון שלי.

ברור לי שאם אני נכנס לפניו לכיכר הזכות היא שלי ואני כבר שליש רכב בפנים אבל נאלץ לתת ברקס, כי לא ממש יעזור לי אם הזכות הייתה שלי אבל כל הדלת של הנהג תתרסק כי אין סיכוי בעולם שהוא יבלום בזמן.

* זוחל ברחוב חד סיטרי צפוף בשכונה, שומר על מרחק של מטר וחצי - שניים מהנהג שלפני שמחליט פתאום לעצור ולנסוע אחורה כי הוא ראה בזווית העין שהייתה חניה פנויה שהוא פספס. לא עוזרות הצפירות שלי, הוא ממשיך לנסוע עד שהוא נעצר ברכב שלי, ואומר "מה אתה רוצה? רק פח, קח כסף לך תתקן ... " , אז לזכותו יאמר שהוא הציע כסף מראש (אפילו לא לקחתי מרוב שהוריד במוח שרף לי מהעצבים ) אבל זה פחות או יותר היחס של אנשים אחד לשני ולרכוש של השני. רק פח ...

ויש עוד שלל דוגמאות שאני ויתר הגולשים בפורום יכולים למלא בהם עמודים שלמים, טוב שיש את הדף הזה לשחרר קיטור.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני מת על האנשים שאומרים "רק זה פח"

בשמחה הייתי לוקח את עגלת הסופר מההודעה הראשונה, מחנה להם אותה בתוך השמשה הקדמית, ואז אומר "זה רק זכוכית" :lol:

V5

פורסם

אני מהזן שמתעצבן, מרתיח אותי הזלזול הזה ברכוש של אחרים זה פשוט מטורף.

אני את הרכב שלי כבר לא מחנה בחניון של הסופר, ממול יש כמה בניינים ויש להם חניון ענקי, אני חונה שם. אני מעדיף לחצות את הכביש עם העגלה ולהשיב אותה אחר כך לסופר ושהרכב שלי לא יהפוך למשענת עגלות, מעצור דלתות, ומטרה לכל מי שמתעצל להסתכל במראות או לעשות עוד טיפונת רוורס כדי לא לשפשף לי את הפגוש.

לפני שבועיים בקניון בעפולה חניתי בחניה הכי מבודדת ורחוקה שאפשר ובכל זאת קיבלתי שפשוף בפגוש האחורי, אני פשוט חוטף עצבים בכל פעם שאני יוצא מהאוטו ונתקל בזה.

פורסם

אם הייתם רואים איך הרכב שלו נראה, הייתם מבינים שגם 10 עגלות סופר לא יזיזו לו.

רכב חבוט שרוט, מטונף כאילו עכשיו יצא מהשטח. כנראה שאנחנו במיעוט. לא כל אחד מלקק את הרכב עם הלשון כדי שלא יהיו שריטות מהמכונה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

יש הרבה חארות אבל אף אחד עוד לא חינך מישהו בצעקות צפירות וקללות

הרבה פעמים קצת סבלנות ומוכנות לצאת "פרייר" (כלומר להמתין עוד 3-5 שניות) היה מונע את כל הברדק.

פורסם

צעקות וקללות אולי לא יגרמו למישהו לגלות אכפתיות כלפי הזולת אבל הם יגרמו לו לחשוב הם להיזר להבא שלא לספוג שוב. באותה מידה שמערכת הענישה לא גורמת לאנשים חסרי מצפון לפתח מוסר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לי ממש יש פתיל קצר בעניינים מהסוג הזה. אני לא מוכן שאפילו ישענו לי על האוטו (שלא נדבר עם עם ג׳ינס כן?!).

פשוט הישראלי המכוער... חוסר אכפתיות..

פורסם

הכי מעצבן זה כשבאים ורואים שריטה או שיפשוף ולא יודעים מי עשה את זה,לכן אין על מי להתעצבן,הנה הבוקר למשל חניתי בנהריה בחניה ליד ישיבה,חנייה גדולה וריקה שכניראה מיועדת גם למשאיות,בערב אני חוזר לרכב,ומה אני רואה? שריטה על הדלת האחרוית באורך 3 סנטימר :evil: .

את האמת? כבר לא ממש התעצבנתי,אין מה לעשות,וגם אין על מי להתעצבן,אז לקחתי משחה לטישטוש שריטות שעשתה עבודה טובה וזהו.

לפעמים אני כול כך מתגעגע לדובלו,שם בכלל לא התסכלתי על שריטה או שיפשוף,כי גם ככה פה הייתה שריטה,שם איזה שיפשוף,תיקון צבע..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איבדתם פרופורציות. אז הגברת שמה את העגלה ליד הרכב. אפשר לחשוב....

איש הקנוורת' - אתה שומע את עצמך? התחשק לך להרוג מישהו בשביל שטות שכזו. לא הגזמת??!!

תנשמו עמוק ותמשיכו הלאה.

לא לא הגזמתי, קוואליר קופה אדומה חלקה ונוצצת לא צריכה להיות משענת לעגלות סוררות,

וזאת רק מחשבה שעברה לי בראש, לא דרכתי את הנשק, אפילו לא הושטתי יד למחסנית,

היא לא שווה את זה! נקודה!

גם אני מאמין בזה, אבל הפוך. צריך להיות כמו מראה - היחס שאתה מקבל זה מה שאתה נותן. נתקלת במישהו שלא אכפת לו יותר מדי מהרכוש שלך? תחזיר לו באותו מטבע (כמובן בגבול הטעם הטוב ולא בצורה שגובלת בפלילים כמו דריכת M16).

ראה מה הגבתי לבחור מעליך,

לא מפריע לך שמזלזלים בך ככה?!?!?!

אם ישתינו עליך גם תנסה לקחת אויר בין הטיפות???

יש אנשים שחושבים שרכב זה פח, מנוע וגלגלים, מה תעשה? תן להם תרופות פסיכיאטריות?

כל אחד והראיה שלו והנקודה שבה הוא מסתכל על דברים,

המקרה הרתיח אותי אני חייב לציין...

פעם הבאה פשוט לצלם :smile:. תמונה אחת שווה אלף מילים.

אתה לא מאמין איך הדם עולה למוח כשאתה רואה את זה בחי,

ואז לא היו טלפונים עם מצלמות, לפחות לא לרוב,

אם הייתם רואים איך הרכב שלו נראה, הייתם מבינים שגם 10 עגלות סופר לא יזיזו לו.

רכב חבוט שרוט, מטונף כאילו עכשיו יצא מהשטח. כנראה שאנחנו במיעוט. לא כל אחד מלקק את הרכב עם הלשון כדי שלא יהיו שריטות מהמכונה.

עכשיו שאני על רכב שטח חבוט אין לי בעיה שישעינו כל עוד שזה לא על הניקלים, כי גם ככה הרכב נשרט מענפים

בשטח וכ'ו, הרכב שיש לי היום הוא רכב "מלחמתי" אבל כשזה קורה על הקוואליר היפהייפיה שלך אתה מקבל מחלת עצבים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

יש אנשים שחושבים שרכב זה פח, מנוע וגלגלים, מה תעשה? תן להם תרופות פסיכיאטריות?

כל אחד והראיה שלו והנקודה שבה הוא מסתכל על דברים,

נגעת, בעקיפין, במהות העניין.

חובב רכב אינו מבקש מן ההמון לסגל לעצמו את תפיסתו בנוגע לכלי רכב באשר הם. הוא מבקש דבר פשוט: כבוד לרכושו.

רכושו של האחר הוא שלו ולא שלי, שלך או של פלוני. אין זה משנה אם האחר סוגד לרכוש, מתייחס אליו בזלזול או סתם בשוויון נפש - זוהי זכותו לעשות בו כרצונו, כל עוד הוא לא פוגע בסביבתו.

כאשר הסביבה פוגעת במתכוון, מתוך רשלנות או חוסר אכפתיות ברכושו של אדם, זו התנהגות בזויה ובלתי מקובלת לחלוטין. במדינת ישראל (כאמירה שאינה מכלילה כל פרט ופרט אלא מתייחסת אל האדם הממוצע), טרם הפנימו זאת כראוי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
איבדתם פרופורציות. אז הגברת שמה את העגלה ליד הרכב. אפשר לחשוב....

איש הקנוורת' - אתה שומע את עצמך? התחשק לך להרוג מישהו בשביל שטות שכזו. לא הגזמת??!!

תנשמו עמוק ותמשיכו הלאה.

יש הבדל בין "ליד הרכב" לבין "על הרכב"

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אתם שוכחים תופעה לא פחות בעייתית.

אני גר ברחוב שהוא בשיפוע.

3 פעמים בשבוע מגיעה(איך לא) משאית זבל.

מעבר לשעה הלא הגיונית שהיא מגיעה ולצפירות האינסופיות של העומדים מאחור בפקק(כן...זה יעזור :roll: )החברה האלה צריכים להוציא את עגלות הזבל,לרוקן אותם בשיא המהירות ולהעמיד אותם חזרה בצד הכביש.אממה-רחוב בשיפוע,כתבתי? ועל כן,אין מעצור עגלת אשפה טוב יותר מחזיתו של רכב כזה או אחר.גם אם לעתים רואים איזה פועל נחמד שמשתדל לעצור את העגלה אתם יכולים לדמיין לבד שברגע שהוא עלה על המשאית ונסע קדימה העגלה מקבלת כוחות קסם ומתחילה לנוע בכוחות עצמה אל עבר הרכב הראשון שיעצור אותה.

נ.ב-קורה הרבה פעמים שעגלה עומדת לה בצמוד לרכב ומגיע איזה "חוכם" ומחנה לפניה וממש גורם לעגלת אשפה "להחנות" בין שני רכבים..:lol:

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...