Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המחירים של סיטרואן C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השוק יכול להיות קשה, אבל מתוך 300 צפיות במודעה אפילו לא טלפון אחד? אני מודע לזה שהשוק היום קשה אבל אם יש לך סיטרואן הוא הרבה יותר קשה.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא מבין מהיכן אנשים שואבים את המידע שלהם?

המערכת ההידראולית סופר אמינה ושואפת ל-0 תקלות! פרט לנזילות שמן מצינור החזרי שמן לבולמים הקדמים(עלות תיקון של 200 ש"ח) וחיישן גובה קדמי שמתקלקל לאחר 10 שנים(240 ש"ח חדש מקורי),אין תקלות כמעט התעסקות בהידראוליקה והיא עובדת שנים באמינות מופתית.

תקלות חשמל? אילו? אני לא מכיר תקלות חשמל כלל בC5 דור שני,בכלל, שום דבר!

אני יכול להעיד שאני מטפל באופן קבוע במעל 150 רכבים כאלו ורוב רובן של התקלות נובעות מהזנחה או מוסכים לא מקצועיים שעשו כל שעולה על רוחם ברכבים,רכבים שטופלו במוסכים מקצועיים(לא בהכרח מורשים),בזמן,ולא בנוהל תחזוקת שבר לא סובלים מתקלות כלל.

לסיכום,לדעתי,רכב המנהלים שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף,במחיר מצחיק ניתן לרכוש רכב מדהים,נוח להפליא,מרכחב פנים ותא מטען גדול,זמינות חלפים ענקית(חולק מנוע גיר והרבה מערכות חשמל עם שאר רכבי פז'ו-סיטרואן)

אורן בן סימון

פורסם

אורן , אתה מנסה לבלבל את המגיבים פה עם עובדות , זה ממש לא מענין אותם כאשר הידע שלהם מתבסס על הדוד של הסבתא אשר שמע מהחבר המוסכניק שלו שסיטרואן זה חרא של אוטו.

חבל להגיב לאילו אשר מעולם לא היה ברשותם הרכב אבל הם יודעים עליו הכל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תודה לכל המגיבים,באמת ובתמים תודה!

תודה על כך שבזכותכם אני נוהג על רכב מאובזר בכל טוב,מרווח ומפנק במיוחד וצוחק כל הדרך לבנק :-D

מסרו את אהבתי לכל השכנים ,חברים של חברים וסבתות שדאגו להזניח את רכבם ולהוציא לו את השם אותו הוא קיבל :inlove: :inlove: :inlove:

ואל תשכחו,כל מי ששואל - ״סיטרואן זה חרא צרפתי״ :-D

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

זה מוזר , יצא לי שהרבה אנשים בעמידה ברמזור מורידים את החלון והשאלה הראשונה שלהם זה , אמינות !

איך האוטו אמין ?

זה שהוא יפה אנחנו יודעים זה שהוא מפנק אנחנו יודעים אבל אמין ?

אני לא יודע מה גרם להם לגבש דעה כל כך מפוחדת ושלילית לגבי סיטרואן כאילו בעבר סיטרואן מכרו קומקומים סינים. אבל אני בלי עין הרע כבר מפחד להגיד שאין לי שום בעיה ברכב כבר התחלתי להגיד להם " כן כן חבל לך על הזמן החלפתי 3 פעמים מנוע והגיר פעם נפל לי לכביש "

חבר'ה באמת שהרכב אמין , לא סתם הוא נקנה בכמויות על ידי חברות גדולות שמספקות רכבים לעובדים שלהם , ודרך אגב זה מעולה כי ההצפה הזו של השוק תגרום לנפילת מחירים וככה אני יוכל עוד 4 שנים לקנות לעצמי סיטרואן 2012 במחיר מגוחך ( ;

פורסם

אורן ואחרים, שימו לב שאני אפילו לא טורח לענות פה.

אם פותח השרשור ירצה חוו"ד קונקרטית, בשמחה.

כמו שנאמר, בזכות הדוד של השכן שראה C5 המחירון שלהם בקנטים ואנחנו נהנים.

מה שכן, זה לא רכב לאדיוטים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

למרות התדמית שימו לב שתמיד יש טבלת אמינות מבריטניה ואירופה פיג'ו מסתובבת איפשהוא במקום 11 וסיטרואן 13 כאשר יש יותר מ30 יצרנים כך שמצבם לא רע בכלל לעומת התדמית

פורסם
כאחד שמכיר את האוטו הזה שיש לשכני כבר 4 שנים,

השכן נתן לך סיבוב? הוא לוקח אותך איתו למוסך? אתם שותפים חצי חצי באחזקת הרכב?

מחיר הרכב הזה ברצפה בגלל :

1. סיטרואן = מכונית ללא שוק. זאת לא סיבה, זה המצב, ונשאלת השאלה- למה?

2. אמינות = לא אמינה בכלל הודות למערכת ההדראולית המאפיינת את ה C5 שנוטה להתקלקל. אתה מכיר מערכת שלא נוטה להתקלקל? יש לך דוגמא למערכת מושלמת שמעולם לא הייתה לה תקלה ולעולם לא תהיה?

3. חלפים יקרים מאד . קנית פעם חלפים של סיטרואן?

4.לוי יצחק = אין שוק = מוריד מחירון לקרשים זה מה שכתבת בסעיף 1

רצינות ואמינות ההסברים המלומדים שלך לא מי יודע מה, אם יורשה לי...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

סיטרואן לא אמינות? דיי לקשקש.

הקסארה שלי עוד נוסעת מצוין עם 600K

לגבי C5: ממודל 2005 ישנה מתיחת פנים

הרכב מעולה , אמין , ולא כל כך חסכוני.

נוח מאוד (הרבה יותר מ S80 הנוכחית)

נרכש עם 70K קמ מליסינג.

היה בשימוש 3 שנים, בהם נסע 90K נוספים.

סהכ 160K

תקלות:

טיפולים כל 15K (אני לא עושה כל 30 - תעשו אתם כדי שתיהיה לכם בוצה במנוע)

טיימינג ( ב 120K)

צינורית בולם החזר ( צינור גומי - 200 ש"ח + מעמ )

מצבר

הרבה מנורות קדימה

חיישן לחץ שמן AL4 ( 600 ש"ח מקורי) (לא EVM, סתם חיישן שמודד לחץ שמן בתיבה)

יוניט גובהה שמן מנוע (זה שמציג את ה ooooo בפתיחת SWITCH)

זהו , רכב אמין, תענוג לנסיעה, נוח להפליא (ו ה S80 עלתה 150K יותר שהיתה חדשה, חוץ מהכוח הפראי והשם אין סיבה)

נמכר מחירון לכל הספקנים.

אורן - עכשיו קראתי את התגובה שלך, אכן רכב מעולה, ומנוע RFJ הפגין אמינות מופלאה. שום בעיות חשמל, הכל פיקס.

לדעתי? חוץ מכ"ס , הרבה יותר טוב מהרבה רכבי מנהלים אחרים. אם רק היה תיבה של AISIN 6 הילוכים , בשילוב עם מנוע RFJ ולא המנוע BMW הגרוע הזה, זה היה רכב מושלם.(בצורה החדשה)

פורסם

גם כאשר התלבטתי האם לקנות קסנטייה (לפני כ 4-5 שנים) התמונה שקיבלתי מהפורום הייתה שהאוטו אמין והכל הפחדות ובורות של אנשים. בסיכום של כמעט 3 שנים אחזקה אני יכול לומר בברור שהרחוב צדק. האוטו התפרק נתקע והתפורר בכל הזדמנות ורצוי ביום לחוץ וגשום \ חמסין.

אין ויקוח שהוא גדול ומפנק ומאובזר והכול אבל האמינות שלו, ע"פ הנסיון שלי, בקאנטים.

וזה היה אוטו אם ק"מ נמוך שטופל אך ורק במוסכים מורשים \ מומחים לרכבי סיטרואן.

יתכן שהמוסך שלי עבד עלי \ לא יודע לעבוד \ חוסר מזל. אבל לא היה לי כזה נסיון מר אם אף רכב לפניו או אחריו ואני נהגתי על רכבים ישנים וזולים במשך כ15 שנה

בהצלחה

פורסם

למגיב מעלי...

הסתובבתי עם קסנטיות מעל ל4 שנים...כן, יש תקלות שלא קיימות ברכבים אחרים אבל הן זניחות.

הרכב אמין, חזק, נוח, ממצא ומפצה על הכל.

עקב האכילס בעיני היא הal4 הלא הכי אמינה אבל נסבלת לחלוטין.

לפותח השרשור...חפש דור שני דיזל מנוע hdi 2.2 16v עם תיבת הילוכים zf סמוך עלי שלא תצטער...

פורסם

לא אמרתי שאין מכוניות צרפתיות טובות!!

רק שהניסיון שלי, של אמא שלי ושל אחי - אם קסנטיה ברלינגו ו405 בהתאמה כאשר כל אחרת מטופלת במקום אחר היה מר.

פורסם

היה לי נסיון עם כמה צרפתיות שהיו בבעלותי, אבל לא עם ה-C5 ככה שאני לא יכול להגיד משהו ספציפי.

אבל, שתדע, שלמרות שזה רכב טוב ומפנק וידה ידה, אתה הולך להתחתן איתו. בשביל למכור אותו צריך לחתוך במחירון והרבה מאוד. היה לי הרבה יותר קל למכור טויוטה שבקושי מניעה ונכבית ברמזורים, מאשר סיטרואן קסרה במצב סבבה לגמרי.

אם אתה הולך להשאר עם הרכב עד מצב שהוא שווה איזה 10 אלף ולא יהיה אכפת לך למכור אותו ב-4, אז לך על זה.

דבר שני, אך ורק מוסכים שמתמחים בצרפתיות! לא שום דבר אחר. במיוחד לא עם רכב מנהלים צרפתי.

• ספונסר פורום
פורסם

אין שום קשר בין קסנטיה לC5 דור שני,אלו רכבים שונים שלא חולקים כמעט שום רכיב,בקסנטיה היו בעיות במערכת ההידראולית,בC5 אין.

אורן

• תוכן חדש...