Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמתי לב שאני יותר פעיל בשירושים על קקי מאשר הגדלת פין.

זה לא שרשור על קקי! זה שרשור על שינוי סדרי עולם שכואב ומלחיץ רבים מאיתנו! :evil:

תסתכל על תמונת הפרופיל שלי, need I say more?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז מה עם זה?

אצלנו במשרד יש 2 תאים.

שניהם מעורבים.

בחודש הראשון בעבודה הייתי מתכנן עוד מהלילה את הפריקה של הבוקר - כך שתהיה בבית רק מהפדיחה.

ומה קורה כשבדיוק אתה מנסה להכנס והבוסית שלך יוצאת והריח מאחור....:oops:

פורסם
שמתי לב שאני יותר פעיל בשירושים על קקי מאשר הגדלת פין.

זה לא שרשור על קקי! זה שרשור על שינוי סדרי עולם שכואב ומלחיץ רבים מאיתנו! :evil:

שאני אבין - אתם מתכוונים לשנות סדרי עולם ולהגדיל את מה שיוצא שם? ...

אולי למישהו יש בעיה עם השאריות של הבוסית, אבל עם הסיכוי לשבת חצי ערום שניה אחרי שהחתיכה המקומית גמרה שם?

יש על זה חוכמת חיים:

בחור חרדי מגיע לרב עם בעיה קשה. "כבוד הרב", ממלמל הבחור במבוכה,

"בזמן האחרון איני מצליח לספק את אשתי בעת קיום מצוות פרו ורבו".

"ניסית ללקק לה?", שואל הרב.

"מה זאת אומרת?", שואל הבחור בתדהמה, "איפה ללקק?".

הרב מכחכח בגרונו ועונה: "איפה שהיא עושה פיפי".

הבחור כמעט מתעלף מהשוק, אבל אם הרב אומר - הרב יודע.

הבחור מודה לרב, קם ויוצא.

אחרי חמש דקות חוזר לרב. "כבודו שאלה קטנה לי אליך, כשאני מלקק לה איפה שהיא עושה פיפי,ללקק גם את החרסינה מסביב, או רק את המים שבפנים?".

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תסתכל על תמונת הפרופיל שלי, need I say more?

כן כן, זה לא שירוש על קקי וההוא לא היה שירוש על בולבולים.

מה שעוזר לך לישון בלילה.

אם זאת כדי שתתעורר לאמת הכואבת, סדרי העולם השתנו מזמן, שים לב שכל חבר שני מציג פה תופעה זהה במקום עבודתו.

תתקדם נהג מתחיל או שתשאר מאחור.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
תן עבודה! לא להתבייש!

נו בטח,קל לך להגיד .

אני מבין לליבו של המשורר,מדובר בלא פחות מעוול לגבר הרוצה לבוא על פורקנו !

לא יודע מה איתך נהג מתחיל - אבל אני נמנע מנס קפה בבוקר -במיוחד אחד כזה על בסיס חלב

הוא לא פחות ממאיץ חלקיקים .

Gn'f'R

פורסם

בתור אחד שעד ממש לא מזמן, פשוט לא היו לו שירותים מכל סוג או צורה בעבודה (פיפי על עץ חרוב מאחורי הבנין ומספר 2 רק בחלומות) אני יכול להגיד לכם שאין שום בעיה לתת את החירבון היומי בערב או בבוקר ואז יש לכם יום שלם נטול דאגות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

השכמת בוקר קבועה: קפה, סיגריה, מס' 2. לא משנה אם השעה 4 בבוקר או 9. המערכת מכויילת היטב לפריקה אחת ביום.

לשמחתי בורכתי בקיבה איכותית במיוחד שמסוגלת לפעול על כל סוגי הדלק האפשריים בלי לזייף או לצלצל.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
בתור אחד שעד ממש לא מזמן, פשוט לא היו לו שירותים מכל סוג או צורה בעבודה (פיפי על עץ חרוב מאחורי הבנין ומספר 2 רק בחלומות) אני יכול להגיד לכם שאין שום בעיה לתת את החירבון היומי בערב או בבוקר ואז יש לכם יום שלם נטול דאגות.

אתה בחור בעל מזל, יש אנשים מוגדשים שצריכים פריקת לחץ 3 פעמים ביום.

עריכה: אנשים המתקשים לבצע את פריקת הלחץ שלהם במקום העבודה מבלי ליצור רעשי רקע מלבלבים, מתבקשים להשתמש בשיטת 'אגזוז הזרימה החופשית': שיטה שלפיה, יש צורך בפישוק פלחי העכוז בעת העבודה. הפחתה ברעשי הרקע מובטחת.

פורסם

ומה קורה כשהמטען מגיע ליעד?

נשמע כמו מתכון למזרקה הפוכה.

פורסם

אז זה אסלה ובידה ALL IN ONE :lol:

רק שהמים שמשפריצים לך חזרה פנימה אלא המים שכל הבניין חירבן בהם! :roflmao: :roflmao: :roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גדולים וחכמים ממני, פיתחו את שיטת משתיק הקול. יש לרפד כמות נכבדה של נייר טואלט מעל המים, ולהתפלל לאללה שהקקי שלך לא יציף את המשרד. זה מונע גם מקרים של בידה לא מתוכנן.

פורסם

שיטת משתיק הקול באמצעות נייר טואלט אינה רלוונטית כאן כי היא אינה מסווה רעשי הפצצה,

אלא רק רעשי נפילה ,לכן הצעתי את שיטת הדאבל פלאש מוקדם יותר.

אגב שיטת הנייר טואלט מצויינת לאלו שהתברכו באיבר מין גברי במיוחד .

Gn'f'R

פורסם

חבר'ה, אתם מתפזרים ולא קוראים את הכתוב בעיון, עוד בעמוד הראשון הזכרתי את השיטה:

על מנת לעמעם קצת את צלילי ה"ילדים קופצים לבריכה" ניתן לרפד את משטח העבודה המיימי בכמות נדיבה של נייר טואלט.

מקווה שעזרתי.

כמקובל בקארזפורום, חזור לעדכן עם אבטיח לקנה מידה.

פורסם

אני דוגל בשיטת אגזוז זרימה חופשית, הצעתי להשתמש בשיטת משתיק הקול כאשר יש חשש ממשי למזרקה הפוכה- ואז מטרתה היא למנוע את המזרקה. היא גם יעילה בהפחתת צלילי הנחיתה, אך כשיש נייר טואלט זול בסביבה, אין להשתמש בשיטה זו שכן הנייר פשוט ייספג במים ותחזרו לנקודת המוצא המחורבנת.

אקסודוס יקירי, כשדיברתי על גדולים וחכמים ממני שהגו את השיטה, דיברתי על כבודו.

• תוכן חדש...