Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב כמה סוגי כבלים שנשארו מהבעלים הקודמים, שאותם אני מעוניין לחבר בין המגבר ורדיו דיסק.

העלתי תמונה של הכבלים המדוברים, חוץ מכבל RCA אין לי מושג מי נגד מי.

לרדיו יש רק שתי יציאות שלא ברור לי מה מטרתן, RCA אולי? אם כן האם יש מפצל יעודי שפותר את הבעיה?

כמו כן כבלי ה+/- ,רימוט מחוברים.

אודה לכם אם תחברו לי הכל יחד בעזרת התמונות הנ"ל.

שבת שלום.

20120816_193812.jpg

20120817_183038.jpg

20120817_183100.jpg

20120816_193837.jpg

פורסם

לגבי המפצל הבנתי, תודה.

האם מישהו יודע מהו הכבל הימני בצבע זהב ושני הכבלים השמאלים ביותר בצבע כחול?

לא יודע אם זה חשוב, אך את כל הכבלים האלה הוצאתי כחבילה מהדשבורד.

פורסם

יש לך שמה 3 זוגות RCA ושני זוגות כבלים לרמקולים הקידמיים.

מה שהיה מחובר ברכב אצל הבעלים הקודמים הוא הגברה של הרמקולים האחורים שככל הניראה ממוקמים על מדף, הגברה של הרמקולים הקידמיים עם תוך כידיי שימוש בחיווט המקורי וסאב.

השאלה היא מה אתה מתכנן להרכיב, וחוץ מחיבור הכבלים שבדשבורד לHU שלך יש את הצד השני של הכבלים בפגאז'.

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

כנראה הבעלים הקודמים החליף גם HU,

או שתחליף HU ל 2 יציאות RCA או שתחבר רק את אחד הכבלים RCA למערכת ובצד השני מאחורה תחבר מפצל Y ל 2 היציאות IN במגבר.

• תוכן חדש...