Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה לי רכב דומה, אתה מוזמן לעשות חיפוש בפורום.

בטיפול בשנה שעברה החליפו לך רק שמן מנוע + פילטר שמן (אני שלמתי כ-500 ש"ח).

בטיפול השני צריכים להחליף שמן מנוע + פילטר שמן + פילטר אוויר + פלאגים + שמן ברקס (עלות הטיפול אאל"ט כ-1300 ש"ח).

אצלי פתחו את הפלאגים וגילו שהם חדשים, פירקו גלגלים וגם הרפידות חדשות אז בסוף חייבו אותו רק על החלפת שמן + פילטר שמן כ-600 ש"ח (הכל היה חדש כי הרכב עבר כ-15K ק"מ בשנתיים).

מחירי הטיפולים מוגזמים, כיאה למסך מורשה יבואן.

למה לא טיפלת במוסך מורשה כללי?

החלפת שמן+ פילטר שמן+ עבודה, לא צריכה לעלות יותר מ-300 ש"ח (עם שמן סינטטי מלא מאיכות ראשונה כגון Mobile1).

הטיפול השני אותו ציינת אמור לעלות לא יותר מ-600 ש"ח כולל עבודה, אלא אם כן מדובר בפלגים מיוחדים (שאני מניח שלא זה המקרה, מאחר ואלו מוחלפים כל 120K ק"מ ואף יותר).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל עוד אתה מטפל במוסך מורשה של משרד התחבורה אחריות היצרן לא פגה.

תברר במוסך אחר כמה טיפול כזה היה אמור לעלות ותבדוק אם שווה לך להמשיך לטפל במוסכי היבואן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אלון, כל אחד והשיקולים שלו.

לי לא אכפת פעם בשנה לשלם עוד כמה מאות שקלים בשביל שאם וכאשר אני אבוא לממש את האחריות לא יעשו לי קונצים.

כן, אני מודה ומתוודה שאני "פראייר" אמיתי. אני מוכן לשלם על שקט נפשי. זו גם הסיבה שקניתי רכב חדש. הרי יכלתי בקלות לקנות רכב בעשירית מהמחיר שהיה עושה את אותה העבודה.

נהג איטי, מה שאתה רושם הוא נכון ויציב.

עכשיו בוא נחזור שניה לעולם האמיתי. תעשה פה כמה חיפושים בפורום ותתחבר למציאות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם הרכב שמגיע לטיפול שני ,עשה בסביבות 10000 קמ בשנתיים ,

האם זה משנה בעלויות הטיפול?

מבחינת קיט הטיפול (שמן, מסנן שמן וכו') אין שוני.

פורסם

רק תדאג להכנס למוסך שלא מנסה לדחוף לך דברים רק בגלל "המלצות יצרן" ובמידה והחלקים במצב חדש (כמו שהיה אצלי) יסתפקו בטיפול מינימלי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...