Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בקרוב אני עבור דירה. אין לי הרבה דברים להעביר. בגדים כלים ואת הדברים הקלים אני יכול להעביר ברכב.

יש לי כמה קופסאות וספרייה שלא יכנסו ברכב שלי.

הייתי רוצה לשאול, מה יותר כדאי , לשכור מובילים שיובילו לי את מעט הריהוט שיש לי או כדאי לשכור רכב גדול, טנדר אני חושב שיספיק ולהעביר לבד את כל מה שלא נכנס ברכב שלי, .

מישהו יודע מה עלות של השכרת רכב גדול/טנדר ל48 שעות המרחק הוא בערך 40 ק"מ באזור חיפה?

תודה.

פורסם

בדיוק!

אני לא צריך מובילים כי אני ואבא שלי יכולים להעביר את כל מה שצריך. מצד שני אני צריך רכב גדול למעט ריהוט שיש.

פורסם

בחברות הזולות המחירים עומדים על בין 260 לטנדרון כגון פיאט דובלו ועד לכ-600 שקל ליום לרכבים כגון פיאט דוקאטו בחברות היקרות יותר זה בין 300-900 שקל ליום. ליום אחד, זה עוד משתלם פחות או יותר אבל ליומיים ממש לא ואז עדיף למצוא מוביל זול.

• תוכן חדש...