Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחרי אלפי מוסכים שכבר עברתי ושפחתי כספים בלי לפתור שום בעיה שקיימת עדיין אני ינסה לקבל ממכם עזרה

יש לי סיאט איביזה 2001 שעשתה 70 אלף קילומטר ממש אוטו בובה קניתי אותו מרופאה שבקושי נסע הרכב ידני

בחצי שנה הראשונה האוטו נסע פיקס בלי שום תקלה בתקופה האחרונה התקלות באו אחת אחרי השניה

1.האוטו בעת ירידה לטורים נמוכים עושה רעש של פלוצים ממש פלוצים מהאגזוז

2.האוטו רועד בעת ירידת טורים בהילוך סרק וגם בהילוך הראשון

3.האוטו העלה כפול את צריכת הדלק

4.נחנק בטורים גבוהים וממש נהיה עגלה

5.בעת לחיצה ארוכה על הגז והגעה לטורים גבוהים ברגע שאני עוזב את הגז הגיר מרעיש רעש חזק של חיכוך

הדברים שעשיתי ולא עזרו

1.החלפתי ממיר לממיר חדש - טענו שככה הפלוצים יגמרו וצריכת הדלק תרד

2.טיפול גדול כולל הכל החלפת פילטר דלק

3.ניקוי דודים

אז אחרי כל כך הרבה השקעה ומוסכים וביזבוזי זמן ובעיקר כסף תנסו לעזור לי ולהגיד לי אילו דברים צריך להחליף.!

פורסם

תקלות מיוחדות כאלה - רק מוסך רון (גם אם אתה גר רחוק).

שאר המוסכים ימשיכו להחליף סתם חלקים (וכמובן על חשבונך) בלי להבין ממה נובעת התקלה בכלל.

אל תתפלא אם בסופו של דבר רון ימצא איזה חיישן תקול שבגללו בזבזת ים כסף במוסכים אחרים.

פורסם

לא ציינת איזה מנוע- 1.4, 1.6 75 כ"ס או 1.6 100 כ"ס.

מניסיון עם רכב דומה (1.6 100 כ"ס 2000), הנפילת טורים זה עניין של מצערת- או שהיא דורשת ניקוי וכיוונון או החלפה. אני עשיתי ניקוי לפני שנה ויש לי גם קצת רעד קל בנפילת טורים אבל בינתיים זה לא מאוד מפריע לי.

לגבי הגיר- כן, יש בעיה עם הגירים האלה. משהו שקשור לזה שהחיבור בין הדיפרנציאל לגיר הוא רופף אך אינטגרלי, אם הבנתי נכון מקריאה בפורומים בחו"ל. או שתלמד לחיות עם זה, או שתחליף לגיר משומש שבטח גם הוא יסבול מאותו חולי. אגב, יכול להיות בכלל שמה שאתה צריך זה להחליף תושבות.

עוד מניסיוני- אם אתה מאזור המרכז אז בהחלט כדאי לטפל במוסך רון, שמה מכירים את הרכבים האלה יותר מכל מוסך מורשה אחר ובטוח יעזרו לך להתגבר על התקלות.

• תוכן חדש...