Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה לא משער כמה עגלות מונחות על הרכב שלך, ועל רכבים של נהגים אחרים,

בזמן שעורכים קניות.

פשוט לקוחות לוקחים אותם לסופר במקום להוציא עגלה עם מטבע.

ל'

משום מה כל העגלות בסופרים משוחררות אחת מהשניה. כבר אין צורך בפטנט הזה.

אני לא זוכר מתי בשנתיים האחרונות נאלצתי להפקיד מטבע לערבון בשביל להשתמש בעגלה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התנהגות ברברית וחסרת תרבות, שאין הרבה מה לעשות איתה, כי לאנשים פה אין סנטימנטים לרכוש של אחרים, אז למי אכפת שתהיה לך שריטה על הרכב או אפילו דפיקה קטנה בגלל שהעיף על הרכב שלך עגלה?

בגלל זה אני משתדל לחנות רחוק, או לחנות ככה שרק מצד אחד יכולים לדפוק אותי וכל מיני כאלה. (יש בבאר שבע אפילו מקומות שאפשר לחנות במרכזים מסחריים לבד! זה גאוני! הלוואי שכל המקומות היו ככה!) :x

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בארץ הכי טוב לנקוט בגישה: אין תרבות, אין ציפיות.

אני תמיד עושה מאמץ לחנות במקומות רחוקים שהברברי הממוצע יתעצל להגיע אליהם. זה לא 100 אחוז, אבל זה המירב שאני יכול לעשות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
חבר קנה פורד פוקוס, ומאז כל רכב שני זה פוקוס, לפני זה הייתי רואה אחת בשבוע.

אשתי נכנסה להריון, ומאז כל אישה שנייה ברחוב היא בהריון.

אני מקווה שהבנת את הנקודה, אני מניח שזו תגובה כלשהיא של המוח האנושי, אנחנו שמים הרבה יותר לב למה שנוגע לנו בתקופה האחרונה של חיינו, אין לי מושג איך התופעה נקראית או האם יש הסבר לה, אבל היא קיימת, לפחות אצלי.

הבנתי וכנראה שאתה צודק , פשוט נהיתי יותר רגיש לעניין

פורסם

לי היה משהו יותר נורא עם עגלת סופר.

אבא נתן לילד שלו להחזיק עגלה ששוקלת פי 3 יותר ממנו.

וכמובן הילד דחף את העגלה עלה על הגלגלים האחוריים אבל לא יכול היה לעצור...

הרכב שלי עצר אותו ואפילו הפס פלסטיק שתוכנן לעצור עגלות סופר ישראליות נשבר וכל הפח בדלת נכנס פנימה.

סיאט איביזה FR.

חשוב לציין שאת הבן-אדם ראיתי בסרט וידאו בחניה של הסופר.

פרטים הוא לא השאיר.

פורסם

כתבתי את זה לא מזמן אבל בכל זאת, כיף להזכר.:evil:

אני בדיוק יורד לחניה של הרכב ומרחוק קולט איזה ערס מסריח פשוט מעיף עגלה על הרכב שלי.

הבן זנונים פשוט התעצל לחזור עם העגלה חזרה למתקן אז הוא פשוט עשה מה שהכי קל - העיף אותה בכל הכח לכוון של המתקן.

נתתי צרחה ורצתי לכוון שלו אבל הוא נתן גז ונעלם.

הנזק לאוטו (שהיה בן יום אחד בלבד) - דלת אחורית מכופפת ופגוש אחורי סרוט כולו.

אז אני מסכים שצריך לקחת דברים בפרופורציות, אבל השאלה היא איזה דברים.

נבלה כזה, אין לי מושג מה היה קורה לשנינו אם הייתי מצליח לשים עליו יד.

לפעמים אתה אשכרה מרגיש איך נקרע לך איזה פתיל במוח, ממש שומע את הפיוז נופל, ולא יעזור כלום.

פורסם
כתבתי את זה לא מזמן אבל בכל זאת, כיף להזכר.:evil:

אני בדיוק יורד לחניה של הרכב ומרחוק קולט איזה ערס מסריח פשוט מעיף עגלה על הרכב שלי.

הבן זנונים פשוט התעצל לחזור עם העגלה חזרה למתקן אז הוא פשוט עשה מה שהכי קל - העיף אותה בכל הכח לכוון של המתקן.

נתתי צרחה ורצתי לכוון שלו אבל הוא נתן גז ונעלם.

הנזק לאוטו (שהיה בן יום אחד בלבד) - דלת אחורית מכופפת ופגוש אחורי סרוט כולו.

אז אני מסכים שצריך לקחת דברים בפרופורציות, אבל השאלה היא איזה דברים.

נבלה כזה, אין לי מושג מה היה קורה לשנינו אם הייתי מצליח לשים עליו יד.

לפעמים אתה אשכרה מרגיש איך נקרע לך איזה פתיל במוח, ממש שומע את הפיוז נופל, ולא יעזור כלום.

יש מצב אנחנו קרובי משפחה ! :lol: אני מזדהה אם תחושותך לחלוטין.

היה לי גם קטע דומה ולדעתי כתבתי עליו בפורום, אבל בשונה ממך המקרה שלי הסתיים דווקא מצחיק.

הייתה איזה גברת קלת דעת על עקבים ששיגרה את העגלה . אבל בגלל שהחניון היה משופע, העגלה חזרה לה והשאירה סימן יפה בדלת של רכבה.

שמעתי מישיהו אמר קארמה ? :wink:

זמין 8)

פורסם

כנראה זה המגיב שמעליי שסיפר סיפור שכל פעם שאני רואה עגלת סופר אני נזכר בו. שילחו לו עגלה לעבר הרכב אז הוא שלח אותה חזרה לעבר רכבה/ו של השולח/ת ואמר ״עדיף שלך מאשר שלי״

יש לי נטיה להחזיר במצבים כאלה. עםכל הכבוד ל״זה כולה פח״ זו בדיוק הגיש שנוקטים אלו שמזלזלים ברכב. הגישה שאני מתכוון לנקוט היא הגישה שכתב פה אחד המגיבים ״נמאס לי ליפול בפח של זורקי הזין במדינה הזאת״

מי שמזלזל לי ברכב, יזכה לזלזול חזרה, בתוספת עמלות וריבית

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
יוצא מהסופרמרקט,מתקרב לאוטו ורואה גברת עם עגלה ריקה פשוט מחנה את העגלה הריקה שלה על הדלת של האוטו שלי:mad2:

בכוונה גמורה,ללא שום היסוס,פשוט שמה את העגלה על הדלת.

צרחתי עליה "תעצרי-מה את עושה ???" והיא ,תוך כדי שהיא מסתכלת בזלזול מי מפריע לה,קופצת אחורה ואומרת לי : מה אתה רוצה?...

אני ממשיך (בצעקות) : אני רוצה שלא תחני את העגלה שלך על האוטו שלי,זה מה שאני רוצה,מה עלה בכלל בדעתך שזה קיר?

והיא עונה : לא רציתי שהעגלה תדרדר עלי...

אני פשוט בהלם.

נ.ב

אין נזק,העגלה נעצרה על פס החיכוך מהפלסטיק (שתוכן כנראה בדיוק לגובה עגלות הסופר הישראליות).

דווקא הגברת הזו היא הזן הטוב.

הלוואי וכולם היו נוהגים כמוה ומניחים את העגלה על פס הקישוט של הרכב שלכם. זה אומר שאכפת לה.

כי אתם יודעים מה האלטרנטיבה? להשאיר את העגלה עומדת באמצע ואז היא פשוט תתדרדר מעצמה ותפגע בעוצמה ברכב שלך.

אלו האנשים שמרגיזים אותי. אנשים שאין בהם טיפה חשיבה על הזולת. כי זה יכול לגרום נזק. עגלה שמונחת על הפגוש או פס הקישוט שלי, ממש לא מפריעה לי.

פורסם
תופעה מגעילה, פעם אחת איזה דביל גם עשה לי את זה,

בוא נגיד שאחרי שראיתי שאין עם מי לדבר, זה נגמר עם מפתח וונטילים ו4 וונטילים מפוזרים על בשיחים,

פעם אחרת שהייתי במילואים בצפון, הלכתי לקנות כמה פיצוחים ושתיה לחבר'ה, היה אז משחק

של מכבי ת"א באירופה, אני יוצא מהסופר עם הפיצוחים, השתיה, והחטיפים, אני רואה

שוטרת תימניה גמדה ורשעית במדים שבאה עם שני ילדיה, שמה לי את העגלה על הקוואליר

שהייתה לי בזמנו, בעוד היא פורקת טון מצרכים לתוך הרכב שלה, העגלה שלה מושענת על הרכב שלי,

אמרתי לה בטון תקיף: "גברת, תזיזי בבקשה את העגלה"

היא בתגובה ענתה לי "אני לא מזיזה שום עגלה, ועוד מילה אחת אני אדאג שתישפט על תקיפת שוטר"

אני עניתי: "תקפתי אותך?"

היא ענתה: "זה מילה שלך מול מילה שלי - תזהר, אתה על הכוונת"

רציתי לדרוך עליה את הM16 ולומר לה "תזהרי, את על הכוונת שלי"

אבל ראיתי שהיא לא שווה קליפה של שום, וגם לא שווה לי לשבת רוב חיי בכלא

בגלל כלבה סרוחה ומצורעת,

אבל כן, אלו מסוג התופעות שתראו אותם רק במזה"ת הצפון מערבי,

המקרה הרתיח אותי אני חייב לציין...

פעם הבאה פשוט לצלם :). תמונה אחת שווה אלף מילים.

פורסם

תופעה נוספת הקשורה לעגלות סופר, כבר פעם שנייה שמישהו בסופר הוציא את המצרכים מתוך העגלה, זרק אותם על הרצפה וניכס את העגלה לעצמו. פעם אחת עם 5 שקלים בתוכה, ופעם אחת עם מחזיק מפתחות כזה שמשחרר. :shock:

פורסם

איו מה לעשות הסיוט של כולנו,אולי אם היה צריך להכניס סכום גבוהה יותר בעגלות,ולא היו את המאבטחים שהיו פותחים לאנשים שבאו ללא מטבעות לא היו עגלות זרוקות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איבדתם פרופורציות. אז הגברת שמה את העגלה ליד הרכב. אפשר לחשוב....

איש הקנוורת' - אתה שומע את עצמך? התחשק לך להרוג מישהו בשביל שטות שכזו. לא הגזמת??!!

תנשמו עמוק ותמשיכו הלאה.

ניראה איך אתה מחייך שאתה מקבל שריטות ומכות על דלת הרכב שלך

קובי

:-)

• תוכן חדש...