Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמויות אלכוהול לחתונה

The REAL B.r
שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

טוב, אז גם זמני הגיע להתחתן, זה קורה עוד שבועיים ועדיין ולא סגרתי את עניין האלכוהול.

מבקש עצה מבעלי נסיון בעניין כמויות.

עדיף שיהיה עודף וחשוב שלא יהיה חסר.

250 איש, קהל רוסי, האירוע ביום רביעי.

כ-90 צעירים + 35 מבוגרים שתיינים. כל השאר לא שותים / שותים כוסית וויסקי אחת / שותים בירה, ערק ויין שמגיע מהאולם.

הרשימה שגיבשתי עד כה:

וויסקי ג'וני רד לייבל - 3 ליטר

וויסקי ג'יימסון - 2 ליטר

ייגר כשר - 3 בק'

פיג'לינג - 4 בק'

וודקה אבסולוט / סטולי - 20 ליטר (מתוכם יהיו שולחנות בודדים עם בקבוק וודקה על השולחן)

משקה אנרגייה - 10 ארגזים (240 פחיות)

מיץ חמוציות - 30 ליטר

כאמור, בירה יין וערק + עוד שתייה תוצרת הארץ מגיע מהאולם.

סה"כ עלות : כ- 2300 ש"ח

אני דיי סגור מבחינת המבחר ומקום הקנייה. אני צריך עזרה עם כמויות.

אני בטוח שהמידע יהיה יעיל לכל חבר פורום שמתכוון להתחתן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אכן קונה מספק שמקבל חזרה אבל לא בונה על זה שבקבוקים יחזרו. הברמנים עוקצים בקבוקים חופשי, גם אם אני אסמן אותם הם יעבירו את הוודקה לכלי אחר.

אני בכל זאת אסמן כדי להקשות עליהם לעשות זאת. חבר שהיה ברמן באולם סיפר שכך זה עובד.

לבקש מאיש משפחה להוציא רק 3-4 בק' לפי הצורך זה לא לעניין וגם לא יעזור לדעתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש פתרון אחר, לשים בקבוקים על השולחנות של האורחים עם קרח, אם אתה מארגן את השולחנות עם רשימה שמית מראש, אז אתה תדע כבר לאיזה שולחן כן לייעד ולאיזה לא.

זה מה שחברים שלי עשו, בבר היה רק תוצרת הארץ.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יהיו כ-7 שולחנות של חבר'ה מבוגרים עם בקבוקי וודקה וקרח על השולחן, ככה הם אוהבים. השאר לא צריכים בק' על השולחן.

אני רוצה לפנק גם בשתייה אחרת ולא רק וודקה.

תודה על העזרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סתם רעיון - אי אפשר לתת לברמנים טיפ\תמריץ כלכלי כלשהו בשביל שיוציאו ויפתחו כמה שפחות בקבוקים?

על אותו משקל שאתה נותן לרב המלצרים\מלצרים בשביל שענייני המזון יתקתקו כהלכה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבקבוקים של הסיטונאים הגדולים מסומנים במדבקה, במקומות שמכבדים עצמם הברמן לא ימלא בקבוק פלסטיק בוודקה.

היו אצלנו 280 איש, מתוכם כמות שתיינים דומה.

אין צורך בכמות כו גדולה של מיץ קרנברי, כדאי להוסיף עוד כמה בקבוקי וודקה בודדים, מחירם יעלה פחות מהפדיחה במידה וייגמר האלכוהול, מומלץ גם להצטייד ב4-5 בקבוקי קאווה לקבלת הפנים.

תוודא שכל המלצרים מסתובבים עם פותחנים ויינות במידה ונפתחים ייפתחו ליד השולחן (על זה החבר יכול לספר לך הרבה).

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על אותו משקל שאתה נותן לרב המלצרים\מלצרים בשביל שענייני המזון יתקתקו כהלכה.

רק לי זה נראה מעוות שאתה צריך לתת למישהו "שוחד" על מנת שיעשה את התפקיד שלו "כהלכה".

מילא טיפ על שירות יוצא מהכלל, אבל לפני שהבנאדם נקף אצבע צריך "לשמן" אותו.

גועל נפש.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לבקש מאיש משפחה להוציא רק 3-4 בק' לפי הצורך זה לא לעניין וגם לא יעזור לדעתי.

פה הטעות שלך,

אתה לא חייב לבקש בן משפחה, תוכל לבקש גם מהשושבין שיעשה את זה.

תשמור את בקבוקים אצלך בחדר ותתן לו את המפתח\קוד לחדר שהוא ידאג לזה אם הוא השושבין אני מאמין שהוא יעשה את זה בשמחה.

גילוי נאות הייתי שושבין בחתונה לא מזמן וזה עבד מצוין לא גנבו ולא כלום אפילו החזירו את הריקים.

מזל טוב :)

404

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין, אנשים מוציאים 70-100 אש"ח על חתונה בקלות.

ומה שהכי מדאיג אותם שהברמן לא יגנוב לו 2 בקבוקי וודקה, איזה וויסקי ו-5 XL בשווי של 500 ש"ח?!

השושבין/קרוב משפחה/החתן במקום להנות בחתונה צריכים להתעסק באם הברמן גונב/לא גונב וודקה?

תקנה עוד 2 בקבוקים אקסטרה, תעשה שיחת איום למי שאתה מזמין ממנו את שירותי הבר. תדאג שקרוב משפחה מאיים יעשה עוד אחת לברמנים לפני בקטע של אנחנו סימנו, אנחנו מחפשים אותכם וכו' ופשוט תהנה מהחתונה - יהיה בסדר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממליץ שתתייעץ עם בעל המקום שאתה קונה ממנו את האלכוהול. החנות שממנה קניתי היה מדוייק מאד בהערכות שלו! הניסיון עושה המון הבדל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין, אנשים מוציאים 70-100 אש"ח על חתונה בקלות.

ומה שהכי מדאיג אותם שהברמן לא יגנוב לו 2 בקבוקי וודקה, איזה וויסקי ו-5 XL בשווי של 500 ש"ח?!

השושבין/קרוב משפחה/החתן במקום להנות בחתונה צריכים להתעסק באם הברמן גונב/לא גונב וודקה?

תקנה עוד 2 בקבוקים אקסטרה, תעשה שיחת איום למי שאתה מזמין ממנו את שירותי הבר. תדאג שקרוב משפחה מאיים יעשה עוד אחת לברמנים לפני בקטע של אנחנו סימנו, אנחנו מחפשים אותכם וכו' ופשוט תהנה מהחתונה - יהיה בסדר.

תיסלם! כך היה בחתונה שלי, ובסוף חזרו אליי שישה בקבוקים מבלי שהצבתי משמר על המלכה.

Gn'f'R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני התחנתי לא מזמן, הנתונים כדלקמן:

חתונה של 320 אורחים

11 בקבוקי וויסקי(בלאק לייבל, שיבס ריגל וג'ק דיאלס)

30 בקבוקי וודקה

5 פיג'לינג

2 ואן גוך בטעמים

אגב, סימנתי את הבקבוקים וביקשתי אותם חזרה בסוף האירוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...