Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד מונדאו 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי חבר שרוצה לקנות פורד מונדאו 2.0 שנת 2005.

לי אישית אין נסיון אם הרכב הנ"ל,

החלטתי לפנות אלכם מועצת חכמי השבט, מכיוון שהחברה פה עזרו רב בקנית רכב.

השאלה היא כזאת:

1. האם הרכב אמין?

2. האם החזקה יקרה?

3. מה היא צריכת הדלק של הרכב הנ"ל? ( והכוונה בפועל ולא על הניר )

נ.ב

כן חיפשתי בפורם את המידע אבל לא קיבלתי את כל התשובות, לכן מבקש את עזרתכם בעניין.

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם
שלום לכולם!

יש לי חבר שרוצה לקנות פורד מונדאו 2.0 שנת 2005.

לי אישית אין נסיון אם הרכב הנ"ל,

החלטתי לפנות אלכם מועצת חכמי השבט, מכיוון שהחברה פה עזרו רב בקנית רכב.

השאלה היא כזאת:

1. האם הרכב אמין?

2. האם החזקה יקרה?

3. מה היא צריכת הדלק של הרכב הנ"ל? ( והכוונה בפועל ולא על הניר )

נ.ב

כן חיפשתי בפורם את המידע אבל לא קיבלתי את כל התשובות, לכן מבקש את עזרתכם בעניין.

היה לי את הרכב שנתיים ועכשיו הוא אצל מישהו אחר במשפחה.

רכב יוצא מן הכלל למחיר שלו, נסחר הרבה מתחת למחירון.

1. הרכב יחסית אמין, לא היו שום בעיות עם הרכב שלנו חוץ מבעיה בקויל.

2. זה תלוי למה אתה משווה, תלוי איפה אתה מטפל וכ"ו. לא הייתי אומר שהוא יקר לתחזוקה אלא ממוצע.

3. צריכת דלק בעיר בנהיגה רגועה 1-8, מחוץ לעיר 1-11.

הרכב מאוד נעים לנהיגה ויושב מצויין על הרכביש, הגה מתקשר ובאמת הרבה רכב בישביל מעט כסף.

היום המחירון של הרכב המדובר נמצא מתחת לרצפה ככה שאתה יכול לקנות רכב גדול ומפנק בסכום נמוך ייחסית אם צריכת הדלק המעט גבוהה לא מפריעה לך.

יום טוב.

פורסם

היה לי כזה שנת 2002 במשך 5 שנים

לא ממש עקבתי אחרי ההוצעות עליו אבל פרט לדלק הוא לא היה יקר לאחזקה, נדיר שהיה ניכנס למוסך בין טיפול לטיפול, בדרך כלל בטיפול היה צורך לסדר גבר מה נוסף אבל לא הוצעות משמעוטיות

יתרונות

מרווח, יציב, מנוע חביב לרכב לא קטן עם מנוע לא גדול, והגה מתקשר וטוב, כיום אני נוסע בפוקוס החדשה וההבדלים בהגה הם פשוט עצומים לטובת המונדאו, מחירון מאוד נמוך ועדיין נימכר הרבה פחות מהמחירון עקב בעיות סחירות (יתרון לקונה לא למוכר)

החסרונות, צריכת הדלק, אני יודע שאני לוחץ יותר מהממוצע אבל בכל זאת:

הרכב בחיפה היה עושה בערך 6 ק"מ לליטר

בבינעירוני (+ קצת עליות בחיפה) לא עשה לי יותר מ 9 ק"מ לליטר, וגם זה בבדיקה שעשיתי וכמעט לא לחצתי עליו, בדרך כלל הוא היה עושה באותה הנסיעה 8 ק"מ לליטר

מדדתי פעם אחת בכביש מהיר במהירות 100 קמ"ש, הוא עשה 14 ק"מ לליטר

פורסם

תודה רבה!

עזרתם מאוד, אני השמח לשמוע מאוד אנשים שמכרים את הרכב,

מחלות ילדות זה משהו ששכחתי לשאול?

האם יש לו כאלו?

פורסם

תודה רבה לעונים!

כמו תמיד זקני השבט הוכיחו את יכולתם!

עכשיו ברצינות תודה לכולם,

אם למשהו יש מה להוסף תמיד מוזמן.

פורסם

תבדוק שהכסא נהג חשמלי פועל כי הוא די חלש וכשתקבל את הרכב גש איתו למורשה ותבקש שיבדקו את הסעפת יניקה ואת הפרפרים (סיפור מוכר במונדאו).

תוכל לקרוא על הבעיה בסעפת הפרפרים פה:

http://www.robertjenkins.co.uk/mondeo/index.php

http://www.fordwiki.co.uk/index.php?title=Inlet_Manifold_Fault_-_Duratec

אבל אל תיבהל מזה, כשאתה בודק את הרכב פתח מיכסה מנוע ותבקש שיתנו גז, אם אתה שומעה דפיקות פלסטיק חזקות אז וותר על הרכב כי רוב הסיכויים שאחד הפרפרים כבר השתחרר או נשבר, במידה ואין רעש אז קח את הרכב ותכניס אותו לבדיקה במורשה, הם מכירים את הבעיה.

יום טוב ובהצלחה.

• תוכן חדש...