Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10 סיבות לא להתקרב לטויובארו GT86\BRZ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פשוט לא חשבתי שאתה קיים. כלומר, לא אתה אישית, אלא מי שיוציא 240 אלף שקל על הGT86. אבל הנה אתה כאן ואומר שהם מכרו אחת, אבל ההגיון שלי אומר שאין מי שיקנה. מה לעזאזל?

איפה ראית שהמלצתי למישהו לא לקנות GT86? להפך, קנו בהמוניכם, מאותן סיבות שציינת. פשוט לא חשבתי שמישהו באמת יעשה את זה.

אולי זה רק אני, אבל זה נשמע כמו המלצה שלילית.

dirty old man

need love too

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ולינק לכתבה. דלג ל 16:40.

http://10tv.nana10.co.il/Category/?CategoryID=400782

:lol::lol::lol:

מזמן לא צחקתי כל כך הרבה, הפרנקל הזה פשוט בדיחה גרועה, מנסה לעשות דריפטים עם בקרה דלוקה (כי לא לחץ לחיצה ארוכה לביטול מלא), יוצא לו רק תת היגוי מגעיל והוא עוד אומר "איך היא רוקדת":shock: וזאת ועוד הוא גם משתמש בבורות שלו בסיכום הכתבה "אם תרצו להשתולל טויוטה תגיד לכם עד כאן" זו לא אשמתה של טויוטה, אלא של הנהג שלא ביטל את הבקרה, וזו לא הפעם הראשונה(הרי אי אפשר לשכוח לו את הכתבה על הZ370. מי שלא ראה חייב!)

אך למה אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים.

פורסם
ועוד מישהו בן 18. שהיו לו (או שעדיין יש לו?) טויוטה: יאריס TS, ראב 4, סיליקה, ואולי גם MR2?

כבוד לנאמנות לטויוטה :roll:

1+

ROEE כנראה אתה צודק עדיין אף אחד לא קנה, פשוט החופש הגדול\שעמום בשמירות משפיע פה

פורסם

אני חייב לציין שזאת פעם ראשונה שאני רואה את הביקורות של ה"מבקר רכב" הזה. אין מילים לתאר את גודל הביזיון.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

save the date: 27.8.2012

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ועוד מישהו בן 18. שהיו לו (או שעדיין יש לו?) טויוטה: יאריס TS, ראב 4, סיליקה, ואולי גם MR2?

כבוד לנאמנות לטויוטה :roll:

אמממ , כן ..

למשפחה שלי יש סוכנות טויוטה .. אני לא צריך לתת לאף אחד הסבר על איזה רכבים יש לי ובאיזה תדירות אני מחליף , תודה.

פורסם

עזוב, תעלה לכאן. תן לנו להנות גם מהאוטו החדש שלך. הרי אנשים רואה אותה כשאתה נוהג בכביש, לא?

אגב, זה שלמשפחה שלך יש סוכנות טויוטה זה הסבר מצויין לאיך הגיעה לרשותך GT86. אין לי ספק שכמה כאלו גם יסתובבו במשפחת חורש. השאלה היא אם האדם הפרטי שאין לו קומבינות יקנה ב240K.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מכיוון שיש לי המון הודעות בפורום , אני לא יכול לשלוח ה״פ , תשלח לי הודעה ואני אחזיר לך .

אני לא מתכוון להעלות לפה , לא חייב להוכיח לכם באמת , אחרי הכל , אני יודע מה חונה לי מחוץ לבית ..

פורסם

הרכבים האלו נראים "כמעט" וזו הבעיה.

לא שמים 250 אלף על כמעט.

אין בעיה עם הקשיחות של הרכב והספורטיביות שהוא מציג, אבל חסר לו והרבה.

הרי בסופו של דבר ימאס לכל מי שדאג לקשיחות ולהנעה אחורית ממנוע עם מומנט של סיאט איביזה.

גם אפשר לחשוב שמי שקונה את הרכב כל כך דואג לספורטיביות שהוא נוסע לעבודה בדריפט אחד גדול מהבית.

זה לא "רכב שני" למסלול אלא רכב ראשון. הקשיחות הזו כן תציק בסוף.

בסופו של יום הכל מסתכם במחיר. אם הרכב היה עולה 180 אז הייתי ממליץ. במחיר הנוכחי, אני ממליץ שלא.

פורסם

בשורה התחתונה, הכל מתחיל ונגמר במחיר. דלק מוטורס הבינו את זה בתמחור המיאטה.

אנשי יפנאוטו ויוניון מוטורס לא, נישאים על גלי ההייפ העולמי למכוניות - ומשוכנעים שהם יצליחו למכור גם במחירים מנופחים.

זה לא עובד. אפילו לא בישראל.

אישית, אגב, לאחר שניסיתי את הטויוטה, לא הייתי רוכש אותה גם ב-200K.

נ.ב - מכונית נוספת שעשויה להצר את צעדיהן של השתיים היא ב.מ.וו 125i - הנעה אחורית, ביצועים עדיפים ומחיר דומה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
התיבה מצוינת ויחסי ההעברה מחולקים היטב. באשר למנוע - זה תלוי למה אתה משווה. מול המנוע המטורף של ה-S2000 הוא מן הסתם לא מרשים במיוחד. מול מנוע כמו של הקליאו ספורט הוא גם פחות מלהיב - יש תחושה של פחות מומנט ופחות טירוף בסל"ד גבוה. הוא לינארי מדי וחסר התגברות במדרגה הגבוהה של הסל"ד. בנוסף, יש לו בור מורגש מאוד במומנט בין 3200 ל-4800 סל"ד (כ-2 קג"מ בשיא הבור), וזה גורם לכך שהוא טוב רק בסל"ד גבוה מאוד או נמוך מאוד (סביב 3000 סל"ד המומנט יותר גבוה מאשר ב-4000 סל"ד, למשל. ראה כאן). לי הוא הרגיש לא יותר חזק מהמנוע של המיאטה שלי, שלפני 4 שנים סיפק 190 כ"ס בשיאו (היום כנראה פחות, אבל לא יודע בכמה).

רוני, תודה על ההסבר הממצה.

• תוכן חדש...